|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Romi4
|
Додано: 07 грудня 2007, 04:02 |
|
З нами з: 25 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 84 Звідки: Коломия
|
[QUOTE]Nightfly написав: а ви хотіли мені у писок чимось потицяти?[/QUOTE]
Нічо нікому я не хотів тицяти, здивувало шо юзер а не адмін і шо скрін з вінди...
Думав шо не Ваш комп. Все-таки, скрін з вашого особистого компа?
[QUOTE]Nightfly написав:Ви не знали шо нікслайк як десктопне рішення не котується?[/QUOTE]
Це відколи? Зараз всюди пропихають юнікс, стараються зробити його юзерфрендлі а ви кажете не котується. Подивіться як позиціонують ту саму федору, або мандріву або убунту і т.д....
[QUOTE]Nightfly написав:хочете позазирати мені у кишеню? мама не казала шо це не гарно? [/QUOTE]
Не хочу. Просто для того щоб розказувати тут всім що 200$ це нормальна сума за інтернет треба як мінімум користуватись таким же інтернетом і платити за нього гроші... Через що і цікавлюсь, які у вас витрати за нет, що слабо сказати, чи ви не вмієте прямо відповідати на запитання?
[QUOTE]Nightfly написав:не раджу переходити зі мною на особистості.[/QUOTE]
Боже борони.... З Вами? На особистості?....
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 07 грудня 2007, 14:20 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Romi4
Цитата: здивувало шо юзер а не адмін
угу... я тупий юзер... явно не рівня вашим глибокому досвіду та самооцінці :)))
Цитата: Все-таки, скрін з вашого особистого компа?
заспокойтесь - всьо буде в шоколяді, а вас який комп цікавить? робочий, домашній десктоп, домашній тестовий сервачок чи роутер?
Яка вас конкретно з моїх домашніх машин цікавить? :)))
чи може вам uname показати з усіх хостів шо в мене ярличками розтицяні в вигляді ssh? :lol:
Цитата: стараються зробити його юзерфрендлі
нехай далі стараються :)
Цитата: а ви кажете не котується
не кажу а констатую факт - як тільки більшість специфічного софта потрібного мені і іншим людям для _роботи_ буде належно фунциклювати під ними або буде хочаб наявною - ми розглянемо ці питання, а на данний момент мені відти потрібно лише nat/mysql/postgresql/exim/squid/apache+php і нічого більше. Хочете подискутувати зі мною про підтримку заліза? Про наявність софта? Про якість наявного енд-юзер софта? Про юзабіліті? Не раджу - вийдете ви в обломі оскільки думаю досвіду в мене буде трошечки побільше ;)
Цитата: які у вас витрати за нет
ммм, далі зазираєте в кишеньку... таке враження що у вас є якісь комплекси щодо моїх статків та профілю роботи... шановний - це вже в вас переходить в патологію :)
Цитата: Боже борони.... З Вами? На особистості?....
не схоже :?:
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 07 грудня 2007, 14:28 |
|
|
соррі фотки старі - вот перестановки невеличкі зробив

|
|
 |
|
 |
MyKoLa
|
Додано: 07 грудня 2007, 19:30 |
|
З нами з: 30 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 1020 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Микола
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 07 грудня 2007, 20:43 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Nightfly, якщо не секрет, то скільки користувачів підключено до професійних безлімітних пакетів до Єс?
І якщо більш точніше, то зниження від Єсу наступного року буде, чи це секрет фірми? :D
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 07 грудня 2007, 20:48 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
[QUOTE]MyKoLa написав:Прейскурант цін на послугу «Швідкісний Інтернет» для домашніх користувачів Optima Telecom[/QUOTE]
Thank's
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 07 грудня 2007, 21:25 |
|
|
Wandering
Цитата: Якщо не секрет, то скільки користувачів підключено до професійних безлімітних пакетів до Єс?
Нажаль точну цифру я розголошувати не можу. Єдине що скажу, що їх є достатньо - в основному корпоративні клієнти(по всіх тарифних планах), хоча є і фізичні особи критичні до зв"язку в основному по 50-100 баксових тарифних планах.
Цитата: І якщо більш точніше, то зниження від Єсу наступного року буде, чи це секрет фірми?
Рахуйте що сюрпрайз ;)
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 08 грудня 2007, 01:25 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
[QUOTE]Nightfly написав:
Рахуйте що сюрпрайз ;)[/QUOTE]всі як завжди на шось надіються))) а ніц не буде :P
|
|
 |
|
 |
MyKoLa
|
Додано: 08 грудня 2007, 01:57 |
|
З нами з: 30 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 1020 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Микола
|
[QUOTE]Nightfly написав:Рахуйте що сюрпрайз[/QUOTE]
Може це буде подарунок до дня св. Миколая :wink: :)
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 08 грудня 2007, 02:05 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Сюрпризи різні бувають, в тому числі й неприємні :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |