|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 16 березня 2009, 23:48 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Цитата: Wandering пише:
Тоді ти попав Філіжанка кави Просто при теперішніх цінах на плеєри вже ніхто їх ремонтувати не береться. В мене була схожа проблема, то Голдінов поремонтував за пів ціни плеєра
В нас, в Коломиї ще є майстри? А то постійно - за любою поломкою до нього. Я розумію, що толковий, але таких би по-більше. :D
В нього мій старий ноут воскресав, фотоапарат ремонтував, а мій знайомий свій трансенд плеєр... Дивно що відмовився вам поремонтувати - напевно й справді
Цитата: Wandering пише:
Просто при теперішніх цінах на плеєри вже ніхто їх ремонтувати не береться.
:D
|
 |
yAnTar
|
Додано: 17 березня 2009, 12:58 |
|
|
Ясно, тоді або спробую ще в іншому місті поремонтувати, або викину плеєр.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 березня 2009, 14:22 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: yAnTar пише :Ясно, тоді або спробую ще в іншому місті поремонтувати, або викину плеєр.
Ну на рахунок викинути , то вспієш ураз, я би на твоєму місці озброєвся лупою ,
паяльником і терпінням , тай сам розібрав той плеєр . Коли ти казав що помнєцкавши коло усб-ешного хвоста той підкключився , то є ймовірність того шо там шось си відорвало... Якшо вже крайньо ніц не найдеш , то тогди йо , мож і у потік кидати.
Бажаю успіху , і не треба боятися всякі такі цяцьки відкривати, головне акуратність , терпіння і уважність. :wink:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 17 березня 2009, 14:36 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Капітан пише:
і не треба боятися всякі такі цяцьки відкривати Ага, а з зайвими деталями, що після "розборки-зборки" залишаються, що робити... :?: :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 березня 2009, 15:30 |
|
|
[QUOTE]myrko пише : Ага, а з зайвими деталями, що після "розборки-зборки" залишаються, що робити...[/QUOTE]
Я же написав - уважність і терпіння . Проте, якщо вже лишиться багато зайвих деталей , то можна зпробувати зібрати ще один плеєр. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 17 березня 2009, 17:28 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
Quote yAnTar пише :Ясно, тоді або спробую ще в іншому місті поремонтувати, або викину плеєр.
Ну на рахунок викинути , то вспієш ураз, я би на твоєму місці озброєвся лупою ,
паяльником і терпінням , тай сам розібрав той плеєр . Коли ти казав що помнєцкавши коло усб-ешного хвоста той підкключився , то є ймовірність того шо там шось си відорвало... Якшо вже крайньо ніц не найдеш , то тогди йо , мож і у потік кидати.
Бажаю успіху , і не треба боятися всякі такі цяцьки відкривати, головне акуратність , терпіння і уважність.
Викинути - я так образно сказав, можна зробити сувенір з плати плеєра :)
А на рахунок подивитись, що всередині - відкручував і дивився, відірваних деталей не знайшов.
Також дивився один електронщик, також нічого такого не побачив.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 березня 2009, 18:34 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: yAnTar пише:
Також дивився один електронщик, також нічого такого не побачив.
можливо просто дротик якийсь перебитий у кабелі. якщо є можливість - відрізати кусок тоой що біля роз`єма і перепаяти. :D
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 17 березня 2009, 22:07 |
|
|
2 БОрман
Я дивився - просто дивився, а електронщик дивився - тестером продзвонював.
Та і з кабелем все в порядку, бо пробував штук 3 інших - все те саме.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 березня 2009, 22:15 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: yAnTar пише:
Я дивився - просто дивився, а електронщик дивився - тестером продзвонював.
ще один варіант - якщо девайс падав могла зробитися тріщина у платі. часом помагає пропаяти дорожки зверху припоєм.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 березня 2009, 23:28 |
|
|
Перед тим як паяти тра знайти де паяти , бо тм не доріжки , там волоски , і тра мати досвід такої мініатюрної роботи , бо мож запросто пару закоротити, так що бажано мати хорошу лупу з склом великого діаметру.Ну і бажано низьковольтний паяльник з тонким жалом.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |