|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| La piovra | 

|   Додано:  11 вересня 2007, 19:27  |  |  
		| З нами з: 29 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 160
 | 

| В мене виникла проблема - після скачування фільму з платного сайту, записавши в DVD форматі ДВДюк скот пише, що не може прочитати. На телевізорі про коди пише.
Поможіть будь-ласка, в мене просто нема дійсно часу шукати в Інтернеті, чесно, приїду поставлю магар.
 марка Sony DVP-NS 575P

|  |  
		|    |  |  |  |  

| casper_1 | 

|   Додано:  03 жовтня 2007, 14:23  |  |  
		| З нами з: 03 жовтня 2007, 03:00
 Повідомлення: 2
 | 

| Привіт! Ти попробуй чимось перекодувати! 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| La piovra | 

|   Додано:  03 жовтня 2007, 17:57  |  |  
 | 

| casper_1
 пробував , не получилося , буде час попробую ще варіанти

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Wandering | 

|   Додано:  04 жовтня 2007, 13:05  |  |  
		| З нами з: 01 вересня 2007, 03:00
 Повідомлення: 1337
 | 

| Ти б спочатку написав в якому ти форматі скачав фільм, а то тобі допомогти важко. 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| La piovra | 

|   Додано:  05 жовтня 2007, 02:32  |  |  
 |  |  
		|    |  |  |  |  

| Wandering | 

|   Додано:  05 жовтня 2007, 16:18  |  |  
		| З нами з: 01 вересня 2007, 03:00
 Повідомлення: 1337
 | 

| Нещодавно була схожа ситуація, викачав файл, а він не те що на двд-плеєрі не читається, навіть на компі не запускався, це в мене було вперше, довелось викачати новий збірник кодеків і проблема вирішилась. Думаю, що твій фільм був перекодований новою версією Divx чи Xvid, тому твій плеєр не може його читати. Найкращий вихід це перекодувати його в Mpeg, яка якість буде не знаю, потрібно спробувати, але те що двд-плеєр буде читато, то точно.
Якщо хочеш перекодувати, то є велика кількість програм для цього, я на даний момент дуже задоволений MPEG Video Wizard DVD

|  |  
		|    |  |  |  |  

| La piovra | 

|   Додано:  29 жовтня 2007, 07:12  |  |  
 | 

| Знайшов Windows DVD Maker . Працює , классно все!!!!! . Пише в 2х стандартах, ПАО і НТСІ.
Але де знайшов :))))) В своєму компі , поставлялась програма з цим компом . А я балбес , проглянув при покупці і не інсталював (дуже багато вони з компом реклами сують) .
 Зараз не буду спати цілу ніч перепесувати наші фільми на диски . Урря , це для мене свято .

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Kaminskiy | 

|   Додано:  17 грудня 2007, 17:32  |  |  
		| З нами з: 02 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 1081
 | 

| В основному Adobe Premiera починаючи з 6 версії, Adobe Aftereffect  також з версії 6 і вище,для тих хто хоче попростіше, рекомендую Pinnacle Studio з 9 версії, версії 10, 11 класні, але потребують потужного ресурсу комп'ютера (як мінімум 1Гб оперативки), версія Премєри ЦС Про хоче двохядерного процесора. З металолому непогано працюють монтажні плати  Pinnacle, досить демократичне співвідношення ціни і якості + ліцензійна програма (студія 10 або 11 версія), відеокарти для монтажу відео не потребують чогось особливого, бажано більше памяті. От так коротко. Як що щось зацікавить конкретніше, питайте :) 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| TrickTrick | 

|   Додано:  17 грудня 2007, 19:20  |  |  
		| З нами з: 14 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 2
 | 

| я використовую все, що доступне :) якщо красиво треба зробити то використовую або адоб, пінакле, соні (використовував лиш раз тому точно не скажу що саме)..... а якщо швидко треба то мувімейкер :) 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  18 грудня 2007, 12:39  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| Привіт всім любителям відео. Хотів-би дещо дізнатися. Я біля трьох років використовую Pinnacle Studio 9, і ось в чому справа. З початку на радощах, коли зробив перший фільм мене все влаштовувало, але з часом побачив що зображення не таке вже і якісне. Пробував різні відеокамери, різниця була, але правда дуже не значна. Що хотів запитати, може хто в курсі, Pinnacle Studio 11 має кращу якість, чи таку саму. На перед дякую. _________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|  |  |