|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Бодя
|
Додано: 08 червня 2008, 19:47 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
ги, аж тепер увидів фотку :oops: на тих трансах роблять...лиш оден ганч, вихідник має бути мотаний секціоновано і бажано симетрично, ше пишуть шо по кількості міді первинна і вторинна обмотка має бути приблизно однакова, а ше на SE, тобто однотактний, має бути зазор в жилізі...тому і є тому...але на безрибї і рак риба...робити мож з усього
а шо то за агрегат? не смію спитати...6п14п 2 шт вижу
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 червня 2008, 19:51 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата:
Бодя пише : ги, аж тепер увидів фотку на тих трансах роблять...лиш оден ганч, вихідник має бути мотаний секціоновано і бажано симетрично, ше пишуть шо по кількості міді первинна і вторинна обмотка має бути приблизно однакова, а ше на SE, тобто однотактний, має бути зазор в жилізі...тому і є тому...але на безрибї і рак риба...робити мож з усього
Бодя , то для двохтактних, і ти сам бачиш що вони не перемотуюмії, чи як , бо залиті зеленкою.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 08 червня 2008, 20:05 |
|
|
є в неті схеми з таким трансами , я не робив бо нема трансів таких, але сірано вихідний краще мотати або купити під лампочки спеціально, а мож і з тих робити...є така муля - лікарю бажано заплатити але можна і не плати, якщо результат не цікавить :D З тих трансів можна використовувати накальні, для анодної напруги, напевно є дроселі...а як вихідні спірне питання, хоча бюджетний транзисторний звеселювач а особливо туво свенівську мультимедію всеодно мають рвати в катрани (маю на увазі підсилювач з використанням ТАН як вихідний)
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 червня 2008, 20:28 |
|
|
Цитата:
Бодя пише : є в неті схеми з таким трансами , я не робив бо нема трансів таких, але сірано вихідний краще мотати або купити під лампочки спеціально, а мож і з тих робити...є така муля - лікарю бажано заплатити але можна і не плати, якщо результат не цікавить З тих трансів можна використовувати накальні, для анодної напруги, напевно є дроселі...а як вихідні спірне питання, хоча бюджетний транзисторний звеселювач а особливо туво свенівську мультимедію всеодно мають рвати в катрани (маю на увазі підсилювач з використанням ТАН як вихідний)
Та то так , але я би все таки попробував, тим більше , що точно у 80-х ці транси моталися на Позитроні, у Станіславі мають на базари бути, все таки дешевше як мотати самому.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 09 червня 2008, 16:16 |
|
|
Цитата: Kapitano пише:
у Станіславі мають на базари бути
може, ненаю, треба буде, при нагоді, якось посунути на той базар :D
а які ціни по Італіях на таку техніку? (самопальні звеселювачі)
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 червня 2008, 22:15 |
|
|
Цитата: Бодя пише : а які ціни по Італіях на таку техніку? (самопальні звеселювачі)
Ти знаєш , разів у п'ть ,мінімум ,буде дешевше купити промисловий , як самопал роблений на замовлення.
А промислові від 2500 єврогривень і за хмари.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 10 червня 2008, 01:05 |
|
|
Цитата: Kapitano пише:
промислові від 2500 єврогривень і за хмари.
треба терміново фабрику відкривати :D і вдарити по їхньому ринку нашими лампами :D
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 червня 2008, 18:54 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: Бодя пише:
вдарити по їхньому ринку нашими лампами
Лиш тре лямпи - жилізні.
А чо не пробувати робити домашню техніку на лямпах? Мясорубки, пральні машини, праски, пилососи. Лямпова кавоварка - то буде супер!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 червня 2008, 20:45 |
|
|
Цитата: yanychar пише : Лиш тре лямпи - жилізні.
абисте знали, такі лямпи таки є . :D
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 13 червня 2008, 23:51 |
|
|
Цитата: yanychar пише:
А чо не пробувати робити домашню техніку на лямпах? Мясорубки, пральні машини, праски, пилососи. Лямпова кавоварка - то буде супер!
ше лишилося "клепки" лампадні ... :shock: 8)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |