|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
hardmaks
|
Додано: 28 липня 2007, 13:51 |
|
|
[QUOTE]Бодя написав: і хто буде прописувати в драммашину все? а де імпровізація? а де поперло і почалося...? [/QUOTE]
Золоті слова!!! ось і я про те ж говорю що ударніка потрібно і басіста і клавішника щоб тоже соло на клаві пиляв, яб ще скрипалівів на електроскрипках запросив і т.д...... а на рахунок записуватися, та ну, ми робимо сейшн а не запис ,якщо я неправ, то я ПАС :D кочеться відриву а не запису, джем, імпровізація, і щоб було не без поперло і понеслось тільки в міру бо все добре в міру :)
|
|
 |
|
 |
hardmaks
|
Додано: 28 липня 2007, 13:54 |
|
|
[QUOTE]exp написав:~AsmodeuS~ каже, що хоче лабати з Міриком... [/QUOTE]
Не знаю хто такий Мірик.... а Пашку знаю....
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 липня 2007, 13:55 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
[QUOTE] hardmaks написав:[QUOTE] Бодя написав: і хто буде прописувати в драммашину все? а де імпровізація? а де поперло і почалося...? [/QUOTE]
Золоті слова!!! ось і я про те ж говорю що ударніка потрібно і басіста і клавішника щоб тоже соло на клаві пиляв, яб ще скрипалівів на електроскрипках запросив і т.д...... а на рахунок записуватися, та ну, ми робимо сейшн а не запис ,якщо я неправ, то я ПАС :D кочеться відриву а не запису, джем, імпровізація, і щоб було не без поперло і понеслось тільки в міру бо все добре в міру :)[/QUOTE]
На першому сейшні треба пограти ... а потім на наступних робити відрив :D
Тому, перший раз, можна обійтися без живих барабанів, бо не визвучимо по-людськи... 
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 28 липня 2007, 13:58 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
1. Костя каже, шо полабав би, і Ромка (Лінзу) на йоніки підтягнув би... От лиш, правда, джазмени вони. Боюсь, шо в змаганні вони рокерів порвуть наніц :D
2. [QUOTE]Бодя написав:Давай Петренка Пашку у бубністи!!!! [/QUOTE]Пляцки є тільки в нього. Але мусите скинутися на гонорар, я сумніваюся, шо Пашка гратиме задурно, хіба би...
3. Без дідів не обійдетеся. Шийка, Бойка кличте - в одного повчимося грати, в другого - карнати :D
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 28 липня 2007, 14:07 |
|
|
А чо не зробити сейшн в гостях у Дідорні? Будуть вам і барабани живі, і т.д.
[QUOTE]hardmaks написав:Не знаю хто такий Мірик.... а Пашку знаю....[/QUOTE]Треба запитати Мірика і Пашку, чи знають вони, хто такий hardmaks... :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 липня 2007, 14:08 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
До pent@gon.
~AsmodeuS~ і hardmaks хочуть прийти сьогодні до тебе (о 19.00), щоб обговорити проведення сейшна, чи ти будеш дома?.. я теж прийду...
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 28 липня 2007, 14:12 |
|
|
Най позвонять і домовляться шо і на коли.
Бо я буду вдома. Але вдома ми сейшн не будемо робити, хіба в гаражі. Тесть зможе проспонсорувати два лампові кінцевики і півкіловатні Infiniti Studio Monitors, ше й сам пограє :D
|
|
 |
|
 |
hardmaks
|
Додано: 28 липня 2007, 14:16 |
|
|
pent@gon
Уявляю я сейшн з такими розкладами :o то може краще вже це конкурсом назвати а. Коротче дорогі мої, я зрозумів так, що ми збираемось декілька гітаристів, беремо ударніка, басіста, клавішніка для фона :D і просто збираемось щоб полабати і відірватись.
[QUOTE]pent@gon написав:От лиш, правда, джазмени вони.[/QUOTE]
А яка разниця джазмени вони чи блюзмени я в Львові лабав з джазменами і то такими крутими що... нормальні вони люди і круто лабають, коротче, я блін багато хотів писати але передумав, напишу коротче, хто хоче себе показати, нехай робить свій соло концерт чи ще щось, а хто хоче відірватися по імпровізувати коротче зробити проф-музику то я з ним.
А якщо показуха то я ПАС !!!!
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 28 липня 2007, 14:23 |
|
|
Я не зовсім зрозумів, про які розклади йдеться. Про які конкурси?
Хоч грати - грай, не хоч - пий пиво і слухай. Хочеш прийти послухати - приходь, хочеш піти геть - йди. Хіба не це правило сейшену?
[QUOTE]hardmaks написав:А яка разниця джазмени вони чи блюзмени[/QUOTE]Різниці нема ніякої, ти правий. Добрий музикант - він і в Ізраїлі добрий музикант :)
|
|
 |
|
 |
hardmaks
|
Додано: 28 липня 2007, 14:29 |
|
|
[QUOTE] pent@gon написав:Я не зовсім зрозумів, про які розклади йдеться. Про які конкурси? [/QUOTE]
Цитата: Боюсь, шо в змаганні вони рокерів порвуть наніц
Моя відповідь прийшла з запізненням. :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |