|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| jenyaava | 

|   Додано:  28 вересня 2008, 04:06  |  |  
		| З нами з: 28 вересня 2008, 03:00
 Повідомлення: 9
 | 

| сьогоднішній концерт в "молодіжному центрі" - суперовий!!! особливо Чехія порадувала, шкода що мало людей залишилось під час їх виступу :(  

|  |  
		|    |  |  |  |  

| ~AsmodeuS~ | 

|   Додано:  01 жовтня 2008, 20:23  |  |  
		| З нами з: 05 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 341
 | 

| Цитата: Жека пише:
сьогоднішній концерт в "молодіжному центрі" - суперовий!!! особливо Чехія порадувала, шкода що мало людей залишилось під час їх виступу
 респект організаторам

|  |  
		|    |  |  |  |  

| jenyaava | 

|   Додано:  02 жовтня 2008, 21:20  |  |  
 | 

| Цитата: респект організаторам надіюсь в скорому часі, теж мяса привезуть 8) 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| ©hiky® | 

|   Додано:  07 жовтня 2008, 14:56  |  |  
		| З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00
 Повідомлення: 556
 | 

| ооо....навіть не очікував, що хтось з тих, хто сидить на цьому форумі, відвідав концерт...
 Так дійсно, концерт був непоганий, і ціну ми старалися зробити мінімальною, ну і що...в нас це все вийшло...
 На відміну від інших міст, ми зразу почали з Чехів, і надалі думаю не менш активно будемо продовжувати.
 От тільки б ще хтось підтримав нас, ато жебрати гроші дуже важко, а за власні кошти багато не організуєш, тимбільше з нашою відвідуваністю.
 Цитата: Жека пише:
шкода що мало людей залишилось під час їх виступу
 Залишився адекватний народ) жалко, що тільки через дирекцію МЦ прийшлося врізати програму групі Opitz, ну і також багато інакших нарікань з приводу "дирекції"...
 Інакшого приміщення на даний момент немає, а далі працювати з деякими людьми, що в МЦ, ми не маємо бажання...тому наступний концерт буде хз коли)
 якщо є якісь пропозиції, прошу викладати їх тут..

|  |  
		|    |  |  |  |  

| jenyaava | 

|   Додано:  11 жовтня 2008, 19:54  |  |  
 | 

| Цитата: ©hiky® пише:
і ціну ми старалися зробити мінімальною
 Ціна і справді мала була, коли я вперше побачив рекламного плаката, то спочатку неповірив, що ціна така доступна... до прикладу, в Києві, за аналогічний концерт Чехів в "барвах" вхід коштував 50 грн
 Цитата: ©hiky® пише:
На відміну від інших міст, ми зразу почали з Чехів
 ось тут я незрозумів тебе, якщо ти про виступ, то першими ж здаєтся виступали Франківчани?
і надалі думаю не менш активно будемо продовжувати.
 вселяє оптимізм :) 
От тільки б ще хтось підтримав нас, ато жебрати гроші дуже важко, а за власні кошти багато не організуєш, тимбільше з нашою відвідуваністю.
 а що ви за організація, якщо не секрет?
Залишився адекватний народ)
 100% згоден
жалко, що тільки через дирекцію МЦ прийшлося врізати програму групі Opitz, ну і також багато інакших нарікань з приводу "дирекції"...Інакшого приміщення на даний момент немає, а далі працювати з деякими людьми, що в МЦ, ми не маємо бажання...тому наступний концерт буде хз коли)якщо є якісь пропозиції, прошу викладати їх тут..
 а ось це недобре :(   Будем надіятись на краще... ато я вже сплю і бачу, як до нас привезуть розмальованих блек-металістів, під верески вокалу та гітар яких, я буду скакати, слемитись, і робити інші дикі речі)))) :bu ) :!: 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Taran2L | 

|   Додано:  13 жовтня 2008, 16:26  |  |  
		| З нами з: 07 березня 2008, 03:00
 Повідомлення: 89
 | 

| Цитата: Taran2L пише:
12 Жовтня у Львові Natharet (19:00 "Цирк"). Квитки від 100 по 350грн.
 Супер! )
 Незважаючи на свій поважний вік, їм вдалось завести зал (може й тому що старших людей було більше за молодь) на всі 100%. )

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Kaminskiy | 

|   Додано:  13 жовтня 2008, 20:36  |  |  
		| З нами з: 02 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 1081
 | 

| Цитата: Taran2L пише:
тому що старших людей було більше за молодь
 Одним з них був Вася Чвертка... :arrow: 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Taran2L | 

|   Додано:  14 жовтня 2008, 13:52  |  |  
		| З нами з: 07 березня 2008, 03:00
 Повідомлення: 89
 | 

| Цитата: Kaminskiy пише:
Одним з них був Вася Чвертка...
 Угу ми навіть сфоткались під постером на згадку)

|  |  
		|    |  |  |  |  

| ©hiky® | 

|   Додано:  17 жовтня 2008, 23:48  |  |  
		| З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00
 Повідомлення: 556
 | 

| Цитата: Жека пише:
ось тут я незрозумів тебе, якщо ти про виступ, то першими ж здаєтся виступали Франківчани?
 Мав на увазі, шо в нас в Коломиї нічого подібного не організовувалося, і ми зразу привезли чехів, а не організовували концерт з якимись лузерами...
а що ви за організація, якщо не секрет?
 Немає ніякої організації, просто 2є хлопців з ініціативою...
а ось це недобреБудем надіятись на краще... ато я вже сплю і бачу, як до нас привезуть розмальованих блек-металістів, під верески вокалу та гітар яких, я буду скакати, слемитись, і робити інші дикі речі)))))
 "блек" ще скоро не буде...

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  24 жовтня 2008, 19:34  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
 Повідомлення: 15033
 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
 | 

| Цитата: [URL=http://www.gazeta.ua/index.php?&id=261742]Гурт ”Назарет” відвідає 10 міст України[/URL]
”Ми готові виступати всюди, де є люди і електрика, — говорить вокаліст шотландського рок-гурту ”Назарет” Ден МакКаферті, 62 роки.

25 січня артисти розпочали світове турне, присвячене 40-річчю гурту. Із 9 до 25 жовтня ”Назарет” відвідає 10 міст України разом із гуртом ”Кому вниз”...
  :cl: 

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|    |  |