Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 52 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 163  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 00:18 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
Nightfly пише:
злість у вашому виконанні як показує практика є ознакою безпомічності? Чи може ви такою цікавою фразою намагались закликати мене в спілкуванні спуститися до вашого інтеллектуального рівня?

Зовсім не злість, просто виказав те що по справжньому дістає, замість того щоб вести нормальну дискусію ви постійно включаєте теорію, яка в житті мені особисто не потрібна, та й більшості хто читає цю тему потрібні практичні відповіді, а не теоретичні розрахунки, прям як в університеті :D

Ось ваші хлопці, прийшли до мене, поставили на даху банку від кави (сказали, що прямої видимості точки достатньо, хоч насправді по ваших розрахунках там нормального конекту не буде) всунули PCI плату за 50у.о. (реальна вартість 25 від сили) налаштували і все.
А ви тут мені картинки підсовуєте і розказуєте який ви розумний, а я неосвічений.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 00:22 
Офлайн

Повідомлення: 167
Прізвище, Ім’я: Inkognito
Wandering,
Ви, що, не бачите що "Спорить бесполезно". Все одно Ви лишитесь не праві, хоч і будете мати наукове звання в цій сфері :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 00:22 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
Wandering
Цитата:
Та ось пишу вам з того що сам практично зробив, значить мінімальні є, ви недооцінюєте інших

я теж можу таблетку солподеїна випити самостійно але ж на відміну від вас не рахую себе після цього нейрохірургом зі стажем?

Цитата:
На першій картинці показано як дерево перешкоджає радіосигналу і що, ви відкрили Америку?

та картинка зоображає схему розрахунку зони френеля в залежності від частоти сигналу і відстані а не дерево - певне таки відкрив америку :)

друга картинка зоображає наглядно фактори розповсюдження сигналу і наявність мертвих зон в залежності від кута і розміщення.

Практичну потрібність цих двох базових понять сподіваюсь не потрібно пояснювати?

Цитата:
Теорія і практика сильно відрізняються.

брєд сємілєтнєго рібйонка (С)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 00:25 
Офлайн

foka просто я колись сам повівся і хочу щоб інші так не попадались, все просто, можна самому зробити (якщо вже вирішили мати нет від Єсу).

На щастя конкуренція зростає і Єс вже стає провайдером нещасних, хто не має можливості отримувати безлімітку по нормальних цінах, а не здирницьких.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 00:28 
Офлайн

Цитата:
Nightfly пише:
брєд сємілєтнєго рібйонка

Так, то підіть в університет і навчіться там бути адміністратором сіток, програмістом, я вже не говорю про економічні професії, де після теорії приходиш на роботу, а там кажуть: "ну що будемо тепер вчитись по нормальному" :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 00:31 
Офлайн

Цитата:
Nightfly пише:
та картинка зоображає схему розрахунку зони френеля в залежності від частоти сигналу і відстані а не дерево - певне таки відкрив америку Посмішка

друга картинка зоображає наглядно фактори розповсюдження сигналу і наявність мертвих зон в залежності від кута і розміщення.

Практичну потрібність цих двох базових понять сподіваюсь не потрібно пояснювати?

То без цього знання людина не зможе виставити максимально можливий сигнал?
Оце брєд, тому що я потрачу можливо більше часу ніж ви, але зроблю це сам, а гроші потрачу на нет, ось так.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 00:32 
Офлайн

Цитата:
всунули PCI плату за 50у.о. (реальна вартість 25 від сили) налаштували і все.

Ну хтож вам винен, що ви такі убогі і самі не вмієте паяти? Можливо ви будете ображені на весь світ, якщо вам прийдеться йти до автомеханіка і платити за заміну і притирку клапанів дорожче?

Цитата:
сказали, що прямої видимості точки достатньо,

а ви не думали про фактори "досвід" і про те, що аби навіть на око вирахувати потрібні фактори додавши/помонживши дві цифри середній людині не потрібні калькулятор і папірець з ручкою? Не ставте всіх на свій загальноосвітній рівень :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 00:39 
Офлайн

Wandering
Цитата:
Так, то підіть в університет і навчіться там бути адміністратором сіток, програмістом

Мені тихо промовчати чи згадати про дві вишки за вищевказаними спеціальностями обломивши по самоє ніхачу? Показати дипломи? Хочете довідатись про мій стаж в сфері ІТ. Приходьте - знаєте де мене знайти :)

Цитата:
То без цього знання людина не зможе виставити максимально можливий сигнал?

назвіть ваш логін, я вам можу сказати наскільки гарним він вийшов на практиці- після чого я скажу яка цінність такого сигналу.

Цитата:
де після теорії приходиш на роботу, а там кажуть: "ну що будемо тепер вчитись по нормальному"

не в ту сферу троха полізли - всім новим працівникам які приходять до нас на роботу одразу тицяється в зуби базовий набір літератури і документації. Без твердого розуміння теорії і причинно-наслідкових звязків ІТшнику немає, що робити в цій сфері.

Мальчік ви мєня вєсєлітє :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 00:40 
Офлайн

foka
Цитата:
Все одно Ви лишитесь не праві

отут ви казково праві :k|:

Дістаю попкорн і з цікавістю чекаю поки у Wandering піде піна і остаточно нальються кровю очі :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 00:54 
Офлайн

Цитата:
Nightfly пише:
а ви не думали про фактори "досвід" і про те, що аби навіть на око вирахувати потрібні фактори додавши/помонживши дві цифри середній людині не потрібні калькулятор і папірець з ручкою? Не ставте всіх на свій загальноосвітній рівень

Так це ви мені зворотнє хочете навязати, я ж про те й говорю, що все просто і кожен це може зробити, а ви тут теорію викладаєте :D
Цитата:
Nightfly пише:
Ну хтож вам винен, що ви такі убогі і самі не вмієте паяти? Можливо ви будете ображені на весь світ, якщо вам прийдеться йти до автомеханіка і платити за заміну і притирку клапанів дорожче?

Не потрібно по собі судити.
Мені подобається робити те що я можу сам зробити, якщо не виходить, то тоді звертаюсь до спеціалістів.
Цитата:
Nightfly пише:
Мені тихо промовчати чи згадати про дві вишки за вищевказаними спеціальностями обломивши по самоє ніхачу? Показати дипломи? Хочете довідатись про мій стаж в сфері ІТ. Приходьте - знаєте де мене знайти

Ну якщо вас там всьому навчили і ви після універу вийшли спеціалістом вищого класу, то це супер, хоча на власному досвіді переконався, що є такі речі в компах про які жодна книга не пише і все доводиться на практиці вивчати, чи я помиляюсь?
Цитата:
Nightfly пише:
назвіть ваш логін, я вам можу сказати наскільки гарним він вийшов на практиці- після чого я скажу яка цінність такого сигналу.

Це зайве, я вже тим нетом не користуюсь.

Але все ж бачите, маєте дві вишки, а такому хлопчику, який вас веселить, доказували, що дешевими безлімітки не будуть :bt:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 52 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 163  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення