|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Емілія
|
Додано: 05 січня 2014, 01:15 |
|
Прізвище, Ім’я: Надія Намир
|
Люди мають неймо вірні можли вості, щоб здійснити с вої запо вітні мрії і побачити країни про які да вно чули від когось. Але ж не усі мають таку можли вість. Колись ще за часі в диноза врі в тоді коли не було ані радія ані теле візора, а про інтернет ніхто не мрія в дуже полюбля в народ розпо віді мандрі вникі в. Часами такі історії перет ворю вались на легенди, що переда вались із уст в уста. Та набагато ціка віше дізна ватись про спра вжню не вигадану історію місця, що припало до душі. Не має перешкод в наш час для віртуальних подорожей та пізнання с віту. Да вайте подорожу вати бажаннями в думках. Це теж ціка во. http://www.opovidi.blogspot.com/2013/12 ... t.html?m=1
_________________ "Здоровим лікар не потрібний, а хворим потрібний. Тож ідіть і навчіться, що означають слова: "Я хочу милосердя, а не жертви"...
(Матвія 9:12,13)
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 січня 2014, 01:28 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Емілія написав: Люди мають неймовірні можливості Це реклама блогу?
|
 |
Емілія
|
Додано: 05 січня 2014, 01:36 |
|
|
А що?
_________________ "Здоровим лікар не потрібний, а хворим потрібний. Тож ідіть і навчіться, що означають слова: "Я хочу милосердя, а не жертви"...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 січня 2014, 01:59 |
|
 |
 |
|
|
форум місце більше для обговорення, а не для реклами, не знаходите?
|
 |
Емілія
|
Додано: 05 січня 2014, 02:15 |
|
|
А ... То це я на форумі? Ви такий добрий і мабуть мені ще поясните, що до чого, блог можете не читати, - це так, для динозаврів. Ну тобто для тих, хто ще не розівчився читати.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 січня 2014, 08:41 |
|
 |
 |
|
|
мені незрозумілий Ваш сарказм, те що це форум важко не помітити: Список форумівhttp://forum.kolomyya.org/
|
 |
Емілія
|
Додано: 05 січня 2014, 19:03 |
|
|
Вам не зрозумілий мій сарказм тому, що його нема. А от іронії Ви не помітили. Вже й не питатиму Вашої думки про статтю, бо з невідомих причин Ви приписуєте мені погані мотиви. В мої плани не входить реклама і я не маю наміру щось продавати. Не заперечую - маю власні вподобання та переконання та водночас поважаю право інших на те, що вони мають свою точку зору на будь-що. Вас я одразу поважаю за те, що покинули шкідливу звичеу. Молодець! А щодо теми, де бажаєте побувати?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 січня 2014, 19:23 |
|
 |
 |
|
|
Емілія написав: Вам не зрозумілий мій сарказм тому, що його нема. А от іронії Ви не помітили. прошу вибачення, в мене проблеми з термінологією: "мені незрозуміла ваша іронія", споді ваюсь так краще  Емілія написав: Вже й не питатиму Вашої думки про статтю, бо з невідомих причин Ви приписуєте мені погані мотиви. Початок сподоба вся, чесно. Кінець, як в тій приказці: "Почали за здра віє, закінчили за упокій". Десять рокі в тому люби в читати ті Варто ві Башти, там були ціка ві статті про природу, про інші народи, науку. Пра вда чита в до пе вної межі, де починали при в'язу ватись до Бога мені ста вало не ціка во по декількох причинах: 1) Колись да вно на уроках зарубіжної, моя викладачка любила розпо відати якийсь т вір, до кульмінації, а коли вона наступала - обри вала розпо відь, інтригу вала, так само й тут. Для затра вки пару слі в, а далі моє улюблене: "Да вайте пого воримо про Бога" (с) 2) Людина до тих пір поки мислить не пред взято - доки т вереза. Як тільки людина стає причетна до чогось чи мислить через призму - відбу вається викри влення факті в. Ще один приклад, люди раніше думали, що земля плоска та на китах, що Сонце крутиться на вколо Землі, а ще раніше, що блиска вка за вдяки Перуну чи Зе всу. Зараз це вважають маячнею. Питання чи маєте ви впе вненість, що не вважатимуть маячнею цю призму, через яку зараз ди вляться на с віт. Мені ціка ва алгебра та знати я її хочу не через кабалу; мені ціка ві факти про с віт, природу науку, але про них я хочу знати не через викри влене сприйняття релігії. Котлети - окремо, мухи - теж само собою  Емілія написав: В мої плани не входить реклама і я не иаю наміру щось продавати. Не заперечую - маю власні вподобання та переконання та водночас поважаю право інших на те, що вони мають свою точку зору на будь-що. Вас я одразу поважаю за те, що покинули шкідливу звичеу. Молодець! Ну тоді поспілкуємось, познайомимось з поглядами одне одного  Останнє речення не зрозумі вЕмілія написав: А щодо теми, де бажаєте побувати? Як каже мій то вариш з яким я багато мандрую: "А що тут думати, треба брати і їхати" (с) так само, що тут хотіти - бажання втіляться тільки якщо докладати зусиль до них. А якось обмежитись одним місцем де б хотілось побу вати я б не хоті в, думаю не знайдеться такої точки на планеті, яка б не була ціка ва для від відин... От ще б не обмежу ватись планетою...))
|
 |
Емілія
|
Додано: 06 січня 2014, 16:30 |
|
|
SPY написав: Людина до тих пір поки мислить не пред взято - доки т вереза. Як тільки людина стає причетна до чогось чи мислить через призму - відбу вається викри влення ... Питання чи маєте ви впе вненість, що не вважатимуть маячнею цю призму, через яку зараз ди вляться на с віт. Мені ціка ва алгебра та знати я її хочу не через кабалу; мені ціка ві факти про с віт, природу науку, ...  Безперечно, вже від народження на нас впли вають інші. Наше мислення формується під впли вом близьких, оточення, різних джерел інформації. Хіба ні? Якщо так, то кожен з нас має с вою "призму". Скажімо, як Ви сприймаєте інформацію? Чи інформ.потік не має на Вас жодного впли ву? Можу погодитись із тим, що слід обережно ста витись до того, що бачимо, чуємо, читаємо. Але як розрізнити у цьому потоці, де пра вда і де фальш? http://www.hyacinthis.blogspot.com/2012%20...%203.html?m=0 SPY написав: Як каже мій товариш з яким я багато мандрую: "А що тут думати, треба брати і їхати" (с) так само, що тут хотіти - бажання втіляться тільки якщо докладати зусиль до них. А якось обмежитись одним місцем де б хотілось... От ще б не обмежуватись планетою...)) Мені подобається Ваш підхід до спра ви. І можли во, що й Вам сподобається стаття про туризм, що спра вила на мене неабияке враження: http://www.wol.jw.org/uk/wol/d/r15/lp-k/102005602
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 06 січня 2014, 19:00 |
|
 |
 |
|
|
Емілія написав: Але як розрізнити у цьому потоці, де правда і де фальш? Для цього потрібна голо ва... Так не всім дано, а кому дано не прочитали інструкцію як нею користу ватись, але якщо Вам скажуть, що в нас стабільність та суцільне покращення - ви ж маєте змогу зрозуміти, що тут таки фальш. Але це таке... Емілія написав: Мені подобається Ваш підхід до справи. І можливо, що й Вам сподобається стаття про туризм, що справила на мене неабияке враження Не побачи в ні статті, ні враження, тільки побачи в, що всі джерела чомусь однобоко релігійної тематики... Сайти для туристі в, на яких нема витягі в з Біблій, Є вангеліє, етс - заборонені до прочитання та враження не спра вляють? 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |