|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 04 листопада 2011, 15:21 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 04 листопада 2011, 15:30 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
БорМан написав: Багато? Мало? жигулі кращі?! треба було не з паперу, а картону? бо шось я не поняв хід ваших думок 
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 листопада 2011, 15:41 |
|
|
бережіть ліс ! нашо стільки паперу переводити. ну ше зменшену копію я би зрозумів. а це?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 04 листопада 2011, 17:02 |
|
 |
 |
|
|
БорМан написав: бережіть ліс ! нашо стільки паперу переводити. ну ше зменшену копію я би зрозумів. а це? а-а-а-а, ви це мали на увазі =) За нього це робить ПриватБанк видаючи квитанції по 0,35грн, стимуляція клієнтів - берегти ліс 
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 листопада 2011, 17:16 |
|
|
SPY написав: БорМан написав: бережіть ліс ! нашо стільки паперу переводити. ну ше зменшену копію я би зрозумів. а це? а-а-а-а, ви це мали на увазі =) За нього це робить ПриватБанк видаючи квитанції по 0,35грн, стимуляція клієнтів - берегти ліс  от якби він то виклеїв з користованих квитанцій привата - я би зрозумів. заодно би агітація була -бережіт ліси а ліси треба берегти - бо хто його зна як воно буде. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 04 листопада 2011, 17:52 |
|
 |
 |
|
|
БорМан написав: SPY написав: БорМан написав: бережіть ліс ! нашо стільки паперу переводити. ну ше зменшену копію я би зрозумів. а це? а-а-а-а, ви це мали на увазі =) За нього це робить ПриватБанк видаючи квитанції по 0,35грн, стимуляція клієнтів - берегти ліс  от якби він то виклеїв з користованих квитанцій привата - я би зрозумів. заодно би агітація була -бережіт ліси а ліси треба берегти - бо хто його зна як воно буде.  ну я не думаю, що ліси вирубувались спеціально для нього  не він купив би папір і склеїв мустанга, то купили б в якийсь офіс і згодували принтерам і шредерам 
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 листопада 2011, 23:33 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Навіть не знаю , що сказати , захоплюватися , чи співчувати ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 05 листопада 2011, 12:44 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: Навіть не знаю , що сказати , захоплюватися , чи співчувати ...  Однозначно, шо співчувати: "паперова машина", то вже стало загальне поняття, чи як кажут москалі - имя нарицательное, коли йдеться про дейви тіки, матіси, чи кітайські чері, але паперовий мустанг - то вже хоре... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 11 листопада 2011, 12:35 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
В день шести единиц украинцев охватила числомания
Сегодня уникальный день, когда в дате сошлись 6 одинаковых цифр — 11.11.11. Это единственный день в третьем тысячелетии, когда в ряд выстраиваются шесть одинаковых знаков. Людей на планете охватила числомания. Как сообщает "Сегодня", нумерологи уверяют, что сегодняшний день – это шанс для настоящих лидеров кардинально изменить жизнь (ведь 1 – число лидера). "Комбинация трех единиц будет удачной лишь для очень сильных личностей, которым хочется бурной жизни с конфликтами", - говорит нумеролог Татьяна Котова. Астрологи советуют воспользоваться "минутой счастья" – 11.11.11 в 11.11 загадать самое заветное желание. Украинцы последовали советам, и в соцсетях повально появился статус: "11.11.11. Минута счастья". Нумерологи советуют, как лучше провести «день единичек». «Сдерживайте эмоции, поскольку из-за большого количества единиц большая вероятность впасть в агрессию, будет много ссор даже между близкими людьми, — говорит нумеролог Лилия Романова. — Этот день подходит для завершения старых дел». Ее коллега Татьяна Котова добавляет, что в дату вмешалась еще и «восьмерка»: «При сложении цифр этой даты, 1+1+1+1+2+0+1+1, получим «8», которая отвечает за финансы и бизнес. Следовательно, ждите сюрпризов в этой области и смело решайте вопросы, связанные с деньгами». Магией даты воспользовались и киношники. Так, 10 ноября в Украине стартует в прокате триллер «11.11.11» о писателе, все трагические события жизни которого оказываются мистическим образом связаны с числом 11. В преддверии уникальной даты в интернете все сразу заговорили об НЛО. А также о том, что в пятницу откроется некий энергетический портал, поэтому к нам стали наведываться пришельцы. Правда, в главной астрономической обсерватории НАН Украины, наоборот, отмечают, что люди стали реже звонить с сообщениями об НЛО. «Раньше пару раз в месяц обязательно находились те, кто „видел“ тарелку, — говорит завотделом научно-технологической информации Иван Крячко. — В последние месяцы таких звонков не было». И, конечно же, сегодня ожидают свадебный бум. «В обычные дни мы регистрируем 15 пар, а сегодня — более 30. Хотя в прошлые годы бум на „красивые“ даты был ощутимей, было в разы больше заявок на такие числа», — говорят в Оболонском ЗАГСе Киева. Даже те, кто не верит в магию чисел, решили отметить неординарный день. Например, в Киеве сегодня пройдет флешмоб. На Парковой аллее ровно в 11 часов 11 минут десятки людей выпьют 11 бутылок с шампанским, чтобы отпраздновать парад чисел. Издание отмечает, что бум на сочетания цифр скоро сойдет на нет. После 12.12.2012 года, следующей даты, когда сойдутся несколько одинаковых чисел, придется ждать восемь лет — 02.02.2020 года. Джерело: podrobnosti.ua P.S. Тіхо шифіром шурша... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 листопада 2011, 13:33 |
|
 |
 |
|
|
myrko написав: Сегодня уникальный день, когда в дате сошлись 6 одинаковых цифр — 11.11.11. Это единственный день в третьем тысячелетии, когда в ряд выстраиваются шесть одинаковых знаков. Людей на планете охватила числомания. ... Астрологи советуют воспользоваться "минутой счастья" – 11.11.11 в 11.11 загадать самое заветное желание. Украинцы последовали советам, и в соцсетях повально появился статус: "11.11.11. Минута счастья". 1) Танюху певно в школі або сильно били рюкзаком по голові, або сильно смикали за косички і вона не знає, що згідно теперішнього літочислення ця дата унікальна взагалі, а не в тисячолітті ібо 00.00.00 - такої дати не було, а 22.22.22, 33.33.33 етс - не може бути 2) Мінута щастя О_о а по якому часовому поясі і чи враховується переведення годинника чи нє? в нас 24 часових пояса, значить на планеті 24 мінути щастя, та це аж півгодини... крім того а якби ми годинник не перевели на зиму небесні сили б перенесли б нашу мінуту щастя? хто мені докаже, що нумерологи - люди в яких більше ніж одна звивина - з мене шоколадка 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |