|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 04 листопада 2007, 22:23 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
[QUOTE] foka написав:А таблиця з чого складаэться ? З тих самих "списк!в", лиш тих "списк!в" багато буває, а буває лиш 2-а[/QUOTE]таблиця це:
<table>
<tr><td></td></tr>
</table>
Хіба брати окремо <tr><td>контент</td></tr> і сортувати у ікселі... я пробував... виходить 
|
|
 |
|
 |
Jaroslavik
|
Додано: 04 листопада 2007, 22:36 |
|
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 04 листопада 2007, 22:53 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
[QUOTE]борМан написав:Ви що небудь чули про теги <table>, <tr> ,<td>[/QUOTE]
Кр!м <td> ! <tr> в <table> э ще багато !нших тег!в (якщо нема, то без проблем вставляються) по яким дуже просто сортувати табличку.
HTML-це скелет (г!пертекстова розметка), тобто ф!зична структура, а я же питав про лог!ку. Про яку не почув н! слова лиш образи.
[QUOTE]борМан написав:ви взагалі маєте поняття про структуру документа html ?[/QUOTE]
Якщо б я не мав поняття, я би не задавав питання.
[QUOTE]борМан написав:Так ось треба мати хоча би поняття про предмет розмови аби задавати питання.[/QUOTE]
Не будьте таким самовпевненим.
P.S. Напевно мене постигне доля BadBoy :)
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 04 листопада 2007, 22:56 |
|
|
[QUOTE]exp написав:Хіба брати окремо <tr><td>контент</td></tr> і сортувати у ікселі.[/QUOTE]
Згоден - це як вар!ант. Але я просто хот!в шось бистр!ше тому ! написав. К тому ж програмка яку я запостив з цим справляэться без проблем. Але як я писав "на великих файлах вона тормозить".
Дякую за в!дгуки.
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 04 листопада 2007, 23:29 |
|
|
[QUOTE]борМан написав: А якщо їх там нема, таблиця чужа ?[/QUOTE]
Я про чужу таблицю ! писав, а не про свою.
[QUOTE]борМан написав:По яких тегах ви збираєтесь сортувати . наведіть приклад[/QUOTE]
Ви ж читали Readme до проги, яку я запостив. Там все ясно сказано.
Якщо !х нема в редактор! просто вставте <b> abo <li> там де треба (це на приклад! той проги, але можуть бути ! !нш!). Це все робиться без проблем в б!льш-менш нормальному html-редактор!. В ньому ж треба забрати вс! так!ж теги як! э на стор!нц!, щоб програма змогла коректно !х росп!знати ! посортувати, або ж просто вид!лити лиш <table></table> . У мене сортуэ по b, тобто жирний шрифт.
Ви мене хочете п!дловити на знанн! HTML, чи хочете допомогти ?
Ловити не треба - зайва трата часу( хоча багато чого я не знаю), а вар!анти допомоги я почув лиш в!д han ! exp. але ц! вар!анти, нажаль займають багато часу.
Я ще раз наголошую: HTML-файли велик! (300-800 кило), вони чуж! тобто скачан! з !нету !х багато (100-300), в них багато лишнього (але це все забираэться лишаються лиш гол! таблички), сортувати треба по колонц!, пот!м це все готуэться в новому HTML з другим форматуванням (тобто лиш вставити таблицю в готовий документ HTML).
Приклад (найпрост!ший)
<table>
<tr>
<td><b>Text</td>
<td>Text</td>
<td>Text</td>
</tr>
<tr>
<td><b>UText</td>
<td></td>
<td></td>
</tr>
<tr>
<td><b>aText</td>
<td>Text</td>
<td>Text</td>
</tr>
</table>
Якщо э вар!анти пиш!ть, але по сут! (можете ! в Асю постучати). Якщо немаэ - дякую за увагу.
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 04 листопада 2007, 23:33 |
|
|
Opera
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 05 листопада 2007, 00:34 |
|
|
[QUOTE]борМан написав:Мені видається що швидше все таки це робити в екселі як рекомендував han і exp , аніж вписувати всюди і потрібне місце потрібний тег.[/QUOTE]
Чому ж !? Це елементарно робиться за дек!лька хвилин, а може нав!ть секунд (HomeSite. Search & Replace and etc.). Проблема лиш в тому щоб розташування тег!в було однаковим (а воно таким э в б!льшост! великих табличок).
То що казали han ! exp все правильно. То що пропонував han - там же повн!стю вся логика губиться (про що я писав). А exp б!льше мав рац!ю (я ж пробував багато способ!в перш н!ж писати :), але часу це займаэ багато, хоча.....
[QUOTE]борМан написав:Я маю сумніви що така програма, як ви хочете, взагалі існує.[/QUOTE]
Ви Сортировщик пробували :) ? - В!н же як раз це ! робить :P Але з простими table. Б!льш складн! все р!вно треба п!дганяти для не!.
Дякую ще раз. Напевно Ви прав! ! такоъ проги немаэ, хоча я невпевнений :), бо алгоритм фактично под!бний на [QUOTE]борМан написав:Кілька років назад мені треба було видирати курс гривні[/QUOTE] ! э багато прог як! працюють на видерання потр!бного контенту, але вс! вони share, а якщо н! то малофункц!ональн!. Але то !нша тема :)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |