|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Taran2L
|
Додано: 03 червня 2008, 22:01 |
|
З нами з: 07 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 89 Звідки: Львів
|
Nightfly парадокс в тому, що граем ми на одному і тому ж реалмі, по твоєму на мою вулицю пінг кращий (різниця в 3000мс), бо я живу на 500 метрів блище до Лондона, чи тому шо ІСПи різні?
Nightfly, Для мене не буде так важко привезти тебе до себе на роботу, щоб ти спробував пограти в варік 3й (дисконектить на 1й секунді), й відвезти до себе додому, де я невідчуваю затримки в командах (клік - батрак побіг, клік - апгрейт пішов), чи ти думаеш що мій будинок розміщений поблизу сервера вк3?
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 03 червня 2008, 22:12 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Taran2L
Цитата: (різниця в 3000мс)
такого не існує, воно не сумістне з життям ібо більше нормальних ТТЛ. Ця цифра це все, що завгодно тільки не мс. - ніколи при нормальних людях не називайте це мілісекундами :)
Цитата: бо я живу на 500 метрів блище до Лондона, чи тому шо ІСПи різні?
тому що учім матчасть і не задаєм дурних питань:
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%88%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F
|
|
 |
|
 |
Taran2L
|
Додано: 03 червня 2008, 22:16 |
|
З нами з: 07 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 89 Звідки: Львів
|
Nightfly Ладно поговорили). Мене й так все влаштовує :) "От тільки за державу обідно" (с)
Заміть я ж не засебе розпираюсь) а за "ваших" клієнтів. І мене якшо чесно як клієнта немають цікавити ні маршрутизації ні всякі технічні терміни, якшо ви берете на ~800грн. більше, за ту ж послугу, аргументуючи це (десь там вище написано), якістю.
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 03 червня 2008, 22:50 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
Цитата: hardmaks пише:
Не подобається УкрТел підключайся до Yes, не подобається Yes підключайся до Опніми.
Не хочу якось ображати, але я просто не підібрав як ліпше написати - по суті - читайте пости. Не всі мають змогу підключатись до всіх трьох на великих швидкостях.
Повторюсь:
В Коломиї Укртелеком задіяв лиш центр на ОГО - решта на діалапі, або на YES. Я вже не кажу про район, який рахується одним з густонаселених в Україні :(
Хтось може дозволити другий телефон лише для Інету від Оптіми. Але таких меньшість :(
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 03 червня 2008, 23:15 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: foka пише:
Хтось може дозволити другий телефон лише для Інету від Оптіми. Але таких меньшість
Я поміняв УТ телефон на оптіму і все.
На оф. сайті є інформація, що можна скористатись транзитом лінії без установки телефону, що на це скажуть в Коломийському офісі я не знаю.
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 03 червня 2008, 23:32 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
Цитата: Wandering пише:
Я поміняв УТ телефон на оптіму і все
Для мене це доволі проблематично - купа звязків на ньому завязано :)
А от транзит або другий лиш для Інету - ці варіанти розглядав і напевно буду робити (не можна сидіти на одному прові, коли дуже багато залежить від Інету). Але поки чекаю Укртелеком з його ОГО ;)
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 03 червня 2008, 23:41 |
|
|
Думаю в найближчі рік-два ситуація буде кардинально мінятись, всі зрозуміли, що то прибутковий бізнес і кількість провайдерів збільшиться, а від цього виграють тільки користувачі, не добре коли на ринку хтось користується монопольним становищем.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 червня 2008, 23:42 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Wandering пише:
не добре коли на ринку хтось користується монопольним становищем в Коломиї ніби такого не було... :?:
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 04 червня 2008, 01:13 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Taran2L
Цитата:
Заміть я ж не засебе розпираюсь
чіста распісуєшся і тянєш мазу за пацанов? (С) :D
Цитата: І мене якшо чесно як клієнта немають цікавити ні маршрутизації ні всякі технічні терміни
шо - уже тверді об"яви про пінги в 3000 мілісекунд(!!!) скінчились? :idea:
foka
Цитата: Не хочу якось ображати, але я просто не підібрав як ліпше написати - по суті - читайте пости. Не всі мають змогу підключатись до всіх трьох на великих швидкостях.
"не хочу нікого якось ображати" (С) але сторінку тому була діаграмка
Цитата: В Коломиї Укртелеком задіяв лиш центр на ОГО
трошки не так, бувають і "регіональні" спроби але ліпшеб "тільки центр"
Wandering
Цитата: Зачекайте кілька днів і побачите, що я не обманюю.
Цитата: Думаю в найближчі рік-два ситуація буде кардинально мінятись
а скільки почекати мені? З цікавістю (дійсно) очікую судного дня але, щось дуже дати міняються :gr:
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 04 червня 2008, 01:20 |
|
|
Цитата: Nightfly пише:
а скільки почекати мені? З цікавістю (дійсно) очікую судного дня але, щось дуже дати міняються
CDMA оператор вже працює, підключено кілька людей, просто ще офіційно оголошено не було.
Це лише початок, коли писав рік-два мав на увазі кардинальні зміни, а не вихід лише одного оператора на ринок.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |