|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Dана
|
Додано: 09 лютого 2012, 22:57 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Ніц . Взагалі не варто уваги 
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 лютого 2012, 12:03 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Dана написав: Ніц . Взагалі не варто уваги  шось ви тут воюєте... краще б поговорили про те, що в Коломиї започаткували обмін книгами (не люблю вживати тоті слова тіпа буккросинг) де хто шо міняє?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 лютого 2012, 16:23 |
|
|
Цитата: Письменники Великої Британії та США обрали найзначніших авторів і твори світової художньої літератури за останніх 200 років. Найвидатнішим твором XIX століття виявилася “Анна Кареніна”, XX століття - ”Лоліта”. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 лютого 2012, 21:19 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: XX століття - ”Лоліта”. о, я кіно ...читав... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Turtle
|
Додано: 23 травня 2012, 20:06 |
|
Прізвище, Ім’я: Черепанська Віталія
|
Карен Мейтленд «Маскарад лжецов». Доволі цікавий історичний роман (кому подобається такий жанр).
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 23 травня 2012, 20:39 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Вчора дочитав "Девушка с татуировкой дракона" Стіга Ларсона із трилогії "Мілленіум", жаль, що українською - нема  Спочатку бачив однойменний фільм із Голівуду, перечитавши книжку можу сказати, що фільм - кака, шведську версію фільму ще не бачив, кажуть краща. Взявся вже за рекомендовану на форумі книгу "Записки українського самашедшого" Ліни Костенко. Напередодні почав читати. Заінтригувало 
|
 |
exp
|
Додано: 23 травня 2012, 21:31 |
|
|
SPY написав: Вчора дочитав ти шо ше й читаєш? 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 23 травня 2012, 21:46 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: SPY написав: Вчора дочитав ти шо ше й читаєш?  а шо хотіли провести аналогію із "чукча ні чітатєль?" 
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 червня 2012, 23:38 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Я работаю Богом, Я его замещаю, Когда он уходит в отпуск, В аду отдохнуть от рая.
В аду есть тихое место В седьмом захолустном круге, Он мне оставляет кресло И штат небесной прислуги.
Да, я работаю Богом, По просьбе, не по приказу. Меня предавали много, Но не распяли ни разу.
Распят я пока что не был, А значит, вполне резонно То, что тружусь на небе Не вечно, а лишь сезонно.
Вы скажете: "Как же, Богом?" А я вам отвечу: "Точно, Он мне передать не может Всех своих полномочий".
Не насылаю я беды, Не жалую и не караю. Я просто сижу на небе И всех оттуда прощаю.
/totohka, 8.06.12/
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 липня 2012, 15:44 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Пестня о дуривестнике...
Беззаботный, беспилотный, под свистки и крики местных По-над площадью Болотной гордо реет буревестник Там не лучшая площадка для свержения Бастилий. Но на площадь, где брусчатка, даже птицу не пустили.
Гром гремит, земля трясется, волны буйствуют в охотку. Рядом курица несется: «Не раскачивайте лодку!» Слепота присуща курам от Москвы до Барнаула. Им еще не видно, дурам: эта лодка утонула.
Стонут вещие гондоны, расседительны, но тупы: «Не ходите, там Гапоны! Будут трупы, будут трупы!». Вьются чайки серым роем: «Все потонете в пучине! Трупов нет – так мы устроим: нас учили, нас учили!»
Страстно каркает ворона: «Бойтесь будущего года! Нету большего урона, чем внезапная свобода! Вся тусовка ваша – рыльца из московского гламура. Вон спешит Божена Рынска. Дура, ты же сядешь, дура!»
Глупый пингвин робко прячет тело жирное в Инете И от страха чуть не плачет: «Дети, будут вас имети! Прекратите ор нахальный, сдайтесь милости монаршей. Все равно же ваш Навальный завсегдатай русских маршей!»
Не вопите, смуту сея, присмотритесь хорошенько: Если выбрать Алексея – это ж будет Лукашенко! Вы, ей-Богу, обалдели, вы докличетесь потопа. Он кричит на самом деле: «Пусть сильнее грянет жопа!»
Воют раки без утайки, нагло щелкая клешнями: «Путин враз закрутит гайки – сразу всех поставит нами! Побежите шибче зайца все, как только Путин злобный Вам слегка прищемит яйца, брючной молнии подобный!»
Рядом мечется сорока – и кричит на той же фене ж: «Все простудитесь – и тока, ни фига же не изменишь! Лишь отстой – судьба России. Дайте ж ей скатиться плавно». И всего невыносимей то, что это, в общем, правда.
Да, отнимут все победы. Да, удел у нас провальный. Да, поднимутся скинхеды. Да, испортится Навальный. Да, возникнет новый Чуров. Да, евреи. Да, простуда. Да, спасет нас только чудо. А откуда? Ниоткуда!
/nomo-sapiens: 12 дек 2011/
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |