|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 15 січня 2012, 11:10 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: 14 января была достигнута договоренность между ФК "Шахтер" и ФК "Сан-Паулу". Жадсон покидает "горняков" и переходит в бразильский клуб. він сім років тут грав 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 січня 2012, 14:18 |
|
|
Цитата: Екс-гравець донецького "Шахтаря" бразилець Ілсіньо, якого відсторонено від футболу через борг "гірникам", може найближчим часом повернутися до Донецька.
Як пише Correio do Povo, адвокат футболіста поставив свого клієнта перед вибором: або пвернути "Шахтарю" борг, або негайно повернутися в розташування донецького клубу. 
|
|
 |
|
 |
zahar
|
Додано: 20 січня 2012, 15:27 |
|
|
Юристи "ШАХТАРЯ" свою справу знають добре.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 21 січня 2012, 16:11 |
|
|
Цитата: Екс-гравець донецького "Шахтаря" бразилець Ілсіньо, якого відсторонено від футболу через борг "гірникам", може найближчим часом повернутися до Донецька. повертається 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 січня 2012, 11:58 |
|
|
Цитата: Головний тренер мадридського "Реалу" португалець Жозе Моурінью влітку може залишити команду. Про це повідомляють іспанські ЗМІ з посиланням на джерела з оточення тренера. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 лютого 2012, 15:59 |
|
|
Цитата: Мадридський "Реал" зміцнив свою лідерську позицію у чемпіонаті Іспанії, збільшивши відрив від каталонської "Барселони" на десять очок. обана 
|
|
 |
|
 |
zahar
|
Додано: 17 лютого 2012, 01:00 |
|
|
"Зальцбург" - "Металіст" 0:4
Бліц-гол Тайсона, дубль Жонатана Крістальдо та шедевр Марко Девича подовжили безпрограшну серію харків'ян до дев'яти матчів.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 лютого 2012, 15:34 |
|
|
ось він... перший Тайсона 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 21 лютого 2012, 12:19 |
|
|
Цитата: Керманич харківського "Металіста" Мирон Маркевич висловив думку про майбутній матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи проти австрійського "Зальцбурга".
"Знаєте, береженого Бог береже. Всі розуміють, що гандикап перед матчем-відповіддю серйозний. Але разом з тим ми також враховуємо, що попереду у "Металіста" серйозні поєдинки чемпіонату України. А якщо Бог дасть, то і Ліги Європи. Так що розслаблятися в жодному разі не можна - необхідно рухатися вперед і думати про майбутнє. Адже варто лише зупинитися - пиши пропало, все вмить втратиш. До того ж, максимальний результат у кожному єврокубковому матчі нам потрібен і для поліпшення показників в таблиці коефіцієнтів УЄФА", - зазначив Мирон Богданович.
Крім того, він додав, що ймовірно у матчі в Харкові використовуватиме інший склад, а ніж той, що грав у Зальцбурзі.
"Річ у тім, що четверо наших основних футболістів мають у своєму пасиві картки, які в разі отримання чергових покарань від арбітра можуть виявитися для них понадлімітними. У зв'язку з цим доведеться бути досить обережними. Що ж, будемо думати, що робити. Зі складом остаточно визначимося в день матчу", - підсумував Маркевич.
Нагадаємо, що матч "Металіст" – "Зальцбург" відбудеться у четвер, 23 лютого. Пряму трансляцію дивіться на телеканалі "2+2" та на "Проспорті". Початок – о 22:05. все правильно 
|
|
 |
|
 |
zahar
|
Додано: 21 лютого 2012, 12:25 |
|
|
Цитата: розслаблятися в жодному разі не можна - необхідно рухатися вперед і думати про майбутнє. Адже варто лише зупинитися - пиши пропало, все вмить втратиш Се йо!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |