|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
koyanis
|
Додано: 15 травня 2008, 20:25 |
|
З нами з: 05 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 289 Звідки: Івано-Франківськ
|
Цитата: exp пише:
шось вже хитрять...
телеканали,вболівальники,клуби несуть втрати через дебілізм чиновників...
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 15 травня 2008, 20:52 |
|
З нами з: 05 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 289 Звідки: Івано-Франківськ
|
може коли зроблять прем'єр-лігу буде більший порядок...
може..будем надіятися..ну не можна так робити як оце ось!Взагалі де таке видно,хто календар складав,чи просто не знали що така ситуація у вищій лізі получиться...ідіотизм...просто взяли і кинули пів-країни...
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 16 травня 2008, 00:33 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 16 травня 2008, 16:26 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
Свіжі пльотки:
Цитата: Нападаючий лондонського "Челсі" Андрій Шевченко не проти переїзду в турецький "Фенербахче".
"Мій менеджер повідомив мені про пропозицію, - наводить слова українця турецьке видання Fanatik. - Мені також відомо, що вони ведуть переговори з "Челсі". У мене немає питань, що стосуються фінансового боку справи. Якщо клуби домовляться, я надягну форму "Фенербахче".
Інформацію про майбутню угоду підтвердив турецький легіонер "Блекберна" Тугай Керімоглу, який заявив, що "Фенербахче" і Шева вже потиснули руки. Також повідомляється, що турки готові викласти за українця 7 мільйонів євро. У самому клубі інформацію про перехід 31-річного Шевченка поки не коментують.
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 17 травня 2008, 01:35 |
|
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 17 травня 2008, 02:09 |
|
|
О, ламає стереотипи:
Михайличенко называет состав
Вратари: Андрей Пятов (Шахтер), Александр Шовковский (Динамо), Вячеслав Кернозенко (Днепр), Рустам Худжамов (Харьков).
Защитники: Вячеслав Шевчук, Владимир Езерский, Дмитрий Чигринский и Александр Кучер (все - Шахтер), Виталий Мандзюк, Андрей Несмачный (оба - Динамо), Андрей Русол (Днепр).
Полузащитники: Алексей Гай (Шахтер), Сергей Назаренко (Днепр), Денис Голайдо (Таврия), Сергей Кравченко, Григорий Ярмаш (оба - Ворскла), Анатолий Тимощук (Зенит, Россия), Максим Калиниченко (Спартак, Россия), Евгений Левченко (Гронинген, Нидерланды).
Нападающие: Александр Гладкий (Шахтер), Владимир Гоменюк (Таврия), Евгений Селезнев (Арсенал), Андрей Шевченко (Челси, Англия), Андрей Воронин (Ливерпуль, Англия).
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 17 травня 2008, 03:20 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Тут в контакте кинули тему что за Зенит везде пробашляли...такое в принципе реально? Ваша думка.. :?:
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 17 травня 2008, 03:46 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
був елемент везіння...
шли проплаты?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |