Автор |
Повідомлення |
Jovan
|
Додано: 05 лютого 2008, 02:21 |
|
|
Цитата: Jovan пише:
Давно не слухав цих пациків, як дєцтво поринув. Нарив тіко шо демку альбома 2008 року. Шо я вам скажу файно ніби так грают...
Виявилась підробка... якась кантора так зіграла шо пахоже:))))
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 20 лютого 2008, 23:49 |
|
|
Культова львівська група Мертвий півень запише альбом "Зи Бест" за побажаннями слухачів. Тобто ми можемо вибирати, і ті 13 пісень, які ми виберемо будуть записані колективом в свіженькому вигляді.
Прголосувати можна на сайті http://deadrooster.org.ua/content/view/202/1/
Я вже проголосував :D
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 21 лютого 2008, 10:58 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Я вже проголосував Ну та й молодець.
Ніколи не любив цю групу, а особливо після однієї ґрандіозної з ними п'янки, в якій, до речі, і exp приймав участь... було колись... :az:
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 21 лютого 2008, 12:43 |
|
|
Цитата: pent@gon пише:
ЦитатаJovan пише:
Я вже проголосувавНу та й молодець.
Ніколи не любив цю групу, а особливо після однієї ґрандіозної з ними п'янки, в якій, до речі, і exp приймав участь... було колись...
Ну пянки пянками... я теж не раз зними пиячив, але лабают вони харашо... в українському році це в свому роді феномен...
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 21 лютого 2008, 19:36 |
|
|
На ННМ ру є чудовий відділ progressive rock. Музона там відімо нє віддімо... качати пару місяців як мінімум... Все по групах і дискографіях і все поновлюється.
Ось списочок:
Abel Ganz | A.C.T | After Crying | Alan Parsons Project | Anekdoten | Ange | Anglagard | Asia | Anthony Phillips | Area | Arena | Atomic Rooster | Banco Del Mutuo Soccorso | Barclay James Harvest | Beggars Opera | Black Bonzo | Chain | Camel | Chroma Key | Clepsydra | Colosseum | Curved Air | Discipline | Ekseption | Electric Light Orchestra | Emerson, Lake & Palmer | Finch | Fish | Flower Kings | Frameshift | French TV | Frost | Focus | Gazpacho | Galleon | Genesis | Gentle Giant | Glass Hammer | Greenslade | Gryphon | Harmonium | Ian Anderson | IQ | Jadis | Jethro Tull | Jon Anderson | Kaipa | Karmakanic | King Crimson | Landmarq | La Tulipe Noire | Le Orme | Like Wendy | Magellan | Manfred Mann's Earth Band | Marillion | Mike & the Mechanics | Millenium | Mindı's Eye | Neal Morse | Nektar | Nemo | No Name | Oceansize | Ozric Tentacles | Pallas | Patrick Moraz | Pavlov`s Dog | Pink Floyd | PLJ Band | Pendragon | Peter Panks | Peter Gabriel | Porcupine Tree | Premiata Forneria Marconi | Procol Harum | Queen | Rare Bird | Renaissance | Rick Wakeman | Riff Raff | Roine Stolt | Rush | Satellite | Spock's Beard | Steve Hackett | Steve Howe | Strangefish | Supertramp | Syd Barrett | The Mars Volta | The Moody Blues | The Tangent | The Watch | The Who | Tomas Bodin | Tony Banks | Transatlantic | U.K. | Uriah Heep | Van Der Graaf Generator | Wishbone Ash | Yes | Yezda Urfa
Хто хце кину подробну сцілочьку:)
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 21 лютого 2008, 19:42 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Ось списочок: бачу серед них класні команди... :arrow:
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 21 лютого 2008, 19:53 |
|
|
Цитата: exp пише:
бачу серед них класні команди...
Та там просто клондайк! Тому чуваку шо це все робить тре памятник поставити... Я звідти поскачував такі речі які роками шукав :)
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 21 лютого 2008, 19:54 |
|
|
карочі
http://phonograph.nnm.ru/phonograph_navigator
потрібна реєстрація
|
|
 |
|
 |
Hokmoon
|
Додано: 23 квітня 2008, 18:50 |
|
|
Чекаємо ще інформації )))) Хлопці, не пропадайте.
|
|
 |
|
 |
RAVENcore
|
Додано: 11 травня 2008, 22:17 |
|
|
Давненько не бачився з "нейрозівцями",але чув,що планують перезаписувати свої треки з новим барабанщиком :arrow:
Щоправда грають вони ню-мітол,який мені не надто подобаєтсья(точніше взагалі не люблю),але хлопці з Коломиї - треьа підтримати :bi:
|
|
 |
|
 |
|