|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
~AsmodeuS~
|
Додано: 27 листопада 2009, 19:42 |
|
|
Ну як завжди в таких випадках на допомогу приходить експермент
1. робим копію диску в вам потім пишем його на диск знову робимо копію в вав порівнюємо програмою яка робить контрольну суму
2. робимо вав -> Flac -> вав -> диск -> вав -> Перевіряємо контрольну суму
як у першому так і в другому випадку все має бути ідентично, якщо ні то ідемо до виробника програми або продавця з притензіями що щось працює не так як має.
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 27 листопада 2009, 20:21 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: то ідемо до виробника програми або продавця ти ше забув таке: або сіді-ром в потік... :D
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 27 листопада 2009, 20:32 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: ~AsmodeuS~ пише:
Про якіст фірмових дисків вона завжди беззаперечна У вас якесь прямо фаталістичне приклоніння перед фірмою, чи ви думаєте, що на Sony, чи EMI не знають шару гнати, ну звичайно не з таким розмахом як у нас... :D
я даю!
Цитата: pent@gon пише:
Любий спеціаліст дасть таку гарантію.
Я б, звичайно, довго міг балакати на цю тему, правда, для цього треба було б починати з гетеродинних аналогових систем виправлення похибок, які існували ще "при лямпі" в 60-х :D ;так що краще залишайтесь при своїй вірі в точне копіювання всіх нулів і одиничок. Блажен хто вірує...
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 28 листопада 2009, 14:52 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: залишайтесь при своїй вірі в точне копіювання всіх нулів і одиничок Цифра, в тому числі і цифрова музика - це ніщо інше як інформація. Нулик не може бути більш або менш овальним, а одиничка не може бути закресленою одиничкою або ж двійкою. Вони або є - або ж нема. Прошу, виправте мене...
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 28 листопада 2009, 15:36 |
|
|
Цитата: myrko пише:
Quote ~AsmodeuS~ пише:
Про якіст фірмових дисків вона завжди беззаперечна У вас якесь прямо фаталістичне приклоніння перед фірмою, чи ви думаєте, що на Sony, чи EMI не знають шару гнати, ну звичайно не з таким розмахом як у нас...
Жаль що Україна така далека від цивілізації де в магазина продають B Stock під виглядом норимальних товарів, любий американець чи європеець вернеться в магазин де купив диск і поверне його при цьому зробить скандал так щоб йому такий же або ще парочку дали безкоштовно, а повернутий поламає прямо в магазині при підтверджені браку продавцем і тому самі розумієте в мінус ніхто працювати не будет, а на такі відмазки це типу бонусний диск тому, що він трішки погано грає ніхто не ведеться
Quote ~AsmodeuS~ пише:
я даю!
Quote pent@gon пише:
Любий спеціаліст дасть таку гарантію.
Я б, звичайно, довго міг балакати на цю тему, правда, для цього треба було б починати з гетеродинних аналогових систем виправлення похибок, які існували ще "при лямпі" в 60-х ;так що краще залишайтесь при своїй вірі в точне копіювання всіх нулів і одиничок. Блажен хто вірує...
що тут гадати і кудась тикати пальцем я уже написав, що треба зробити щоб в цьому переконатись і не придумувати казок.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 28 листопада 2009, 15:38 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Блажен хто вірує...
Та тут не треба вірувати - усе мож перевірити.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 листопада 2009, 16:13 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Жаль що Україна така далека від цивілізації де в магазина продають B Stock під виглядом норимальних товарів, любий американець чи європеець вернеться в магазин де купив диск і поверне його при цьому зробить скандал так щоб йому такий же або ще парочку дали безкоштовно, а повернутий поламає прямо в магазині при підтверджені браку продавцем і тому самі розумієте в мінус ніхто працювати не будет, а на такі відмазки це типу бонусний диск тому, що він трішки погано грає ніхто не ведеться
Просто тут диски не так дешево коштують, аби покупець не скандалив у випадку браку... Правда мені ще ніколи брак не попадався, тай серед колєґ я таки не чув, мабуть мало купуємо.. алеж вониі дорогі тоті диски.. асабліва музичні СД....бо фільми мають здатність старіти , а музика вічна... :cl:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 07 березня 2010, 23:56 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
потрібна допомога: хто порадить шось таке тіпа ACDSeе лиш під лінукс... :cl:
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 08 березня 2010, 00:17 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
спєци кажуть шо є програмуліна шо запускає віндузні проги на лінуксі
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 березня 2010, 00:59 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
є така програмка , лиш не все там запускається... :idea:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |