|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Necrosus
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:25 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
lucas написав: Можу привезти піцу...за рахунок закладу  тема закрита. 95% я замовляю лише вашу піцу, дійсно смачна. За рахунок закладу не потрібно, я самодостатня людина. Дякую. тема закрита.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:28 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Для нас телебачення закрите нема нічого дивного 
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:34 |
|
|
exp написав: Цитата: Для нас телебачення закрите нема нічого дивного  А ніхто і не дивується. 
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:36 |
|
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
Necrosus написав: 95% я замовляю лише вашу піцу, дійсно смачна. За рахунок закладу не потрібно, я самодостатня людина. Дякую.
тема закрита. дякую Necrosus написав: Для нас телебачення закрите, про це нас повідомили після 1 сесії другого пленарного засідання. Вхід на студію лише по запрошенню. Тому лишається лише газета та сайт. Ось і вся об"єктивність і цим можна пояснити таке: http://visty.in.ua/?module=fn&a=343 ???
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:59 |
|
|
lucas написав: Necrosus написав: 95% я замовляю лише вашу піцу, дійсно смачна. За рахунок закладу не потрібно, я самодостатня людина. Дякую.
тема закрита. дякую Necrosus написав: Для нас телебачення закрите, про це нас повідомили після 1 сесії другого пленарного засідання. Вхід на студію лише по запрошенню. Тому лишається лише газета та сайт. Ось і вся об"єктивність і цим можна пояснити таке: http://visty.in.ua/?module=fn&a=343 ??? Не тільки, це можно пояснити ще тим що відбулося на 1-й сесії другого скликання.
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 04 грудня 2010, 14:10 |
|
|
Necrosus написав: Не тільки, це можно пояснити ще тим що відбулося на 1-й сесії другого скликання. а якщо встановити хронологію подій ??? ...стаття-вибори-сесія... чи не так?
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 04 грудня 2010, 14:37 |
|
|
lucas написав: Necrosus написав: Не тільки, це можно пояснити ще тим що відбулося на 1-й сесії другого скликання. а якщо встановити хронологію подій ??? ...стаття-вибори-сесія... чи не так? Нічого безслідно не з'являється і не пропадає.
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 04 грудня 2010, 14:57 |
|
|
Necrosus написав: lucas написав: Necrosus написав: Не тільки, це можно пояснити ще тим що відбулося на 1-й сесії другого скликання. а якщо встановити хронологію подій ??? ...стаття-вибори-сесія... чи не так? Нічого безслідно не з'являється і не пропадає. От-от! Золоті слова! Як на мене, саме цей принцип і зіграв поганий жарт з одним кандидатом у мери. Якщо говорити серйозно, знаю як мінімум, 10 чоловік, які після виходу цієї статті передумали голосувати з ЛГ (я у тому числі). Це великий мінус його команді, можливо він навіть і не знав про це...Зрозуміло, вибори завжди грязна річ, і бруду було багато з обох боків. Але, все-таки, повинна бути певна межа... ПС Все вищевказане-суто моя думка, і я непретендую на істину... ППС переміщуюся в тему, яка більше відповідає дискусії...
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 грудня 2010, 16:33 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
lucas написав: ППС переміщуюся в тему, яка більше відповідає дискусії... так. давайте тут будемо про НТК. а про політику ідемо в сусідню тему про міську раду
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
sa_shock
|
Додано: 16 грудня 2010, 01:49 |
|
З нами з: 19 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 9 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Компанія "Епісофт"
|
Паньство, я дико сі звіняю, що не дочитав ще 2 сторінки даної теми, ібо вислів Necrosus просто убив на повал: Necrosus написав: По-третє, я лише 10 років назад почав вивчати українську мову, бо народився і жив на сході України. Шановний Necrosus, скажіть мені будь-ласка)))) ну млін я не можу ))) скажіть мені, на сході України рідна мова стала явищем? можливо ви візу оформляли "западеньську" аби сюди переїхати? як ж на таке рука здійнялась писати? а і ще одне, шановний Necrosus, скажіть ви маєте відношення до ресурсу http://visty.in.ua? Можна відписати в ПМ. Дякую. А стосовно НТК було б добре якби почистили трохи отого скиглення й млямлення. Що за люди пішли, а потім кажуть що жеветься їм погано в країні: та не скигли ти, не плацькай що все зле, піди на то нтк (навіть маля скаже де воно знаходиться) та подай раціональні ідеї. боїшся, позвони принаймні. звичайно що найлегше напацькати кілька рядків на форумі - ади подумають що я мудрий. ЩЕ одне: пані Світлано, ви скільки ото дурної постили, що за той час могли з 20 раз добігти з воскресінців до нтк й назад. Якщо ви дійсно толкова людина, хіба думаєте вас не візьмуть? Толкові люди ж усім потрібні, чи я не правий?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |