|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 08 квітня 2008, 01:34 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
[QUOTE] ехр пише: Kapitano, до речі, розкажи нам скільки (і яка швидкість) коштує нет там у вас... [/QUOTE]
Коротко розказую -
Провайдер за одно і моб оператор ТІМ пропонує мобільний І-нет , типу нашого UMTS connectу, 100 годин на місяць , ціна 20 євро , швидкість до 5 Мвіт, покриття по всій країні.
/Провайдер Alice пропонує
- Бездротовий безлімітний швидк.,Velocità di upload fino 512 Kbps.24.95 євро .
Дротовий :D 7 мега 19.95 євро і є ще якась акція Per navigare fino a 640 Kbps di velocità in download e 256 Kbps in upload, senza canone mensile e con tutti i vantaggi dell'Adsl. 9.95 євро .
Провайдер FASTWEB тут ціни колишуться від 4.99 до 39.90 швидкості приблизно такі як в попереднього
Провайдер TISCALI
ADSL 8 MEGA
Navighi senza limiti a ? 9,95 al mese це безлімітка
А це вони придумали таку акцію на цілий 2008 рік VOCE 8 MEGA
a partire da ? 4,95 al mese Тут і телепрограми включені теж і у всіх попередніх провайдерів теж , і ще купа всякої байди.
це найбільші оператори, а ціни малих ,регіональних не знаю , але малиби бути трохи нижчі ,інакше не виживуть - конкуренція. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 08 квітня 2008, 01:48 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
І якщо це спів ставити з їхніми зарплатам, то їм інтернет обходиться як нам стаціонарний телефон. Цивілізація, що тут ще сказати :arrow:
Kapitano спасибі за цікаву інфу.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 квітня 2008, 01:56 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Стаціонарний телефон тут обходиться дорожче як інтернет , тому мобільні оператори зробили хитрий хід - переводять стаціонарний номер на мобільний телефон і все коштує набагато дешевше.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 17 квітня 2008, 20:41 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
Цитата: Японська компанія NTT надала можливість користувачам інтернету протестувати нову послугу, що дозволяє завантажувати з Мережі не тільки аудіо- і відеофайли, але й запахи.
NTT Communications запустила серію перших тестів сервісу Mobile Fragrance Communication, за допомогою якого можна завантажувати запахи, що відтворюються за допомогою спеціальних пристроїв - аромаламп.
Подібні аромалампи, за словами розробників, оснащені спеціальними картриджами з ефірними маслами й здатні змішувати їх у певній пропорції для створення заданого аромату. Саме аромалампи й будуть приєднані до мережі, щоб передавати той або інший запах.
Новий мобільний сервіс випробовують група чоловіків і жінок, які протягом 10 днів будуть тестувати нову послугу в необмеженій кількості.
Розробники повідомляють, що Mobile Fragrance Communication дозволяє створювати й завантажувати цілі плей-листи ароматів, які потім можна прикріплювати до листівок, або ж пересилати друзям, у яких підключений цей сервіс.
Файли відтворюються на стільниковому телефоні, в той час як запахи будуть відтворюватися на спеціальному пристрої.
Я собі лиш можу уявити, як всюди буде "пахнути". :lol:
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 17 квітня 2008, 21:26 |
|
|
Цитата: jar4uk пише:
Я собі лиш можу уявити, як всюди буде "пахнути"
:D А ще уяви яке западло мож послати ближньому по мейлу. От сидить він на роботі, і нічого не підозріваючи відкриває таке повідомлення ... :D
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 17 квітня 2008, 21:29 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
Цитата: VohaBit пише:
От сидить він на роботі, і нічого не підозріваючи відкриває таке повідомлення
Я тому і пишо, що буде сильно "пахнути". :D
|
|
 |
|
 |
Ovid
|
Додано: 22 квітня 2008, 14:09 |
|
|
Ги Оптіма жостко обламала своїх клієнтів... я в шоці... з їх нових тарифів...збільшила більше ніж у двічі...
|
|
 |
|
 |
Ovid
|
Додано: 22 квітня 2008, 14:49 |
|
|
сорь за дезінформацію мене просто тут один напутав то помилка вийшла...
нічо не змінилось у нас
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 22 квітня 2008, 15:07 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
А як швидкість на Оптімі?
Бо в мене в день не дуже :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |