Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Hard: Технічне забезпечення

Сторінка 23 з 34 [ 331 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 грудня 2008, 23:01 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Я не про понти говорю, а про реальну користь від FullHD щоб побачити різницю потрібно сидіти на відстані 1-1.5м. від телевізора, інакше що фул, а що реаді, різниці не буде, лише переплата. От наприклад телевізор Pioner 4280XD має 1024х768, коштує 1800у.о. і вважається одним з найкращих тв 42". Panasonic R42PY80 має 1920х1080 (тобто фул) коштує приблизно 1400у.о.

Висновок такий, якщо ви дивитись тв дуже близько (1-1.5м.) і в основному фільми з роширенням 1920х1080, то вам однозначно потрібен ФулХД, якщо в більшості ви переглядаєте аналогове телебачення та ДВД, то сміло можете купувати наприклад Panasonic R42PV80 1024х768 вартістю приблизно 900у.о. Для чого переплачувати за ФулХД якщо він вам нафіг не потрібен?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 грудня 2008, 23:13 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

Значить ти не маєш з чого подивитися справжній фул , інакше би не казав , подумай сам , який розмр пікселя буде у 32-ки і у 42-ки , при тому самому розрішенні , я думаю більше нема прощо перечитися.

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 грудня 2008, 23:21 
Офлайн

В тому то й справа, що я не тільки чув та читав, а бачив в реалі в людей. Бачив самсунгівську плазму 1024х768, такий самий Філіпс, відстань 3м. все суперськи, діагональ 50". Ну будуть менш помітні там волоски, прищики, що не обійдешся без цього :D

А тепер ще один тобі секрет відкрию. Якщо брати фулку Лсд, то дуже хреново виходить, полазь по тестах і ти все зрозумієш. При статичній картинці вона видає всі 1080 ліній, зате в русі, в динаміці (коли в фільмах рухливі сцени) вона видає всього 300 ліній (при включені різних опці аля 100гц і т.д. видає 600 ліній, але картинка робиться ніби документального фільму) тобто ти платиш за фул, а отримує зовсім не фул :D
Вчимо мат. часть:)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 грудня 2008, 23:30 
Офлайн

То що ЛЦД тупіщі у динаміці то факт , а висока якість якраз у волосках і прищиках заключається . Інакше який толк робити 1920*1080, якщо можна 30 років (як з палом і секамом )обходитися 1366*768. Це те саме що надрукувати 2 мегапіксельну фотограму у форматі 10*13 , і А4, там і там кількість крапок одинакова , а якість різна , я до чого веду , що кожен розмір хоче свого.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 грудня 2008, 23:49 
Офлайн

Та питань нема, що ФулХД краще, але якщо лсд 1920х1080 видає в русі 700х300, то ось тобі і пал і сєкам тілько за більші гроші, картинка буде розмитою і не чіткою, кому таке фул треба?

Кажу, сам ганявся за фулками, після того як побачив у кількох людей плазми не фулки, прозрів, показувало чудово, деталізація на рівні, кольори і т.д. все в нормі.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 грудня 2008, 12:20 
Офлайн

[QUOTE]
Ющенко выступил против перехода Украины к цифровому вещанию
Зображення
Президент Украины Виктор Ющенко направил в Конституционный суд жалобу на постановление правительства Юлии Тимошенко об утверждении госпрограммы введения в стране цифрового телерадиовещания.

Как сообщает УНшАН, конституционное представление передано на изучение в секретариат суда.

Ранее Ющенко заблокировал действие этого постановления. Он считает, что переход от аналогового телерадиовещания к цифровому приведет к ограничению доступа граждан к информации. По его мнению, социальная значимость этого процесса слишком высока.

Ранее планировалось, что Украина перейдет на цифровое вещание к 2014 году. Со своей стороны Россия перейдет к такому формату вещания с 2015 года.[/QUOTE]

Як на мене , то рішення президента правильне, інша справа зробити цифрове телебачення паралельне з аналоговим як наприклад тут , ну і на протязі 4-5 років плавно перейти на цифру . А не робити все за змахом ятягана , як у нас переважно робиться. Але зновуж таки , для цього має покращитися рівень життя в державі.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 січня 2009, 22:57 
Офлайн

Повідомлення: 175
Цитата:
Капітан пише:
Як на мене , то рішення президента правильне, інша справа зробити цифрове телебачення паралельне з аналоговим як наприклад тут , ну і на протязі 4-5 років плавно перейти на цифру

А до речі, так воно і планується зробити, аналог ще скоро не вмре

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 січня 2009, 23:01 
Офлайн

То якщо так я пише пан Andy_NTK, то є прийнятне , бо шо мали би песійонери робити , викидати ящики?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 січня 2009, 23:06 
Офлайн

Повідомлення: 175
Цитата:
Капітан пише:
то є прийнятне

Я мав на увазі то що буде аналог і цифра паралельно ше купу років, хто має можливість-купує цифрові демультиплексори і має Full HD а хто не має - далі дивиться аналог по своїх "ящиках"

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 січня 2009, 23:19 
Офлайн

Full HD , для перегляду цифри не конче , по крайній мірі у Європі , має бути або вбудований тюнер у ТВ приймач , або зовнішний, роздільна здатність йде згідно можливостей конкретного приймача.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 23 з 34 [ 331 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Hard: Технічне забезпечення

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення