|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 14 червня 2008, 01:36 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата:
Бодя пише : ше лишилося "клепки" лампадні ...
Або , лямпи клепані...у кузні :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 14 червня 2008, 03:36 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
Цитата: Kapitano пише:
лямпи клепані...у кузні
один поляк клепає любі лампи дома на коліні, читав десь в неті, цікаво як він вакуум в балоні робить? Бо робить все повністю від електродів до балонів, сам дує то, во! так шо клепані в кузні лампи то правда :)
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 червня 2008, 17:08 |
|
|
Цитата: Бодя пише : один поляк клепає любі лампи дома на коліні, читав десь в неті, цікаво як він вакуум в балоні робить? Бо робить все повністю від електродів до балонів, сам дує то, во! так шо клепані в кузні лампи то правда
При теперішньому розвитку техніки , це є абсолютно реально, ти згадай про лабораторію Бонч-Бруєвича, в часи розрухи і голоду вони умудрялися робити лампи, і це було чуть не століття тому.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 14 червня 2008, 18:00 |
|
|
так то лабораторія :D...теперво доліпив вулички...були динаміки з старезної радіоли, виявились дуже чутливі, середина з верхом просто казка...на низ саб BOSE від домашнього театру і виключати лабло не хочеться :arrow:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 червня 2008, 18:05 |
|
|
Цитата: Бодя пише : ...теперво доліпив вулички...були динаміки з старезної радіоли
Доділив у смислі , фільтри поклав чи що?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 червня 2008, 18:09 |
|
|
Слухай Бодя , умираю від цікавости, ти давно цим слабуєш, боя коли був дома то конкретно підірвався на звуковідтворенні.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 14 червня 2008, 19:16 |
|
|
Доділив у смислі , фільтри поклав чи що?
доліпив, у смислі з хванєрки коробочки :D
слабую цим не слабую...ненаю...якось так по житію пішло, спочатку дома, поки наука всяка була, потім в Народному Домі років 10 звукачом, потім на тєлєвідєнію із його істоків а тепер знов дома :D отак по колу все сі і круте
[IMG]http://i028.radikal.ru/0806/c8/ed300c834722.jpg[/IMG]
отакі вулички сі вдали
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 червня 2008, 19:29 |
|
|
Я таки колись дротами заразився з пріложенія до Юного техніка, так і поїхало,пробники , канарейки, самопальні тестери, ПНЧ , самопальні бобінники , касетники ітд., і тп.,трохи науки аби папір мати :D .Вуйко з позитрона снабжав деталями, потім сам почав пастися :D . Одним словом паяльник паяльником. :D
А у військовому училищі колись підфортило несказанно, один офіцир переводився на білі медведі , і у нього була офіґенна радіобібліотека, то мені таки який десяток книжок перепав, навіть одну маю з собою в Італії, вожу з собою постійно як талісман. :D
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 14 червня 2008, 20:16 |
|
|
моя наука була про дерево і жилізо і про то причандалля шо їх обробляє |bv а радийогубитєльство - література опит і практіка :D отак і жиємо...
одну маю з собою в Італії, вожу з собою постійно як талісман.
ше паятєльник і пара деталюшок і є чим займатися довгими зимовими вечорами :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 червня 2008, 20:50 |
|
|
Цитата: Бодя пише : ше паятєльник і пара деталюшок і є чим займатися довгими зимовими вечорами
100% :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |