|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 03 серпня 2011, 22:45 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: /шановний (чи шановна?!), лишіть у спокою БорМана. з усіма просьбами і заявами звертайтесь до мене особисто. будемо вважати, що саме я - офіційний представник "Форуму Коломия". бігме, я обов"язково постараюсь вдовольнити всі Ваші запити! / Уж ні, хочете від нас з БорМаном забрати пряник і веселитись наодинці! Мені тоді буде скучно та й і БорМан засумує думаю 
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 серпня 2011, 22:54 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: Уж ні, хочете від нас з БорМаном забрати пряник і веселитись наодинці! Мені тоді буде скучно та й і БорМан засумує думаю  Боже борони! Але тоді тре пробігтись по НЕТу і добре таки поритись, якщо й справді зібрались воювати "по взрослому". Просто так він звідси не злізе просто тому, що він і справді родився в Коломиї... /далі буде/
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 03 серпня 2011, 23:09 |
|
 |
 |
|
|
агій, задля чого бігати-шукати?! Збуватись трембітоньку - ніхто не збирається, самі знаєте, без клоунів у нас скучно  Воно вже 60 сторінок талмудить мантру: геній-геній-геній, а ми у відповідь - бу-го-га. Пофіг, хай і родився, мало лі слабоумних родилось - не мені вам розказувати, що генієм є не той, хто себе таким позиціонує і сидів на 50 кріслах, а той кого визнають таким. Справжні розвідники, які вже своє відслужили, зараз їздять на море-окіян, мають фальшивий паспорт фермера чи бізнесмена і насолоджуються життям, а не шукають слави. Хоче дурне щось доказувати - хай пробує, 60 сторінок нічого цікавого не почули, може ще напротязі 60 навчиться 
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 серпня 2011, 23:43 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: агій, задля чого бігати-шукати?! Збуватись трембітоньку - ніхто не збирається, самі знаєте, без клоунів у нас скучно  ... А тому - лишіть мені тоту цяцьку!..  Шо вам шкода?!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 04 серпня 2011, 00:02 |
|
 |
 |
|
|
yanychar написав: SPY написав: агій, задля чого бігати-шукати?! Збуватись трембітоньку - ніхто не збирається, самі знаєте, без клоунів у нас скучно  ... А тому - лишіть мені тоту цяцьку!..  Шо вам шкода?!.. Знаєм ми вас - замучаєте мені трембіту - буде вона обминати нас третов дорогов, ну пробуйте - тільки бєйтє ні сільна, до полусмєрті 
|
 |
exp
|
Додано: 04 серпня 2011, 00:02 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar написав: Просто так він звідси не злізе просто тому, що він і справді родився в Коломиї... я ж викладав десь був фотку з його шкільних років... збереглася? 
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 04 серпня 2011, 00:42 |
|
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 04 серпня 2011, 02:56 |
|
|
Если вы собираетесь с Михаилом Крыжановским "воевать по-взрослому", то представьтесь, назовите профессию, изданные вами книги, опубликованные статьи, интервью на ТВ, если служили в КГБ или СБУ, назовите звание и последнюю должность.
 Борман, начинай.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 серпня 2011, 11:00 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: Борман, начинай. я якраз готую до виходу книгу по матеріалах цієї теми. Як тільки видам - обов'язково надішлю Обамі і ше там хто є у списках. Назву ше не придумав. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 серпня 2011, 12:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Trembita, а там на фото ше крім Льоні мав бути Орест Юрійчук? чи я помиляюся? 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |