|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 03 грудня 2010, 01:18 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
І я про те ж...  РАДІСНА ПІСНЯ Летіть же за Дунай і Дон, Слова поета: На нехороший той закон Наклали вето! Хай знає Бонн, і Вашингтон, І вся планета - Наклали вето на закон, Наклали вето! Гуде тромбон, і баритон, Пищать кларнети. Наклали вето на закон, Наклали вето! Себе я чую козаком, А не клевретом. Наклали вето на закон! Наклали вето! Радіє рядовий кустар, І сам Ахметов. День справедливості настав. Наклали вето. Наш Осьмомисл і Мудроглав Прорік щосили: - Просили вето - я й наклав. Тепер щасливі? З нас кожен у майбутнє йде, А не у безвість. Та Він ще стільки накладе - Не розгребетесь... /О.Ірванець 2.12.2010/
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 грудня 2010, 01:58 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Та Він ще стільки накладе - Не розгребетесь... схоже це вже почало доходити навіть до найбільш обдарованих прихильників ветокладуна а на черзі ще багато роботи - ще ціла пачка кодексів різних чекає на прийняття кнопкодавами парламенту і на кладення ветом потім. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 грудня 2010, 22:26 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
до подій у ВР
Риги анальной хунте
Те же там же и так же то же... Под собою страны не чуя, Наблюдая все эти рожи, Одного лишь теперь хочу я.
Не мечтаю уже о лете, Не хочу ни в купцы, ни в князи - Я хочу одного на свете: Я хочу, чтоб вы СДОХЛИ, МРАЗИ!
Все, что до тошноты знакомы, Все, что лезут в глаза и уши - От верховного Хама-Вора! До последней ганюшки-шлюшки!!!
От блажащей массовки снизу До верхушки в гэбульных рясах, От державного жополиза До эстрадного жопотряса.
Я хочу увидать вас в морге, Чтоб прозектор кромсал ваши тушки - От наследника-недозорге До сосательной журнашлюшки. Наступает он, зрим и четок - Край, когда одного лишь надо: Не зарплат, не жратвы, не шмоток, А того, чтоб вы СДОХЛИ ГАДЫ!
Вместе с вашей холуйской спесью, Вместе с вашей вселенской ложью, Вместе с вашей блевотной лестью, Вместе с вашей рычащей вошью.
Не ослепли мы, не оглохли, Сколь ни бейтесь в пиар-угаре - Мы ответим вам: ЧТОБ ВЫ СДОХЛИ! Чтоб вы все ПЕРЕДОХЛИ ТВАРИ!!!
/Volodumur_M _ 17.12.2010/
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 грудня 2010, 23:22 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
я вже давно цего хочу. і не тільки для yanychar написав: Риги анальной хунте , а і всій решті продажної бидлоеліти.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 січня 2011, 22:41 |
|
|
Юдо-Богатырь
Стрелы блещут за спиною, Топчет конь степную ширь — Это скачет Рабинович, Славный русский богатырь.
Шапка золотом расшита, Меч горит, как бирюза. Для Отчизны он — защита, Для обидчиков — гроза.
Выйдет в поле — жнет и пашет, В город выйдет — там народ: "Рабинович! Хлеба! Каши!" — Всех накормит, всем нальет.
А потом, присев в сторонке, Для сирот и бедноты Отливает он коронки, Ставит зубы и мосты.
Но сограждане упорны, Несмотря на славный труд, Все равно "жидовской мордой" Рабиновича зовут.
/Ян Таксюр, 2007/
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 січня 2011, 16:45 |
|
|
Раздобудько Почему террориста назвали именно так?
В понедельник после обеда Приключился теракт в Домодедово. Разорвалась там бомба шахида Непонятного рода и вида.
Стали думать премьер с президентом: Понимая серьезность момента, Чтоб не дать злопыхателям форы, Надо как то назвать живодера.
Назовем террориста арабом. Пусть он будет навроде Хаттаба С бородой и с зеленой банданой С Бен Ладеном в башке и кораном.
-Нет-,сказал президент удрученно,- Я ведь только из Иерихона, Нет,не надо араба с банданой, Не поймут пацаны с Иордана.
Назовем-ка кавказцем шахида Пусть он будет носатым,небритым, На груди с пулеметною лентой И с заметным чеченским акцентом.
-Нет,-премьер говорит так не выйдет Так ведь можно Рамзана обидеть- Он еще за Манежную злится- Пусть шахид будет русским нацистом.
-Пусть он будет в фанатской фуфайке И со свастикой на балалайке! Президент отвечает премьеру -Ох,не стало бы это примером...
Пусть он будет никем и всем сразу - Ваххабит и — как будто с Кавказа, И не русский — и русский как будто - По фамилии Раздобудько…
/2011-01-27 Андроник, поэт/
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 лютого 2011, 16:12 |
|
|
“ХОЦУ МОВУ-НОВОЯЗ-ДУПОЯЗ!”
Жалюгідний нацючок-пацючок Перекособочився на бочок, Хоч лише три зуба в роті стирчить, Він про мову без кінця верещить.
Непристойний випускаючи звук, Скиглить параноїдальний пацюк, Що буцім-то хтось його зобижав, Бо на мові верещать заважав.
Ох, ніхто “не хоце” мову любить, І тому пацюченяті свербить. От воно і завиває весь час “Хоцу мову-новояз-дупояз!”
Чи хтось може дать пораду яку Пришелепкуватому пацюку? А то він уже “дістав” усіх нас... І навіщо йому той дупояз?
/один такий собі мадзґалик останнім часом постійно тицяє оцей "вершик" на різні форуми (Мета, Цензор.Нет, КиевФорум, тощо. підписується "Укр поневоле", "Киевский малорос", "Киевлянин трезвомыслящий", тощо/
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 04 лютого 2011, 12:53 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Читаю мало бо мені це шкодить - затуплюється інтуїція . А так то - для профілактики : Брати Грому - про Глушкова там є на 49.. Гінгера все по 100 раз; Читаю старі підручники ; Газєткі ; Шевченка; ........................................................................ .
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 лютого 2011, 13:32 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Брати Грому - про Глушкова там є на 49 шо серйозно, і шо пише 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 04 лютого 2011, 13:59 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
exp написав: Цитата: Брати Грому - про Глушкова там є на 49 шо серйозно, і шо пише  Не впевнений шо на 49 ст. але про "глушняків" пише ... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |