|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 23 листопада 2011, 14:04 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Hutsulka написав: Всім привіт!!!Згідна з Хамбою, мені старе оформлення більше подобалось)
А що там зі снігом???я тут на лижі зібралась... нема... хіба у горах шось падало 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 23 листопада 2011, 14:16 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
HAMBA написав: Дай Боже!
Ну то розкажіть панове адміністратори, шо Ви там зараз мутите? Шо саме в форумі зміниться? Дизайн найпершого форуму мені більше подобався ніж зараз оцей, мо варта його змінити. Може якийсь двіжок модний купити, баблоси скинемось і вйо. А на рахунок того, що можна справді весь форум з 0 почати, а старе не витирати, а в архів для історії. Про зміни пишу тутПерш за все треба навести порядок з темами і розділами, щоб користувачі, не шукали по розділах де що поховано, бо я і сам інколи як хочу знайти якусь тему - мушу через пошук  Що зайве поудаляти (спамерські пропозиції, теми, які не викликали інтересу). Щодо дизайну, то перший це був на укрфорумс, там був дуже простий дизайн, думаю мало на увазі дизайн на бітріксі, буду над тим щось думати, може шось та й получиться, бо цей синьо-голубий із червоним вкрапленням вгорі і мене не пре, ніякої тобі хвантазії  З двіжком модним була пропозиція, але якщо не зводиться в гроші, то зводиться до переносу старих повідомлень, з ними (не буду вдаватись в технічні подробності не дуже хтось хоче гратись). Хіба що вже цей робити як архів, а починати новий на новому движку, але тут теж можуть початись розмови, що треба старі повідомлення, бо то історія. Коротше зробити все щоб цей трохи став зручніший, в цьому мала б допомогти нова структура форумів, по лінку вище я описав, а там і якийсь дизайн цікавий придумати 
|
 |
Hutsulka
|
Додано: 23 листопада 2011, 19:12 |
|
З нами з: 31 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1345 Звідки: Коломия
|
і ше одне!!!я не отримую повідомлення на мейл, коли хтось відписує на форумі
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 листопада 2011, 23:12 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
доброго всім вечора, ну , я вже таки перепитаю.. чи є сніг , але певно ніхто не скаже , ехр певно футбол сі дивит.... курва , як лиш футбол , так зразу супутниковий 1+1 кодує сигнал... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 листопада 2011, 23:16 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Hutsulka написав: і ше одне!!!я не отримую повідомлення на мейл, коли хтось відписує на форумі ... иги... Якби то "одне"... 1. Отой-во вгорі "Пошук-Розширений пошук" ніц не робит. Він і сам себе, бідний, найти не годен!.. 2. З розробкою цих-во " планов войны в шраке" ( 02 травня 2008 12:02) теж ніц зробити не мож, бо воно не робит! І поправити ніц не мож!.. 3. Вставити відеофлешку з Ютюба не мож, бо такої функції тут взагалі ніколи не було! А тому приходиться вставляти дулю з цилкою!.. 4. Була тут така собі мацьонька функція: мож було вставити свої 5 копійок без всякої реєстрації. Ця біда є майже на всіх форумах. Взяли й вирубили. Бо ж тут страшне нашестя спамерів!!! Просто не продихнути!.. Та тут легше перечислити те, котре робит, як то шо не робит!!! Сидите та й ждете, шо сюди тисячі юзерів набіжуть?!.. Ну-у-у-у... не знаю... Може й набіжуть... Через пару тисяч років... Не знати, а шо вони тут будуть робити?.. Тоті тисячі юзерів, спамерів?.. Га-а-а-а?!..  Скіко про це було говорено і казано?.. І от, нарешті, "думаю, що в кінці року я його закрию..." 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 листопада 2011, 23:20 |
|
|
Яничар , я сі дико вібачєю ... але роки проведені на вражескій території таки даютсі в'знаки... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 23 листопада 2011, 23:31 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: Яничар , я сі дико вібачєю ... але роки проведені на вражескій території таки даютсі в'знаки...  +1 Яничар а тепер мєдлєнно, виключаючи маскальську смєкалку, включаючи українську логіку скажіть, що ви хотіли. Я три рази прочитав і, або митя ломанув ваш акаунт, або ви наклюкались, або мені пора зав'язувати цілий день сидіти за сайтом раз ніц вже не розумію 
|
 |
HAMBA
|
Додано: 24 листопада 2011, 00:07 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 750 Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
|
А шо тут не ясно? Яничар правду каже.Прислухайтесь, виправляйте і не закривайте, що блін не ясно? 
_________________ Ніколи не здавайся!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 листопада 2011, 00:13 |
|
|
HAMBA написав: А шо тут не ясно? Яничар правду каже.Прислухайтесь, виправляйте і не закривайте, що блін не ясно?  таже ніхто нікого не закриває... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 24 листопада 2011, 00:37 |
|
 |
 |
|
|
HAMBA написав: А шо тут не ясно? Яничар правду каже.Прислухайтесь, виправляйте і не закривайте, що блін не ясно?  та правда воно то правда, вже ніхто нікого не закриває  Вроді всі побажання що поступили - по-можливості враховуються, кого не почув повторіть ще раз, я глуху*ватий 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |