Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі




 Сторінка 1 з 2 [ 14 повідомлень ] На сторінку 1, 2  Далі



Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 20 листопада 2012, 13:14 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 20 листопада 2012, 12:35
Повідомлення: 4
Прізвище, Ім’я: бандит
всім привіт. в мене проблема. я знаходжусь 20 кілометрів від коломиї. хочю провести інтернет. але не знаю який мені краще взяти в друзів поряд живущих інтеренету нема, так що навіть нема з ким порадитись.

прошу допоможіть підібрати провайдера або тип інтернету.


Догори 
 Повідомлення Додано: 20 листопада 2012, 13:35 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4962
Звідки: Коломия
yorik написав:
всім привіт. в мене проблема. я знаходжусь 20 кілометрів від коломиї. хочю провести інтернет. але не знаю який мені краще взяти в друзів поряд живущих інтеренету нема, так що навіть нема з ким порадитись.

прошу допоможіть підібрати провайдера або тип інтернету.

по-перше вартує вказати точніше ніж "20км від Коломиї"
по-друге поради тут обмежаться у виборі мобільного провайдера, іншого мабуть не дано...
Інтертелеком, Лайф, Київстар, МТС

Випереджую питання, а що краще - залежить від того, який провайдер дає краще покриття, ціни та карту покриття можете переглянути на офіційних сайтах.

_________________
Зображення :D


Догори 
 Повідомлення Додано: 21 листопада 2012, 18:00 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 20 листопада 2012, 12:35
Повідомлення: 4
Прізвище, Ім’я: бандит
виявляетьця що я живу в селі під назвою "велика камьяна"

у великій камяній реально класти інтернет від укр телеком під азвою ОГО ?


Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2012, 00:48 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 11 жовтня 2007, 03:00
Повідомлення: 1039
yorik написав:
виявляетьця що я живу в селі під назвою "велика камьяна"

у великій камяній реально класти інтернет від укр телеком під азвою ОГО ?



фігассе :?

у великій камяній - нереально. :-D


Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2012, 01:24 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4962
Звідки: Коломия
yorik написав:
виявляетьця що я живу в селі під назвою "велика камьяна"
у великій камяній реально класти інтернет від укр телеком під азвою ОГО ?

У Білокам'яній ще б куди не йшло, а у великій камьяній... :nea:
Мобільний нет тільки так і то треба пробувати :)

_________________
Зображення :D


Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2012, 10:52 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 11 жовтня 2007, 03:00
Повідомлення: 1039
SPY написав:
У Білокам'яній ще б куди не йшло, а у великій камьяній...


це мабуть гуглом пернводилося з "велікого і магучего" :-D

а насправді я думаю, що ідеться про Велику Кам'янку :-D


Догори 
 Повідомлення Додано: 22 листопада 2012, 12:13 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D
Аватар користувача

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 4962
Звідки: Коломия
VohaBit написав:
SPY написав:
У Білокам'яній ще б куди не йшло, а у великій камьяній...


це мабуть гуглом пернводилося з "велікого і магучего" :-D

а насправді я думаю, що ідеться про Велику Кам'янку :-D

Я так і подумав :)
Ну так до Великої Камьяної вроді нічого ніхто не тягнув, залишається тільки мобільні провайдери, якщо більш менш стабільно ловлять :)

_________________
Зображення :D


Догори 
 Повідомлення Додано: 24 листопада 2012, 04:49 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 20 листопада 2012, 12:35
Повідомлення: 4
Прізвище, Ім’я: бандит
VohaBit написав:
SPY написав:
У Білокам'яній ще б куди не йшло, а у великій камьяній...


це мабуть гуглом пернводилося з "велікого і магучего" :-D

а насправді я думаю, що ідеться про Велику Кам'янку :-D


так це воно. взяв я мобільний інтернет але він ні нащо не годитця. хібащо книжки читати.
скайп вмикаю то ні звуку нормальго ні відео рухомого. просто страшне шось.

а укр телеком чи інтертелеком є можливість підключитись?


Догори 
 Повідомлення Додано: 24 листопада 2012, 09:22 
Офлайн

З нами з: 01 вересня 2007, 03:00
Повідомлення: 1337
Звідки: Коломия
У твоєму випадку тільки інтертелеком. У Великій камянці працює досить непогано, десь мегабіт будеш мати. Ціна питання 800грн. і по гігу в день. По суті кращих варіантів немає, якщо цікавить пиши, поставимо.


Догори 
 Повідомлення Додано: 24 листопада 2012, 11:18 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
Повідомлення: 15033
Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Wandering :hi: 100 років тебе не чув!!!


Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 1 з 2 [ 14 повідомлень ] На сторінку 1, 2  Далі




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB