|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 13 червня 2008, 00:25 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: foka пише:
Взагалі не радив би ніяких оптимізаторів. ага... не варто заважати компу працювати... :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 червня 2008, 01:27 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: foka пише : Взагалі не радив би ніяких оптимізаторів.
Тоді переустановляйте операціну систему , на відформатований диск , і буде комп як новий.. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 13 червня 2008, 01:36 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
та позаписувало всякого.. не знати коли і звідки
переустановлювати тоже не дуже хочеться - щось не люблю оці експерименти
до речі, загрузила на FireFox скін macbird, тепер сool'но
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 червня 2008, 12:26 |
|
|
Цитата: Simple пише:
до речі, загрузила на FireFox скін macbird, тепер сool'но у мене скін Blue Ice 2... :arrow:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 червня 2008, 18:15 |
|
|
Цитата:
Simple пише: до речі, загрузила на FireFox скін macbird, тепер сool'но
Я теж награвся досита різними украшатєльствами, симуляторами під Вісту і зробив глибокорозумний висновок :?: , ну їх у пень усі ті прикраси якщо тобі потрібний комп , а не ялинка. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 13 червня 2008, 18:44 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Цитата: Kapitano пише:
різними украшатєльствами, симуляторами під Вісту і зробив глибокорозумний висновок Питання , ну їх у пень усі ті прикраси якщо тобі потрібний комп , а не ялинка. Дуже щасливий
практично шо погоджуюсь, обої більше принципово не загружаю, а ті шо були повикидала ))
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 червня 2008, 17:19 |
|
|
Цитата: Simple пише : практично шо погоджуюсь, обої більше принципово не загружаю, а ті шо були повикидала ))
У мене один час це було перетворилося в якусь нав'язливу ідею, лазив по І-нету, помпав тіво красоти, два рази зпомпав коня, пару раз зарубав систему, бо весь час хотілося чогось крутішого, слава Богу минулося , за то маю афіґенну практику у переустановленні ОС , як кажуть нема лиха без добра. :D
О , народ у Коломиї ( маю на увазі наших форумчан) є у когось руська версія хрюші , не піратська, а така що йде на чистий комп, типу як роблять для офісів , купуєш одну , а ставиш на 100 компів. Надоїло просто латиницю читати, я тут таку версію взяв на роботі , італійську ясно, то є вєщ.Тверда на убой як не скажу що. Я би собі таку нашу хотів покласти, кому треба можу подарувати італійську.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 червня 2008, 16:51 |
|
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 21 червня 2008, 03:40 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
появилсь така інфа
Цитата | Quote(www.icq.com/help/)
As part of the process of upgrading ICQ users to our newest, most advanced version, ICQ6, we have added a new user name to your contact list ''ICQ System''. The newly added user is intended to improve ICQ's line of communication with our users and assure you continue to enjoy talking to everybody, everywhere.
На самом деле, данный контакт ни что иное, как будущая система защиты от спама, поток которого сильно усилился в сети в последние годы. Вчера в качестве рабочего эксперимента этот контакт должен был быть добавлен в некоторые номера, принадлежащие тестерам. Однако, произошла досадная ошибка и его добавили всем пользователям рунета Пока система не работает, но в скором времени полицейский 12111 будет принимать заявки от пользователей, заметивших как то номер в спамерстве. Когда заявок накопится достаточное количество, номер будет блокироваться.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 21 червня 2008, 03:41 |
|
|
Цитата: Бодя пише:
На самом деле, данный контакт ни что иное, как будущая система защиты от спама хто шо мутить поки не відомо... :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |