| 

|   | 

| 

| Автор | 
			Повідомлення | 

| 

Інеска
		 | 

Додано: 15 травня 2012, 12:13    | 

| 

Прізвище, Ім’я: П'ятковська

| 

SPY написав: Ira cool написав: Я вважаю, що в гімназіїї в кожному класі є талановиті діти, адже і оркест, і хор - це все учні з різних класів і з 6Б в тому числі..) Тому не варто підносити до небес один тільки ваш клас, можна сказати тільки те, що найталановитіші учні в гімназії) Питання масштабу    Хтось думає, що найвища концентрація умів в 6Б (я так розумію, ще типу 11Б), хтось каже, що не можна так казати і всі уми зібрались в гімназії. Любов до альма-матер звісно добре, але в інших школах, ліцеях, що тоді виходить - третьосортні діти? Не хочу нічого поганого сказати про гімназію і вітаю всіх з 48 місцем в рейтингу по журналу "Фокус", але не варто підносити до небес [(с) Ira cool] тільки гімназистів, а інших школярів робити другосортними, третьосортними   Девелопер-недоучка, ви зайшли на форум Коломийська гімназія, тому тут і обговорюють її переваги, зайдіть на форум іншого навчального закладу там ви побачите теж саме. Ніхто не сказав що в інших закладах третьосортні діти!  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Sem Letva
		 | 

Додано: 15 травня 2012, 12:55    | 

| 

Прізвище, Ім’я: Sem Letva

| 

Інеска написав: SPY написав: Ira cool написав: Я вважаю, що в гімназіїї в кожному класі є талановиті діти, адже і оркест, і хор - це все учні з різних класів і з 6Б в тому числі..) Тому не варто підносити до небес один тільки ваш клас, можна сказати тільки те, що найталановитіші учні в гімназії) Питання масштабу    Хтось думає, що найвища концентрація умів в 6Б (я так розумію, ще типу 11Б), хтось каже, що не можна так казати і всі уми зібрались в гімназії. Любов до альма-матер звісно добре, але в інших школах, ліцеях, що тоді виходить - третьосортні діти? Не хочу нічого поганого сказати про гімназію і вітаю всіх з 48 місцем в рейтингу по журналу "Фокус", але не варто підносити до небес [(с) Ira cool] тільки гімназистів, а інших школярів робити другосортними, третьосортними   Девелопер-недоучка, ви зайшли на форум Коломийська гімназія, тому тут і обговорюють її переваги, зайдіть на форум іншого навчального закладу там ви побачите теж саме. Ніхто не сказав що в інших закладах третьосортні діти! нікуди ми себе не підносимо! в інших школах теж є талановиті діти, але в гімназій най най талановитіші!) ми вже перерахували всі наші досягнення, якшо інші школи мають чим похвалитись, ми вас уважно послухаємо!!!!!)  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

VohaBit
		 | 

Додано: 15 травня 2012, 12:56    | 

| 

| 

Інеска написав: Девелопер-недоучка вочевидь інеска вже всі розуми поїла, коли незнайому людину недоучкою називає.  ти хоч середню освіту маєш ?        

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Nazik1
		 | 

Додано: 15 травня 2012, 12:57    | 

| 

Прізвище, Ім’я: Назар Калиновський

| 

| 

для мене найкращим вчителем в  гімназії є Ліля Михайлівна також Ірина Миколаївна 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Vanessa Zylka
		 | 

Додано: 15 травня 2012, 12:58    | 

| 

Прізвище, Ім’я: Vanessa Zylka

| 

| 

в коломийській гімназії невистачає великого спортивного залу та актового залу? невже шкільний заклад, який посів 48 місце не претендує щей на НОРМАЛЬНІ актовий та спортивний зали? як ви вважаєте? 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Della Salvatore
		 | 

| 

Прізвище, Ім’я: Della Salvatore

| 

| 

Привіт! Давно хотіла запитати - хто з вас був у нашому гімназійному музеї? 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Lavnyi
		 | 

| 

Прізвище, Ім’я: Лавний

| 

Марина написав: В кого які ідеї щодо глянцевого журналу? може порадите що написати про 6а клас. немає жодної ідеї на рахунок цього журналу..) не маю поняття, як мені З БІРЧАКОМ вдасться це нормально зробити    

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Lavnyi
		 | 

Додано: 15 травня 2012, 12:59    | 

| 

Прізвище, Ім’я: Лавний

| 

Марина написав: В кого які ідеї щодо глянцевого журналу? може порадите що написати про 6а клас. немає жодної ідеї на рахунок цього журналу..) не маю поняття, як мені З БІРЧАКОМ вдасться це нормально зробити    

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Lionel Messi
		 | 

Додано: 15 травня 2012, 13:00    | 

| 

Прізвище, Ім’я: Lionel Messi

| 

Привіт всім. Як життя , як самопочуття , як останні дні у 10му класі друзі?    

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Della Salvatore
		 | 

Додано: 15 травня 2012, 13:00    | 

| 

Прізвище, Ім’я: Della Salvatore

| 

Vanessa Zylka написав: в коломийській гімназії невистачає великого спортивного залу та актового залу? невже шкільний заклад, який посів 48 місце не претендує щей на НОРМАЛЬНІ актовий та спортивний зали? як ви вважаєте? Я з тобою цілком згідна. Але на жаль це покищо не в наших силах. Можливо колись нас почують і відреагують на це прохання з позитивним рішенням!!  

| 

| 

| 

| 

|  
	 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість  |  
	|   |  

| 
	  | 
	Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
   | 

| 
		  |