|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Romcia
|
Додано: 21 грудня 2011, 07:50 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Бодя написав: Дивно, саме дерево ніби рівне і геометрично праильної форми. Як можна було отак криво і похабно то-во понавішувати і радіти як все гарно і чудно? Це взагалі не дивно, оскільки воно кожного року таке 
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 грудня 2011, 12:00 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Romcia написав: Бодя написав: Дивно, саме дерево ніби рівне і геометрично праильної форми. Як можна було отак криво і похабно то-во понавішувати і радіти як все гарно і чудно? Це взагалі не дивно, оскільки воно кожного року таке  це має своє історичне підгрунтя , кажуть , що колись ялинку робили рівною .. але одного разу після якогось свята йшов якийсь ратушний держиморда , ним трохи холітало , тай положення його владного тіла небудо достатньо вертикальним , і у такому положенні проходив він попри ялинку , нормально , шо вона йому у такому, його тілесному положенні , видаляся кривою.. піднявся крик , позачергове засідання , пачіму йолка крівая ?!!!... і т.д... експериментальним шляхом визначили , шо, якщо ялинку покласти рівною , але прибрати її таким чином шоби вона видавалася трохи криво.. то у положенні , трохи випившого тіла воно якраз все виглядає рівно... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 21 грудня 2011, 13:00 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: це має своє історичне підгрунтя Fantaзьор  Довго думали? 
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 грудня 2011, 13:59 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: Капітан написав: це має своє історичне підгрунтя Fantaзьор  Довго думали?  та взагалі не думав , просто оперся на народні перекази... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 21 грудня 2011, 14:11 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Romcia написав: Бодя написав: Дивно, саме дерево ніби рівне і геометрично праильної форми. Як можна було отак криво і похабно то-во понавішувати і радіти як все гарно і чудно? Це взагалі не дивно, оскільки воно кожного року таке  ага... як уміли так і понавішували... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 21 грудня 2011, 17:46 |
|
 |
 |
|
|
Так-с назбиралось повно фотографій, не встигаю розгребсти то все, принаймні спробую Всі фото датовані 2011-12-20, всі клікабельні. Клацнувши, ви зможете розвернути до оригінального розміру. Затіяла наша влада ремонт дороги від початку до кінця Січових Стрільців. Ввостаннє, вона ремонтувалась, якщо не зраджує мені мій сколіоз з приходом пана Овчаренка до влади. Вздовж викладається новий бордюр, старий вже скільки себе пам'ятаю. З цієї нагоди, маршрутні таксі несподівано кожного дня змінюють свій маршрут, а люди дивуються, коли бачать, що повернули не туди, запитуючи: "А я правильно сіла(в), це до вокзалу/автостанції їде?". Нічого не маю проти ремонту дороги, але чого на зиму?  Чи це така традиція коли сніг сходить, а з ним і новий асфальт, чи це нова технологія українців, в якій "што нам снєг, што нам зной, што нам дождік пралівной.     А це вже спешелі для тих, хто просив фото "хороших водіїв". Не знаю чому, але пішла тенденція паркуватись вздовж Чехова. Мабуть тому, що "дехто" побудував будиночок, біля вищезгаданого Чехова. Але питання не в тому, якщо мені знову ж таки не зраджує мій сколіоз, то згідно ПДР паркуватись на тротуарі дозволяється або при відповідному знакові, або якщо для пішоходів залишається не менше 2м. Кмітливі водії, певно в ці 2м включають сам канал, тоді там буде метрів на декілька порядків більше ніж 2м, а якщо рахувати полотно, яке залишається для того, щоб пройти до каналу, щоб не мочити капці - то там ледве 1м буде... Цитата: Витяг із ПДР: 15.10. Стоянка забороняється: а) у місцях, де заборонена зупинка; б) на тротуарах (крім місць, позначених відповідними дорожніми знаками, встановленими з табличками); в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м; г) ближче 50 м від залізничних переїздів; ґ) поза населеними пунктами в зоні небезпечних поворотів і випуклих переломів поздовжнього профілю дороги з видимістю або оглядовістю менше 100 м хоча б в одному напрямку руху; д) у місцях, де транспортний засіб, що стоїть, зробить неможливим рух інших транспортних засобів або створить перешкоду для руху пішоходів. Так що якщо хтось там буде гуляти і побачить менше 1м, нічого страшного, якщо ви випадково поцарапаєте машину ключами, чи ще чимось. Не розминулись з пішоходом, випадково поцарапали машину, якщо ДАІшникам пофіг, то водіям наврядче захочеться часто відвідувати сервіс по перефарбуванню.     Народний дім   Щось там писали про переоформлення проекту, мов буде не жилий будинок, а виставковий центр, але щось і писали начебто про зупинку будівництва. Ніфіга не зупинилось. Всьо працює повних ходом... Але тихо, не чути ні будівельних ударів кувалдами, ні дрелей, навіть кран і той працює тихо - щоб не спалитись  Але камера пролазить в любу щілину, тому екслюзив або як дерибаниться коломийська земля, або куди подівся сквер. Але є і позитив. Забудовний Агрофірма "Прут". Трішки погуглити і вже можна дізнатись, кого саме зацікавила земля в центрі міста і цікаво, скільки людей збагатіло, поки ця земля отримала всі підписи і дійшла до теперішнього його власника, чи то пак орендаря     Мистецький Центр Вишиванка. Ось воно що. Цікаво, в честь губернатора?   Трохи соціальної реклами поруч  (хто не в темі, в Запоріжжі після відновлення пам'ятника Сталіну появився плакат із зоображенням Гітлера з написом: а чим я гірше, поставте і мені пам'ятник, ось і по цілій Україні тепер ходить схожа соціалка) 
|
 |
SPY
|
Додано: 21 грудня 2011, 17:57 |
|
 |
 |
|
|
|
 |
Dана
|
Додано: 21 грудня 2011, 19:08 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
хороший песик!  сторожує??
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 21 грудня 2011, 19:19 |
|
 |
 |
|
|
хтозна, просто повивав 
|
 |
Dана
|
Додано: 21 грудня 2011, 21:30 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
хотіла спитати тебе, на якому поверсі живеш,- але бачу шо в собаки ошийник 
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |