Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Фоторозділ

Сторінка 80 з 103 [ 1021 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 22 жовтня 2011, 21:47 
Офлайн

Повідомлення: 4424
SPY написав:
Вже теж обговорювалось, продовження...

Цитата:
Начался прием предзаказов на революционный фотоаппарат с функцией постфокусировки

Та на практиці не відомо ще, як себе покаже ота літра, може то буде простий гіперфокал на якому програмно будуть заблюрюватися окремі куски в кадрі, чи кажучи на хлопський розум: дорога мильниця (у фотографії крім "рєскассті" і розмиття існують і інші, не менш важливі параметри). Та й стільки часу ще треба, аби технологія відшліфувалася і вдосконалилася, пам'ятаєте, які були перші цифровики: ні чіткості, ні динамічного діапазону, про шуми я взагалі мовчу... Чи як жартують москалі: для щастя - замість одної lytro краще купити дві пів-літри. :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 23 жовтня 2011, 00:14 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
myrko написав:
Та на практиці не відомо ще, як себе покаже ота літра, може то буде простий гіперфокал на якому програмно будуть заблюрюватися окремі куски в кадрі

ніц не знаю, не мацав, але ті що мацали кажуть, що камера не на програмному рівні виводить фото з замиленням, а бере все світло з усіма фокусами а користувач вже потім розтавляє акценти, в даному випадку фокуси. Саме тому для "проявки" даних знімків не обійтись без їхнього софту, який із його формату перекодовує в нормальні знимки. Почекаємо, думаю з скоро з'являться перші огляди, якщо попадуться - опублікую :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 23 жовтня 2011, 15:29 
Офлайн

SPY написав:
ніц не знаю, не мацав, але ті що мацали кажуть...

Не хочу обговорювати річ, яку ще ніхто толком не мацав і, тим паче, задавати питання про "війну" ;) , але, SPY, подумай сам, хіба закони оптики вже хтось відмінив? Чи вже придумали таку лінзу, яка повністю покриває повний кадр сенсора розміром повноформатної плівки кришталевою чіткістю? Якби таке сталося, то трубіли би на всіх фотосайтах. Але ж про це якраз ні слова, навпаки - туманно розказується про нову технологію софтової обробки зображення... В кращому випадку оптичне рішення може бути по технології системи мікролінз перед самим сенсором, які коригуватимуть "рєскасть" зображення. Таке вже стоїть у "ляйках". Але про дороговизну тієї технології можна судити подивившись на цінники ляйківських цифровиків. А за пр. 500$ зможуть запропонувати, скоріш за все, гіперфокально настроєний об'єктив, котрий покриває сенсор розміром з мишаче г..но, зі всіма "прєлєстями" такого рішення; маю таку підозру, подивившись фотки на їхньому сайті - явно мильнична якість. Але я може й не правий і з часом це дійсно буде революція в фотографії. Час покаже. А зараз наше обговорення нагадує отой віршик: "Курочка лише в гнізді, а яїчко ще в п...., але ми вже розтопили смалець на сковороді." :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 23 жовтня 2011, 16:11 
Офлайн

myrko написав:
Не хочу обговорювати річ, яку ще ніхто толком не мацав і, тим паче, задавати питання про "війну" ;)

не провокував на таке запитання, навіть думки не було... :)
щодо ілюзії навколо нової технології, тобто вони замилюють людям очі - теж можливо :)
я особисто думаю що реалізація їхньої ідеї полягає в хлопськими словами: багаторазовому знімку обєкта з різним фокусом... це можна добитись і на звичайному фотоапараті. перевели в MF поставили на штатив і фотографуєте серією знімків по чуть-чуть крутячи фокусне кільце. на виході у нас буде один той самий об'єкт але на першій знимці буде все розмазане, на другій вже чіткіший один план, розмазаніший інший... Ось тому всі ці знімки записуються в спеціалізований, їхній формат, я кого вже прийдеться виковирювати готові знімки. Може це тільки фантазія, а вони щось придумали інше. а може і ви праві, побачимо :)

В будь-якому випадку думаю технологія правдива, інше питання чи за допомогою тої технології мона буде далі розвиватись чи вона буде вести в глухий кут :)

ще раз перепрошую, якщо у вас склалось враження що я пишу, щоб потролити і спровокувати сказати мені вислів про...)))

Догори 
 Повідомлення Додано: 23 жовтня 2011, 16:46 
Офлайн

SPY написав:
ще раз перепрошую, якщо у вас склалось враження що я пишу, щоб потролити і спровокувати сказати мені вислів про...)))

Зовсім не склалося таке враження, я просто описав свої думки після перегляду фотографій :o

Догори 
 Повідомлення Додано: 05 листопада 2011, 12:50 
Офлайн

Повідомлення: 556
І так. Кенон презентував нового монстра, після 1D x я думав в них ще ближнім часом нічого не буде. а тут вони випустили серйозного конкурента усім сінема камерам. Та значить
Cinema EOS System: C300 and C300PL
Зображення
Цитата:
Характеристики:
EF байонет.
Версия C300 PL имеет PL байонет для кинообъективов
Сенсор 8.3 megapixel 2160×3840 Super-35 CMOS sensor (4K resolution), процессор Digic DV III
Кодек Canon XF codec (50Mbps 4:2:2 1080p30 MPEG2 MXF), запись на две карты Compact Flash
Запись в логарифмическом режиме Canon Log gamma, SDI выход, компактные размеры
Ручной контроль экспозиции и фокуса
LCD монитор / XLR аудио, боковая ручка
Ожидаемая доступность Январь 2012
Цена: $20,000

Зображення
Цитата:
Также компания представила серию кинообъективов
Canon Zoom Lens CN-E14.5-60mm T2.6 L S (wide zoom, EF version)
Canon Zoom Lens CN-E14.5-60mm T2.6 L SP (wide zoom, PL version)
Canon Zoom Lens CN-E30-300mm T2.95-3.7 L S (telephoto zoom, EF version)
Canon Zoom Lens CN-E30-300mm T2.95-3.7 L SP (telephoto zoom, PL version)
Canon Prime Lens CTZ-029 (24mm)EF version
Canon Prime Lens CTZ-030 (50mm)EF version
Canon Prime Lens CTZ-031 (85mm)EF version

Событие началось в Paramount Theatre ровно в 6 вечера со вступительного слова от Терри Шварца, декана школы Калифорнийского университета театра, кино и телевидения. После Шварца пришел председатель и главный исполнительный директор Canon, Inc Фудзио Митараи, который фактически представил миру EOS Cinema System. Г-н Митараи представил ролики снятые на C300:
Ричард Крудо – «Макс Back»
«Меч» – Феликс Алкала
«XXIT» – Сэм Николсон
«Мобиус» – Винсент Лафорет

ну і як вам тааке?)

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 листопада 2011, 20:01 
Офлайн

переніс тему в фоторозділ, щоб легше було знайти :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 грудня 2011, 03:34 
Офлайн

Повідомлення: 72
Прізвище, Ім’я: Україна, Свято
Взяв собі цього року Nikon L120

Зображення

Мені хватило з головою... до речі має дуже гарний екранчик під 1 Мпкс.... знайомі оцінили.

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 грудня 2011, 20:11 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Svjato написав:

тепер чекаємо на фотографії... надіюся, той апарат, ти не будеш у креденці тримати... :D

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 грудня 2011, 22:11 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Капітан написав:
Svjato написав:
тепер чекаємо на фотографії... надіюся, той апарат, ти не будеш у креденці тримати... :D
ага... мені якраз треба нову фотографію зробити :D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 80 з 103 [ 1021 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 103  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Фоторозділ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення