|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
nightfly
|
Додано: 06 лютого 2009, 18:00 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
повна моделька камери може бути розголошена?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 лютого 2009, 10:07 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Повна моделька дражниться таково - WB-3250p.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 07 лютого 2009, 13:11 |
|
|
Ідіоти для цього радять поставити дрова http://groups.google.com/group/microdia/web/testing-microdia-driver-draft
Натякаючи, в цій камері усередині знаходиться sn9c20x. Умні люди знають шо його там нема, так само як і нема в інших камерах цінової категорії <25$ а також констатують факт шо з допомогою мікродії важко користуватись камерою як камерою. То пакет для девелоперів.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 лютого 2009, 20:57 |
|
|
А я поступив ще ліпше , установив Wine , потім віндовський драйвер до веб камери , все устаканилося без проблем , але все рівно не працює :D :bu За те паралельно з цим наклав віндовських програм котрі і в убунті дриґаються... :bu
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 лютого 2009, 21:05 |
|
|
Короче туплю у міру свого невігластва у даному питанні
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 лютого 2009, 22:05 |
|
|
Прикупив сьогодні мануал для Убунту
А заодно і оцево ,  Не сподобалося, якесь воно мені не зручне , як на мене , то Убунту на багато зручніша. Але то напевне все привичка. :D Буду пробувати розширювати свій кругозір, може якраз щось з мене вийде. :bu :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 серпня 2009, 13:55 |
|
|
Установив собі Grusha Linux http://grusha.org.ua/ , не погана штука , працює надійно , дрова йдуть у комплекті . Хто цікавиться лінуксами рекомендую.
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 04 серпня 2009, 15:26 |
|
|
Чергова бубунта судячи зі всього, просто з включеними пропріоритарними дровами. Проблема двох моніторів з різною розподільною здатністю так ніде до зараз і не вирішена.
Мене ото на десктопі нинче http://www.sabayonlinux.org/ пропер - ідеологічно правильний, базований на gentoo з анакондою.
|
|
 |
|
 |
Ваня
|
Додано: 17 листопада 2009, 01:22 |
|
З нами з: 06 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 29 Звідки: матюкливий інтелектуал
|
товариство, дайте будь ласка декілька порад.
задумав собі завести в себе не машині окрім привичної вінди, його величність - лінух. Якшо спитаєте для чого воно мені, зразу відповім - наростити свою карму, для розширення світогляду, чув шо він могутніший за вінду, і може освою і повністю пересяду на пінгвіна. Десь пошукав, і от шо знаю:
треба викроїти кавалок вінчерстеру під нову ос (партішн меджік мені в цьому поможе);
поставити акроніс ос селектор шоб вибирати яку ос БУТити
запастись дровами свого жиліза під лінух, і можна юзати
хотів би запитати вашу думку, який мені для початку вибрати дистрибутив. їх так багато, а я в юніксах як неандерталець у макроекономіці - чайник. чув, шо для початку добрий ред хет федора, с'юз. чув шо популярний дебіан. і шо слаквеар для початку не підходить зовсім. порадьте будь ласка, з якого почати.
крім того, буду вдячний, якшо хтось дасть парочку застережень, шоб не стати на граблі в поході за пінгвіном.
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 17 листопада 2009, 01:37 |
|
|
Цитата: Якшо спитаєте для чого воно мені, зразу відповім - наростити свою карму
інші ассоціації зразу чогось напрошуються
Цитата: поставити акроніс ос селектор шоб вибирати яку ос БУТити
grub вже не в моді?
Цитата: який мені для початку вибрати дистрибутив.
бидлобубунту? :D
http://tinyurl.com/yjx38b2
Цитата: крім того, буду вдячний, якшо хтось дасть парочку застережень, шоб не стати на граблі в поході за пінгвіном.
якщо ви не знаєте що ви не можете зробити на вінді такого чого не можете зробити на лінуксі - забийте. Довжина еммм... х... карми не критерій.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |