Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Soft: Програмне забезпечення




 Сторінка 5 з 11 [ 109 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Далі



Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 червня 2008, 17:55 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12702
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

Панове специ, поясніть мені такий прикол, колись на початках теми я писав що для відеомонтажу послуговуюся Pinnacle Studio 9. І що після монтажу зображення паскудніше як на оригіналі , тобото відеокамері. Тепер після установки операційної системи, що мені дісталася у подарунок від наших комп'ютерників на роботі, усе , маю на увазі зображення,дуже значно поліпшилося, хоча і попередня ОС була оригінальна , куплена з компом. :?: Питання до знатоків- щоби це мало бути?

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 червня 2008, 18:12 
Офлайн

З нами з: 23 червня 2007, 03:00
Повідомлення: 2290
Звідки: Коломия
Цитата:
Kapitano пише:
Панове специ, поясніть мені такий прикол

в принципі, якщо захват кадру форматом ДВ (DV задирає то переключати на клаві)з камери ДВ, тобто відбувається просто перегон цифри, якість зображення повинна залишатися незмінною. При монтажі, не важно в якій програмі, в форматі ДВ і при експорті матеріалу в томуж форматі також якість зображення не повинна відрізнятись від оригіналу. Напевне в самому ДВ декодері (є там така опція) включена погіршена якість відтворення, не цілий кадр 720/576 пікселів а лиш половина...від того може виглядати в компі гірше, але то лиш виглядати, при правильному, якісному, затисненні в ДВД і відтвоенні на грайці якість не повинна страждати...не являюсь спеціалістом, але так мало би бути :D


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 червня 2008, 18:37 
Офлайн

З нами з: 02 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 1081
Звідки: Коломия
Цитата:
Kapitano пише:
Тепер після установки операційної системи, що мені дісталася у подарунок від наших комп'ютерників на роботі, усе , маю на увазі зображення,дуже значно поліпшилося
ІМХО: щось було загнано в настройках попередньої системи - що саме тепер вже не узнаєш :D


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 червня 2008, 23:42 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12702
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

Цитата:
Kaminskiy пише:ІМХО: щось було загнано в настройках попередньої системи - що саме тепер вже не узнаєш


І зараза була оригінальною. Навіть коли робив фото монтаж, крала якість. Якщо скидав фото просто у папку все було ОК. :D

Цитата:
Бодя пише : при правильному, якісному, затисненні в ДВД і відтвоенні на грайці якість не повинна страждати...не являюсь спеціалістом, але так мало би бути


Теоритично так , а на практиці нє, я пробував різну якість , і повну ДВД ,і по максимальній кількості напихав диск , і 40% якість , все було одинакове. :D

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 червня 2008, 15:29 
Офлайн

З нами з: 29 листопада 2004, 03:00
Повідомлення: 1428
Звідки: pent@gon:)studio
Вперше вчув про залежність якості вихідного продукту від оригінальності операційної системи.

Якас тривога їст душу...

Тепер розумію, чого якісь такі фотки паршиві форумчани викладають - то певно палений фотошоп у них? І пишуть якось не так - то через неліцензовані Вікна...
Йой! :?:


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 червня 2008, 16:46 
Офлайн

З нами з: 02 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 1081
Звідки: Коломия
Цитата:
Kaminskiy пише:
ІМХО: щось було загнано в настройках попередньої системи - що саме тепер вже не узнаєш
Цитую себе... Для компа ліцензійна чи ломана Вінда ролі не грає. Просто настройки системи у попередній версії Кпітанового компа злетіи, від чого? Від чого хоч - вірус, неправильне юзання і просто самі по собі :D


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 червня 2008, 17:27 
Офлайн

З нами з: 23 червня 2007, 03:00
Повідомлення: 2290
Звідки: Коломия
скоріше за все то трабл в настройках самого Пінакла, і можливо ДВ кодера-декодера...вінда і жилізє тута ніпричім


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 21 червня 2008, 17:20 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12702
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Добре , меньше з тим, тепер усьо в порядку , але у цій ОС була друга бяка. Коли я ставив Пінаклу у російському варіянті , установка проходила добре ,ОС італійська,після установки, при спробі відеозахоплення ічого не відбувалося, у фоновому режимі все працювало як належить, тільки но я тиснув другий ґудзик на відеозахоплення , пропадало зображення і всьо, настройки я виставив усі , що були потрібні , я не перший рік цією бідою користуюся.
Тепер далі , коли ставив італійську версію, все працювало супер, окрім однієї речі, титри я неміг писати кирилицею , тільки латиною,переустановляв декілька разів все з нуля поки не прийшла мудра мисля , як потім виявилося.
Установочний СД я ставив на італійській мові , а ДВД з рештою прибамбасів на російській, тепер , маю так, мєждумордіє італійське , але це до фонаря , зато всі написи я можу робити на любій мові яка в інтернаціональних налаштуваннях виставлена. Але теоретично так немалоби бути. :D

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 22 червня 2008, 00:32 
Офлайн

З нами з: 23 червня 2007, 03:00
Повідомлення: 2290
Звідки: Коломия
Kapitano,
значит тобі тра подарувати англійську і російську(яку мож українізувати) ХР і проблем не буде ні з кирилицею (ше додати укр шрифтів, для загальної радості) ні з захватом ні з експортом і буде щастя :!:


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 22 червня 2008, 00:40 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12702
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

Бодя, радість була в тому що я вклав купу шрифтів . Кажу же не перший раз тою штукою користуюся,, і ніколи такого ґ ..вна не було. Це я пишу для того може хтось попаде у таке саме смердєче місце, аби знав що робити. |bv

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 5 з 11 [ 109 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Далі




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Soft: Програмне забезпечення


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB