Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Наука та освіта

Сторінка 66 з 89 [ 885 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 89  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2011, 15:21 
Офлайн

Повідомлення: 5158
:? :roll:

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2011, 15:30 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
БорМан написав:
:? :roll:

Багато? Мало? жигулі кращі?! треба було не з паперу, а картону? бо шось я не поняв хід ваших думок :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2011, 15:41 
Офлайн

бережіть ліс ! нашо стільки паперу переводити. ну ше зменшену копію я би зрозумів. а це?

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2011, 17:02 
Офлайн

БорМан написав:
бережіть ліс ! нашо стільки паперу переводити. ну ше зменшену копію я би зрозумів. а це?

а-а-а-а, ви це мали на увазі =) За нього це робить ПриватБанк видаючи квитанції по 0,35грн, стимуляція клієнтів - берегти ліс :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2011, 17:16 
Офлайн

SPY написав:
БорМан написав:

а-а-а-а, ви це мали на увазі =) За нього це робить ПриватБанк видаючи квитанції по 0,35грн, стимуляція клієнтів - берегти ліс :D

от якби він то виклеїв з користованих квитанцій привата - я би зрозумів. заодно би агітація була -бережіт ліси :)
а ліси треба берегти - бо хто його зна як воно буде. :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2011, 17:52 
Офлайн

БорМан написав:
SPY написав:
БорМан написав:

от якби він то виклеїв з користованих квитанцій привата - я би зрозумів. заодно би агітація була -бережіт ліси :)
а ліси треба берегти - бо хто його зна як воно буде. :)

ну я не думаю, що ліси вирубувались спеціально для нього :) не він купив би папір і склеїв мустанга, то купили б в якийсь офіс і згодували принтерам і шредерам :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2011, 23:33 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Навіть не знаю , що сказати , захоплюватися , чи співчувати ... :o :?:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 05 листопада 2011, 12:44 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Капітан написав:
Навіть не знаю , що сказати , захоплюватися , чи співчувати ... :o :?:
Однозначно, шо співчувати: "паперова машина", то вже стало загальне поняття, чи як кажут москалі - имя нарицательное, коли йдеться про дейви тіки, матіси, чи кітайські чері, але паперовий мустанг - то вже хоре... :o :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 11 листопада 2011, 12:35 
Офлайн

Повідомлення: 4424
В день шести единиц украинцев охватила числомания

Сегодня уникальный день, когда в дате сошлись 6 одинаковых цифр — 11.11.11. Это единственный день в третьем тысячелетии, когда в ряд выстраиваются шесть одинаковых знаков. Людей на планете охватила числомания.

Как сообщает "Сегодня", нумерологи уверяют, что сегодняшний день – это шанс для настоящих лидеров кардинально изменить жизнь (ведь 1 – число лидера). "Комбинация трех единиц будет удачной лишь для очень сильных личностей, которым хочется бурной жизни с конфликтами", - говорит нумеролог Татьяна Котова. Астрологи советуют воспользоваться "минутой счастья" – 11.11.11 в 11.11 загадать самое заветное желание. Украинцы последовали советам, и в соцсетях повально появился статус: "11.11.11. Минута счастья".

Нумерологи советуют, как лучше провести «день единичек». «Сдерживайте эмоции, поскольку из-за большого количества единиц большая вероятность впасть в агрессию, будет много ссор даже между близкими людьми, — говорит нумеролог Лилия Романова. — Этот день подходит для завершения старых дел». Ее коллега Татьяна Котова добавляет, что в дату вмешалась еще и «восьмерка»: «При сложении цифр этой даты, 1+1+1+1+2+0+1+1, получим «8», которая отвечает за финансы и бизнес. Следовательно, ждите сюрпризов в этой области и смело решайте вопросы, связанные с деньгами».

Магией даты воспользовались и киношники. Так, 10 ноября в Украине стартует в прокате триллер «11.11.11» о писателе, все трагические события жизни которого оказываются мистическим образом связаны с числом 11.

В преддверии уникальной даты в интернете все сразу заговорили об НЛО. А также о том, что в пятницу откроется некий энергетический портал, поэтому к нам стали наведываться пришельцы. Правда, в главной астрономической обсерватории НАН Украины, наоборот, отмечают, что люди стали реже звонить с сообщениями об НЛО. «Раньше пару раз в месяц обязательно находились те, кто „видел“ тарелку, — говорит завотделом научно-технологической информации Иван Крячко. — В последние месяцы таких звонков не было».

И, конечно же, сегодня ожидают свадебный бум. «В обычные дни мы регистрируем 15 пар, а сегодня — более 30. Хотя в прошлые годы бум на „красивые“ даты был ощутимей, было в разы больше заявок на такие числа», — говорят в Оболонском ЗАГСе Киева.

Даже те, кто не верит в магию чисел, решили отметить неординарный день. Например, в Киеве сегодня пройдет флешмоб. На Парковой аллее ровно в 11 часов 11 минут десятки людей выпьют 11 бутылок с шампанским, чтобы отпраздновать парад чисел.

Издание отмечает, что бум на сочетания цифр скоро сойдет на нет. После 12.12.2012 года, следующей даты, когда сойдутся несколько одинаковых чисел, придется ждать восемь лет — 02.02.2020 года.

Джерело: podrobnosti.ua

P.S. Тіхо шифіром шурша... :crazy:

Догори 
 Повідомлення Додано: 11 листопада 2011, 13:33 
Офлайн

myrko написав:
Сегодня уникальный день, когда в дате сошлись 6 одинаковых цифр — 11.11.11. Это единственный день в третьем тысячелетии, когда в ряд выстраиваются шесть одинаковых знаков. Людей на планете охватила числомания.
...
Астрологи советуют воспользоваться "минутой счастья" – 11.11.11 в 11.11 загадать самое заветное желание. Украинцы последовали советам, и в соцсетях повально появился статус: "11.11.11. Минута счастья".

1) Танюху певно в школі або сильно били рюкзаком по голові, або сильно смикали за косички і вона не знає, що згідно теперішнього літочислення ця дата унікальна взагалі, а не в тисячолітті ібо 00.00.00 - такої дати не було, а 22.22.22, 33.33.33 етс - не може бути
2) Мінута щастя О_о а по якому часовому поясі і чи враховується переведення годинника чи нє? в нас 24 часових пояса, значить на планеті 24 мінути щастя, та це аж півгодини... крім того а якби ми годинник не перевели на зиму небесні сили б перенесли б нашу мінуту щастя? хто мені докаже, що нумерологи - люди в яких більше ніж одна звивина - з мене шоколадка :D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 66 з 89 [ 885 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 89  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Наука та освіта

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення