|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 27 травня 2008, 18:17 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: pent@gon пише:
От краще фото. Варто вдуматися:
Ну, я помітив, що Ані Лорак - дівчина, а Дімабілан - ніби хлопець.
ш?
І, це, далеко не краще фото.
|
|
 |
|
 |
julio
|
Додано: 27 травня 2008, 18:50 |
|
|
Цитата: exp пише:
ну ні фіга собі, він буде зі мною про це сперечатися... :D шось такого лабуха, який би називався julio, я в Коломиї не знаю...
Лабухом я не став, але окрім елементарної музичної освіти, маю звичайну уяву про співи.
Цитата: rus_kolomiya пише:
Реально, для Ані Лорак, ця пісня була заважка у виконанні!!! Бачиш, не я один так вважаю.
Буле таке враження, що вона перед цим пробігла кільометрів з 2-3.
А про що там була пісня?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 травня 2008, 19:13 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
julio, а я вчився музики аж 19 років, грав на скрипці, гітарі, співав у [color=red]професійному[/color] хорі, тому кажу, що найкраще співала Ані Лорак... :D (як кажуть: хотітє вєртє, хотітє - нєт...)
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 27 травня 2008, 19:29 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: Ну, я помітив, що Ані Лорак - дівчина, а Дімабілан - ніби хлопець.
ш?
І, це, далеко не краще фото. Я ж написав - варто вдуматися.
Це скріншот каналу Росія, на якому росіянам пропонується проголосувати за Діму Білана.
Пояснювати далі?
|
|
 |
|
 |
Довбуш
|
Додано: 27 травня 2008, 21:04 |
|
З нами з: 24 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 457 Звідки: Лондон
|
Евровидение 2009:
Все тот же Билан, рядом - Плющенко и Скрипач, который нужен. Чуть дальше - Хоркина и Кабаева на брусьях, в полете сверкают значком "Единая Россия". В середине номера выезжает российская хоккейная сборная, на встречу ей марширует - Зенит. Степенно кружатся вокруг сцены. В 2/3 номера - на экране появляется Д.Медведев и беззвучно подпевает Билану.
Кульминация: из скрипки вылезает В.В.Путин и пожимает руки зрителям...
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 27 травня 2008, 22:38 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Я ж написав - варто вдуматися.
Це скріншот каналу Росія, на якому росіянам пропонується проголосувати за Діму Білана. Пояснювати далі?
Так, будь ласка, якщо можна.
Звідки у тебе цей скріншот?
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 27 травня 2008, 23:03 |
|
|
Судячи з обговорень на форумах, росіяни не заперечують правдивості цього зображення.
Припускають різні версії: що це помилка телевізійників, що це чиясь спроба заробити грошей...
Але факт, чи, по крайній мірі, припущення факту існує - росіяни могли голосувати за свого виконавця, що абсолютно не передбачено правилами конкурсу. Що з тими голосами було далі - нікому невідомо, чи цей трафік зливався в сусідні країни, чи ще якісь технічні маніпуляції...
Я не знаю, за шо купив - за те продав. Інтернет у нас всіх один, розбирайтеся, цікавтеся. Мене то не дуже чеше...
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 27 травня 2008, 23:31 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
pent@gon,
Що до мене - я не дивився. Тому нічого сказати не можу. Мене це не цікавило.
Шось дуже задорого. Невже СМС коштувало півтора доллара. Може то скріншот з Білорусії? Там теж рублі. :?:
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 28 травня 2008, 18:14 |
|
|
Що значить, з Білорусії?
Канал Россия - один, один на всі країни.
І номера для звінків та смс - російські.
Тут цікаві замутки...
Ще того року Данилко піднімав тему не дуже законної трансляції Євробачення каналом Росія на територію сусідніх країн... Але всьо тихо - бо комусь це дуже вигідно...
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 28 травня 2008, 18:29 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Канал Россия - один, один на всі країни.І номера для звінків та смс - російські.Тут цікаві замутки...
Канал то один, але реклама наприклад йде місцева. Тому й тут могли у Білорусії бачити завсім не те що бачили у Россії. Це як версія. Я не бачив того виступу, тому не можу сказати що було на екрані у Росії. Може хтось бачив той виступ, та й зможе конкретніше сказати. Якщо буде щось подібне у майбутньому, ми зможем порівняти. А зараз якщо ніхто з присутніх того не бачив то правду важко встановити.
Ще того року Данилко піднімав тему не дуже законної трансляції Євробачення каналом Росія на територію сусідніх країн...
Канал Росія йде через супутник. Якшо вони купили права на показ. То я не бучу порушень. Хоча можу помилятись.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |