Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 51 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 163  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2008, 00:37 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
Wandering
ще раз повторюсь аби ви забрали свій недоцільний смайл

Цитата:
Як на то пішло то нафіга потрібен АДСЛ як можна дати 20 баксів і зробити собі прямий езернет.

(обожнюю себе цитувати :bi: ) Доречі це був сарказм - уточнюю для особливо розуміючих.

Надійніше, швидше, і по собівартості дешевше в рази таки виходить прямий езернет - можете уточнити у пана exp, якщо не помиляюсь він дома таким макаром працює.

Наявність телефонної лінії далеко не гарантія того, що ви зможете побачити працюючий АДСЛ у себе вдома у більшості випадків (хочете в черговий раз огризнутись і подискутувати? - тоді ставка в ящик пива)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2008, 01:12 
Офлайн

Чому пиво? Просто починає набридати пояснювати, щось людині яка вражає тебе своєю впертістю і намагається, щось довести мені(!) і розказати, щось оточуючим не маючи банальних навіть базових знань про предмет розмови.

Чому так? Наведу приклад прямо з цієї сторінки.
Ви обізвали нормальною роботу кустарної установки з наоко паяною ефкою і піцоткілометровим шнурком?

Ви можете з точки зору стандартів і пактичної мережевої науки обгрунтувати ваше "нормально"? Сумніваюсь. Пояснити чому? Пояснюю - тому, що все що ви мені зараз можете розказати просто пуста балаканина, яка базується не на аргументації, якою володію я а тільки на якихось субєктивних враженнях які я як аргумент в розмові ІТшників не сприймаю, або сприймаю не більш серйозно як перешіптування бабок на лавці в мене біля будинку.

Ви хочете заперечити і довести мені на гідному рівні ваше "нормально працює"?
Я дуже сумніваюсь, що ви це зможете довести або навіть банально дискутуват зі мною на гідному рівні поки оттакі от картинки:

Зображення

або такі

Зображення

будуть для вас залишатись загадками(чи я знову помиляюсь?), а їх безпосередня цінність перед тим, як шось класти і в процессі спілкування для вас буде незрозумілою.

Ви звичайно не ображайтесь але на данний момент я сприймаю цю "дисскуссію" з такого боку ніби я травматолог зі стажем до якого прийшла бабця з села і не маючи жодного уявлення банально про те як допустимо може виникати жирова чи тромбоемболія втирає йому про те, що переломи в тазобедренному суставі краще лікувати геммороїдальними свічками (так люди кажут й мені від того во помогло).

PS аналогія з лікарем доста прозора і в принципі точна - наведена аби вам було легше зрозуміти до чого я веду.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2008, 01:29 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Та що ви так розпинаєтесь :D
Ви мабуть перевчились і це часто погано впливає на людину, будьте простішим і...

Як би я вам мав доказувати, що в мене нормально працює?
Є банка, іржава :D підключений до сітки що на Костомарова, швидкість передачі файлів 2мбайт/с, інтернет теж чудово працює, жодних дисконектів, що мені потрібно вивчати фізику, геометрію щоб якимись теоремами вам доказати, що нормально, означає без проблем?

Цитата:
Nightfly пише:
Надійніше, швидше, і по собівартості дешевше в рази таки виходить прямий езернет - можете уточнити у пана exp, якщо не помиляюсь він дома таким макаром працює.

Я знаю, що то найдешевший спосіб, але на жаль більшості він не доступний.
Цитата:
Nightfly пише:
Наявність телефонної лінії далеко не гарантія того, що ви зможете побачити працюючий АДСЛ у себе вдома у більшості випадків (хочете в черговий раз огризнутись і подискутувати? - тоді ставка в ящик пива)

Ціна питання 200грн. саме за таку ціну Оптіма вам проведе телефон і буде АДСЛ.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2008, 01:38 
Офлайн

Wandering
Цитата:
Ви мабуть перевчились і це часто погано впливає на людину, будьте простішим і...

Nightfly
Цитата:
хочете в черговий раз огризнутись і подискутувати?

Wandering
Цитата:
Як би я вам мав доказувати, що в мене нормально працює?

Цитата:
що мені потрібно вивчати фізику, геометрію щоб якимись теоремами вам доказати, що нормально, означає без проблем?

Nightfly
Цитата:
Пояснюю - тому, що все що ви мені зараз можете розказати просто пуста балаканина, яка базується не на аргументації, якою володію я а тільки на якихось субєктивних враженнях які я як аргумент в розмові ІТшників не сприймаю, або сприймаю не більш серйозно як перешіптування бабок на лавці в мене біля будинку.

Wandering
Цитата:
Я знаю, що то найдешевший спосіб, але на жаль більшості він не доступний.

Nightfly
Цитата:
ще раз повторюсь аби ви забрали свій недоцільний смайл

Бачите наскільки ви неуважно прочитали все, що я сказав? Все, що ви намагались тільки-що мені сказати вже розжовано для вас в попередніх постах.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2008, 01:40 
Офлайн

Цитата:
Ціна питання 200грн. саме за таку ціну Оптіма вам проведе телефон і буде АДСЛ.

можу вам назвати мініму 5 адрес (в межах міста) де мені дійсно потрібен інтернет і де так жорстко ви би обломились зі своїм безапелляційним "Оптіма вам проведе телефон і буде АДСЛ." І можу назвати аж одну(!) де це технологічно можливо і таки зробиться, коли буде нагальна потреба. Вивчати глибоко математику не потрібно аби вивести співвідношення "6 до 1", значить виходячи з ваших суджень троха більше 80% людей в цьому місті просто лосі ібо ж все так просто "Ціна питання 200грн." і все?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2008, 01:58 
Офлайн

І до чого все дійшло?
Вам кажуть, що працює нормально, ви ж відповідаєте:
Цитата:
Nightfly пише:
Ви можете з точки зору стандартів і пактичної мережевої науки обгрунтувати ваше "нормально"? Сумніваюсь. Пояснити чому? Пояснюю - тому, що все що ви мені зараз можете розказати просто пуста балаканина, яка базується не на аргументації, якою володію я а тільки на якихось субєктивних враженнях які я як аргумент в розмові ІТшників не сприймаю, або сприймаю не більш серйозно як перешіптування бабок на лавці в мене біля будинку.

Це означає, що з вами потрібно спілкуватись по особливому, не так як з іншими, бо іншим вистачає простої української мови, без наукових підтверджень і т.д.

В мене ціла купа техніки і коли питали як працює, відповідь "нормально" всіх задовольняло, ніхто не вимагав наукових підтверджень нормальної роботи холодильника чи компа :D
З цього всього можна зробити висновок по інтернету для коломиян яких можна розділити на дві групи:
тим що пощастило, бо вони мають надійну телефонну лінію або мають можливість провести її за 200грн.
тим що не пощастило, бо живуть там де немає нормальних телефонних ліній і не скоро передбачуються, для нормального конекта доведеться витрати чималу суму на підключення (зі слів пана Nightfly і надіятись, що через пів року до них не підведуть лінію "Оптіма" чи "УТ" бо гроші будуть витрачені марно.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2008, 06:21 
Офлайн

Цитата:
Це означає, що з вами потрібно спілкуватись по особливому, не так як з іншими, бо іншим вистачає простої української мови, без наукових підтверджень і т.д.

це означає, що вам не варто огризатись коли вам доступно українською мовою пояснили, що ви не маєте відповідних знань і кваліфікаційного рівня аби стверджувати зворотнє.

Цитата:
В мене ціла купа техніки і коли питали як працює, відповідь "нормально" всіх задовольняло, ніхто не вимагав наукових підтверджень нормальної роботи холодильника чи компа

Добре. Хочете поговорити про "нормально", "чудово" ітд на прикладі іншої техніки?
Можу дати вам послухати/подивитись як працює мотор мого мотоцикла - більш ніж впевнений, що для вас це буде звучати як "нормально"(ну типу працює) оскільки у вас немає адекватних знань про те як і чому він повинен працювати саме так а не інакше. Я ж у свою чергу можу тицьнути після того вас писком (і якщо хочете обгрунтувати з точки зору механіки) мінімум у 2-3 проблеми які визначаються по одному вигляду мотора і звуку.

Навести вам пряму аналогію з лікарем аби таки можливо до вас хоч щось дійшло(чомусь правда дуже сумніваюсь)?

Цитата:
доведеться витрати чималу суму на підключення (зі слів пана Nightfly і надіятись, що через пів року до них не підведуть лінію "Оптіма" чи "УТ" бо гроші будуть витрачені марно.

Дивні в вас висновки шановний. І більш ніж дурнуваті - хоча чомусь іншого і не сподівався від вас.
Якщо я хочу купити скажімо кавоварку яка мені дійсно потрібна (ну люблю я каву) я не буду довго телитись і піду куплю її там де вона є (у фокстроті наприклад) за ту ціну, що є там і буду нею користуватись за призначенням (таки буду пити каву).

Виходячи з вашого натянутого і дурнуватого висновку ви побачивши кавоварку у фокстроті будете сидіти і чекати приблизно пів-року поки ця сама кавоварка з"явиться у іншому магазині дешевше, інакше вам доведеться шкодувати до кінця ваших жалюгідних днів про те, що ви витратили гроші марно купивши кавоварку у фокстроті пів року тому.

Помітьте. Я ні на букву не відступив від вашого концепту.

Добре, я вже зрозумів, що осмислену бесіду з вашою персоною вести неможливо з наступних причин:
- ви не володієте відповідними знаннями про предмет розмови (ми про інтернет говоримо?)
- ви не маєте належного кваліфікаційного рівня (зновуж про інтернет)
- ви не можете вдумливо прочитати дану вам змістовну відповідь (дивимось вище)
- ви самі собі постійно суперечите від посту до посту (дивимось вище)

Дивлячись на вищевказані фактори я спробую задати вам одне нескладне запитання яке не потребує спеціальних знань і розуміння причинно-наслідкових концептів: навіщо ви огризаєтесь навіть розуміючи свою безперспективність в цій галузі? то у вас такі комплекси?

Треба починати виробляти у вас здатність відповідати хочаб на прості запитання :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2008, 14:00 
Офлайн

Ви вже дістали своїми розумними відповідями, толку від яких повний нуль для інших користувачів форуму.
Пригадую деякий час назад ви вперто доказували, що за 50у.о. в Коломиї ще не скоро буде безлімітка на 1мбіт/с і що зараз?
За 150грн. є безлімітний канал в 1мбіт/с зі стабільною швидкістю і хто був правий, ви великий теоретик, чи я простий користувач, який не має уявлення про предмет розмови?

Не подумайте, що я уникаю теми по вай-фай, просто все що я не скажу ви назвете огризанням чи не розумінням предмету теми, бо не доказав вам на формулах, що моя банка працює нормально.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2008, 23:51 
Офлайн

Wandering
Цитата:
чи не розумінням предмету теми, бо не доказав вам на формулах, що моя банка працює нормально.

оце ви правильно сказали - у вас немає шансів дискутувати зі мною на гідному рівні на цю тему. Навіть без формул у вас немає жодних мінімальних практичних знань з цього приводу (для того я інтуїтивні картинки і показував аби перевірити ваш кругозір)

Виглядає так ніби я прийду до нейрохірурга і почну йому розказувати якісь несинітниці про те як правильно робити лоботомію аби потішити своє его - саме це ви на данний момент робите.

Цитата:
Ви вже дістали своїми розумними відповідями,

злість у вашому виконанні як показує практика є ознакою безпомічності? Чи може ви такою цікавою фразою намагались закликати мене в спілкуванні спуститися до вашого інтеллектуального рівня? :)

ви так і не змогли відповісти на просте запитання

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 червня 2008, 00:09 
Офлайн

Цитата:
Nightfly пише:
ви так і не змогли відповісти на просте запитання

Ідіть до університету і там розповсюджуйте свої тестування, на форумі ми спілкуємось, а не тестуємо інших.

Ви теж не відповіли на запитання чи визнаєте, що були не праві на рахунок безлімітного 1мбіт каналу за 50у.о. і нічого.

Цитата:
Nightfly пише:
Навіть без формул у вас немає жодних мінімальних практичних знань з цього приводу

Та ось пишу вам з того що сам практично зробив, значить мінімальні є, ви недооцінюєте інших і занадто переоцінюєте себе.
Цитата:
Nightfly пише:
(для того я інтуїтивні картинки і показував аби перевірити ваш кругозір)

На першій картинці показано як дерево перешкоджає радіосигналу і що, ви відкрили Америку?

Теорія і практика сильно відрізняються.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 51 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 163  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення