|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Ivan I
|
Додано: 09 лютого 2011, 00:27 |
|
Прізвище, Ім’я: Ivanov Ivan
|
exp написав: БорМан, вибач, а просто якось, на хлопський розум пояснити мож?  Та все дуже просто. Берете в руки пульт від LCD телевізора, бажано останніх років випуску(або диветесь його характеристики в паспорті чи НЕТІ чи має він стандарт DVB-C), заходите в налаштування, вибираєте цифрова конфігурація чи щось подібне тиснете гудзика повне сканування і всьо. Трошки почекали , знайшло 118 каналів. Переглядаєте, сортуєте. Є чотири канали HD. P.S. Не вибирайте країну - Росія, краще Німеччина
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 лютого 2011, 09:33 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Ivan I, дякую! тепер всім буде зрозуміло... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 лютого 2011, 17:36 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ivan I написав: exp написав: БорМан, вибач, а просто якось, на хлопський розум пояснити мож?  Та все дуже просто. ... Ги... Ну-у-у-у... а я відци можу якось, той-во... шось увидіти?.. Бодай одним оком?!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 лютого 2011, 18:02 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: а я відци можу якось, той-во... шось увидіти?.. нє. не можеш. приїдеш сюда - покажу тобі на обидва ока 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 лютого 2011, 18:16 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
БорМан написав: нє. не можеш. ... Та, ясно!..  Коломийська діаспора, як завжди, смокче середній палець...
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 лютого 2011, 18:28 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
ей діаспора нічого там скиглити - ноги в руки і на Батьківщину впірьод марш 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 лютого 2011, 22:37 |
|
|
БорМан написав: ей діаспора нічого там скиглити - ноги в руки і на Батьківщину впірьод марш  Е-е-е-е!.. Ви там собі гадаєте, шо залізли на Ратуш і Кляштором на нас помахуєте?!..  Не спіші-і-і-іт! То вам сі так здає... Нас тут теж є доста!.. Неколомийські коломияни, єднайтесь! Ніхто не сміє нам шось казати! Відстоїмо права коломиян в екзилі, в лядській чужині! Слава коломийській діаспорі!!! Ми гинем в неволі, в іржавих каданах, але не станем мовчати!!! Разом нас багато! Нас не подолати! (навіть мєсним, кляшторно-ратушовим!) 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 20 лютого 2011, 16:04 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Богдана написав: От просто цікаво - а що ви думаєте про НТК? Перспективне ТВ.- скоро вийде на рівень "шоу Опри" . Народ туди буде бігати ,як по святу воду ! Варто подбати й за таке - підготовка клієнта до ефіру !- як треба, дам координати спеціалістів ! Більше б реклами про шоу --- 1 якісно підготовлений білборд біля кафе "роксолана" - як треба, дам координати спеціалістів ! Тринуйте посмішку !--це завжди себе оправдує і помітно ,і приємно ! 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 22 лютого 2011, 16:32 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Завтра Шоу "Без Політики" ! Актуальна тема ,і актуальний Гість ! Я буду дивитись !Цікаво ,шо пан думає ! Одним словом не можу натішитись...... 
|
|
 |
|
 |
sa_shock
|
Додано: 22 лютого 2011, 22:17 |
|
З нами з: 19 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 9 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Компанія "Епісофт"
|
НТК дружить з соціальними мережами: Вконтакте - http://vkontakte.ru/club13978821 Facebook - http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 32354&ap=1
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |