Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 30 з 48 [ 475 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 48  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: НТК
 Повідомлення Додано: 03 листопада 2010, 15:59 
Офлайн

Повідомлення: 5158
svitlana написав:
А журналісти тут до того ,що вони мають подати в єфір сесію міської ради таки чином щоб пересечному Коломиянину було зрозміло про що на тій сесіїї велась беседа.

знову ж таки нагадую, що мова ішла про пряму трансляцію наживо

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 листопада 2010, 16:04 
Офлайн

оскільки пішла біль менш конструктивна розмова, думаю що до неї долучаться люди більш компетентні аніж я і прояснять деякі аспекти , підняті тут :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 листопада 2010, 16:09 
Офлайн

Повідомлення: 15
Прізвище, Ім’я: Березовська Світлана
Крім прямої трансляції має бути ще хоча би якись коментар журналістів, бо як що я розумію про що іде мова ,то бабця яка сидить біля телевізора ,може і не зрозуміє ,тому я вважаю що коментар необхідний,але він має бути зрозумілим.

Будемо надіятись.

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 листопада 2010, 21:52 
Офлайн

Повідомлення: 40
Прізвище, Ім’я: Ivanov Ivan
svitlana написав:
Шановні , образи один одного не приводять до конструктивного рішення .А каналу НТК може варто задуматись ...Наприклад: в світі недавніх предвиборчих перегнів -при виступах кандидатів на голову міста зокрема Ткачук Марії, Слюзара Ігора та людей яки іх підтримували завжди був номер телефона,і наши Коломияни яки не байдужі до долі міста могли передзвонити та задаи своі питання,...але жодного разу коли виступав Любомир Глушков,Андрій Шевчук,Юрій Романюк - подзвонити не можна - називалось прямий ефір....То ви хочети сказати що ви не від ого не залежити!!!

Під час передвиборчої агітації , яким має бути прямий ефір (чи з дозвоном у студію чи ні) вирішує сам кандидат, адже він платить кошти за ефірний час.І кожен кандидат на свій розсуд використовує ефірний час.Навіть такий ефір є прямим і під час нього журналіст веде з гостями розмову, що було видно добре під час ефіру з Романюком та Шлимком, коли вони відповідали на незручні для них питання. Якщо гості не бояться відповідати на телефонні дзвінки , то вони це роблять.

svitlana написав:
Крім прямої трансляції має бути ще хоча би якись коментар журналістів, бо як що я розумію про що іде мова ,то бабця яка сидить біля телевізора ,може і не зрозуміє ,тому я вважаю що коментар необхідний,але він має бути зрозумілим.

Будемо надіятись.

Коментарі дає ведучий сесії в сесійній залі. Журналісти дають сюжети з сесії в програмах з коментарями.

svitlana написав:
Дякую за підтримку! НТК хоче нових конструктивних ідей - можу підкинути ще одну.
"Журналіскі розслідуваня"- Напевно всім було би цікаво ,яка фірма проводила рконструкцію кладки через річку Прут в районі с.Воскресінці,і куди поділись грощі на ії реконструкцію

Дана тема уже неоднократно висвітлювалась.

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2010, 10:26 
Офлайн

То ,що вони заплатили за єфірний час це і так всі знають , друге питання що вони напевно боялись незручних для них запитань,але це все в прошлому.Виборчі перегони пройшли.Чекаємо що будє далі.

Стосовно каментара з сесії міськоі ради - може я не зовсім зрозуміло висловилась - бо маю на увазі ,людина приходячи з роботи не хоче слухати пряму трансляцію цілої сесії ,а коротко почути - наприклад- приняли ,або затвердили рішення про ремонт дороги....об"явили тендер на проведення робіт...провели тендер в якому приймали учась така,чи така фірма сума кошториса складає певну суму яка пійде з бюджету міста ,чи від спонсора не столь важно,і тоді Коломияни знают що влада робить- хоть щось.

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2010, 10:45 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
тоді Коломияни знают що влада робить
у міській раді є відділ, який мав би займатися такою роботою... :)

в захист НТК: журналіст не завжди може "в'їхати" в питання з першого разу, тому що простих питань, як правило, в міській раді нема... один з відділів міськради мав би допомагати ЗМІ...

Цитата:
людина приходячи з роботи не хоче слухати пряму трансляцію цілої сесії
якшо не хоче, то най не слухає ;)
якось так виходить, що хтось комусь шось винен :o

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2010, 11:09 
Офлайн

svitlana написав:
Стосовно каментара з сесії міськоі ради - може я не зовсім зрозуміло висловилась - бо маю на увазі ,людина приходячи з роботи не хоче слухати пряму трансляцію цілої сесії ,а коротко почути - наприклад- приняли ,або затвердили рішення про ремонт дороги....об"явили тендер на проведення робіт...провели тендер в якому приймали учась така,чи така фірма сума кошториса складає певну суму яка пійде з бюджету міста ,чи від спонсора не столь важно,і тоді Коломияни знают що влада робить- хоть щось.

для того , щоб говорити предметно вам варто хоча би раз прослухати оту пряму трансляцію. До речі пряму трансляцію прослухати після роботи не мож - бо на то вона і пряма бо іде в реальному масштабі часу - тобто у той самий час коли іде сесія. Іще я вияснив що прямі трансляції ведуться починаючи десь із 2008 року і до сих пір.

коли аи то хоч раз прослухаєте - у вас більше не буде виникати питань подібних до мною процитованих.

та інформація яку ви би хотіли чути - то я цілком згідний з експ

exp написав:
у міській раді є відділ, який мав би займатися такою роботою... :)

в захист НТК: журналіст не завжди може "в'їхати" в питання з першого разу, тому що простих питань, як правило, в міській раді нема... один з відділів міськради мав би допомагати ЗМІ...

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2010, 11:31 
Офлайн

Все це називається "переливанням з пустого в порожнє" ,змін всеодно не буде ніяких...
навідь я,що хтось і захочеть зробити щоь нове то йому не дадуть...

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2010, 15:09 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
svitlana написав:
Все це називається "переливанням з пустого в порожнє", змін всеодно не буде ніяких...
навіть, якщо хтось і захочеть зробити щось нове то йому не дадуть...

От вона, молода горєча кров...

Зміни були, є і будуть завжди. Колись навіть самого "НТК" не було.
Щоб зробилось щось нове, треба щоб воно визріло, тобто щоб в тому була нагальна потреба і можливості реалізації.
В іншому випадку це знову лиш привід для розмов типу "чому не вийшло", "хто не дав зробити" і т.ін.

Поживеш - побачиш :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2010, 17:08 
Офлайн

Повідомлення: 46
Навіщо клеїти свою рекламу біля дверей в квартиру ?
Повернувшись з поїздки , побачив це. Виглядає,ніби я Надзвичайний і Повноважний Представник НТК .

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 30 з 48 [ 475 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 48  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення