|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Wandering
|
Додано: 08 травня 2008, 01:35 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: exp пише:
а шо ви хотіли б щоб у вас на компі хтось рився... я ні...
Не те щоб рився, просто відкриваєте наприклад папку відео для інших, ставите тільки читання і все, кожен бажаючий може переглянути фільми в цій папці. У відповідь на вашу доброзичливість він теж відкриває на своєму компі папку відео, це нормальна практика.
По цілому компі він лазити не зможе, тільки там де ви дозволите.
Цитата: Yoko пише:
Мінімально кожен повинен розшарити(дати доступ) 2 ГігаБайта своїх ресурсів.
Малувато однако :gm:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 травня 2008, 01:41 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Wandering пише:
Не те щоб рився, просто відкриваєте наприклад папку відео для інших, ставите тільки читання і все, кожен бажаючий може переглянути фільми в цій папці. У відповідь на вашу доброзичливість він теж відкриває на своєму компі папку відео, це нормальна практика. По цілому компі він лазити не зможе, тільки там де ви дозволите. ви думаєте, що я не знаю що то таке розшарити... :D
|
|
 |
|
 |
Yoko
|
Додано: 08 травня 2008, 01:45 |
|
З нами з: 26 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 81 Звідки: Полтава
|
Малувато однако
А в середньому виходить 100 ТБ : 2500 користувачів = 40 ГБ в кожного розшарено :)
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 08 травня 2008, 01:57 |
|
|
Цитата: exp пише:
ви думаєте, що я не знаю що то таке розшарити...
Та от не можу зрозуміти, чого б це вам шкода було щоб хтось потягнув кілька фільмів?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 травня 2008, 02:01 |
|
|
Та от не можу зрозуміти, чого б це вам шкода було щоб хтось потягнув кілька фільмів?
добрий спеціаліст при наявності мережі робить у вас на компі шо хоче... ви ж знаєте, що в СБУ на тих компах де є цінна і секретна інфо нема ні мережі, ні нету... :cl:
а молодь у нас талановита... :D
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 08 травня 2008, 02:06 |
|
|
Хороший спеціаліст в любому випадку зможе зробити у вас на компі все що заманеться, мережа тут не сильно відрізняється від нету.
Можливо грамотне налаштування файрволу може допомогти від не дуже талановитої молоді :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 травня 2008, 02:09 |
|
|
Можливо грамотне налаштування файрволу може допомогти від не дуже талановитої молоді згідний... :cl: можливо...
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 08 травня 2008, 02:20 |
|
|
Просто для деяких людей локальна мережа залишається майже єдиним не дорогим виходом до інтернету без зайвих витрат та підключень телефону, тощо. Я вже не говорю про добрячий архів відео та музики який точно щомісяця поповнюється новинками.
Будемо надіятись, що в Коломиї вдасться побудувати хорошу локальну мережу, завдяки таким ентузіастам як пан MyKoLa
|
|
 |
|
 |
MyKoLa
|
Додано: 09 травня 2008, 02:03 |
|
З нами з: 30 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 1020 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Микола
|
Дякую Yoko за детальну інформацію :az:
Наразі нас біля 55 користувачів в локальній мережі... ://:
Гадаю, що для Коломиї - це далеко не межа... :wink:
Будемо надіятись, що в Коломиї вдасться побудувати хорошу локальну мережу, завдяки таким ентузіастам як пан MyKoLa
:oops:
Крім мене є ще люди, які беруть активну участь у побудові та розширенні локальної мережі в Коломиї та с.Сопів - це Роман та Яромир... :co:
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 09 травня 2008, 02:10 |
|
|
Цитата: MyKoLa пише:
Крім мене є ще люди, які беруть активну участь у побудові та розширенні локальної мережі в Коломиї та с.Сопів - це Роман та Яромир...
Але ти головний заводила :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |