|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Wandering
|
Додано: 23 лютого 2008, 23:44 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: Kapitano пише:
Ну а у мене мобільний І-нет,через мобільник ,дуже зручно,правда мобільник тупий до вбитися і не жити "MOTOROLA RAZR V3". Думаю взяти щось із сімейства NOKIA з більш швидким модемом.
Можу тобі з впевненістю тобі запропонувати Нокію 6630, сам такою користуюсь, інет зв*язок відміний, а ціна ну дуже приємна, можна за 600грн. взяти, одна незручність, великий трішки, але миритись можна, користуюсь вже третій рік, повністю задоволений.
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 24 лютого 2008, 15:19 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
Ну а у мене мобільний І-нет,через мобільник ,дуже зручно,правда мобільник тупий до вбитися і не жити "MOTOROLA RAZR V3". Думаю взяти щось із сімейства NOKIA з більш швидким модемом.
Ну єсі купиш новий, то можеш створити тему "віддам за пиво" і я в тебе заберу твій разр, я типу фанат цього стилю, і взагалі моторола :az:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 лютого 2008, 15:51 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата:
©hiky® епише:Ну єсі купиш новий, то можеш створити тему "віддам за пиво" і я в тебе заберу твій разр, я типу фанат цього стилю, і взагалі моторола
Їдь у Модену віддам на правду
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 лютого 2008, 15:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Їдь у Модену віддам на правду черга буде... :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 лютого 2008, 21:44 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: ехр пише черга буде...
Та у мене тіко оден тєлєфон :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 лютого 2008, 16:30 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: [URL=http://gpu-ua.info/index.php?&id=210875]Nokia представила гнучкий телефон[/URL]
Фінська компанія Nokia і Університет Кембріджа сьогодні представили свою концептуальну розробку – перший у світі мобільний телефон, здатний міняти свою форму залежно від побажання власника. У основу новинки покладено патентовані матеріали і надмініатюрні компоненти... :shock: отакої...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 лютого 2008, 23:04 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Треба аською передати на телефон NОKІА 6233 простий текстовий файл. Без компа!!! А потім з телефону зігнати в комп і віддрукувати (до 200 кБ). То може бути ***.doc
Як це зробити? (чи мож взагалі зробити?) :?:
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 25 лютого 2008, 23:25 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
Ну просто найди аську яка підтримує пересилку файлів + шукай в описі шоб вона мала доступ в файлову систему телефона, а далі то вже таке, просто той хто пересилає в асі тикає "Передати файл" вибирає його на телефоні і все...елементарно, просто найди аську таку для свого телефона, а далі там все зрозумієш
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 25 лютого 2008, 23:32 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Здається за допомогою ММС можна передавати любі файли до 200кб.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 лютого 2008, 22:18 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
То я посилаю. У мене стоїть Міранда. Є ще mail.ru. При спробі послати з мого компа файлик через Міранду - відправляє сигнал і жде відповіді. Все!
Правда, в Коломиї також не знають, що далі робити. А я звідси ніяк туди не дістану... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |