Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Фоторозділ

Сторінка 80 з 100 [ 1000 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 100  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Фото: Коломия сьогодні
 Повідомлення Додано: 21 грудня 2011, 07:50 
Офлайн

Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
Бодя написав:
Дивно, саме дерево ніби рівне і геометрично праильної форми. Як можна було отак криво і похабно то-во понавішувати і радіти як все гарно і чудно?

Це взагалі не дивно, оскільки воно кожного року таке :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 грудня 2011, 12:00 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Romcia написав:
Бодя написав:
Дивно, саме дерево ніби рівне і геометрично праильної форми. Як можна було отак криво і похабно то-во понавішувати і радіти як все гарно і чудно?

це має своє історичне підгрунтя , кажуть , що колись ялинку робили рівною .. але одного разу після якогось свята йшов якийсь ратушний держиморда , ним трохи холітало , тай положення його владного тіла небудо достатньо вертикальним , і у такому положенні проходив він попри ялинку , нормально , шо вона йому у такому, його тілесному положенні , видаляся кривою.. піднявся крик , позачергове засідання , пачіму йолка крівая ?!!!... і т.д... експериментальним шляхом визначили , шо, якщо ялинку покласти рівною , але прибрати її таким чином шоби вона видавалася трохи криво.. то у положенні , трохи випившого тіла воно якраз все виглядає рівно... :secret:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 грудня 2011, 13:00 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Капітан написав:
це має своє історичне підгрунтя

Fantaзьор :-D Довго думали? :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 грудня 2011, 13:59 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
SPY написав:
Капітан написав:
це має своє історичне підгрунтя

Fantaзьор :-D Довго думали? :D

та взагалі не думав , просто оперся на народні перекази... :-D

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 грудня 2011, 14:11 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Romcia написав:
Бодя написав:
ага... як уміли так і понавішували... :D :pardon:

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 грудня 2011, 17:46 
Офлайн

Так-с назбиралось повно фотографій, не встигаю розгребсти то все, принаймні спробую :)

Всі фото датовані 2011-12-20, всі клікабельні. Клацнувши, ви зможете розвернути до оригінального розміру.

Затіяла наша влада ремонт дороги від початку до кінця Січових Стрільців. Ввостаннє, вона ремонтувалась, якщо не зраджує мені мій сколіоз з приходом пана Овчаренка до влади. Вздовж викладається новий бордюр, старий вже скільки себе пам'ятаю. З цієї нагоди, маршрутні таксі несподівано кожного дня змінюють свій маршрут, а люди дивуються, коли бачать, що повернули не туди, запитуючи: "А я правильно сіла(в), це до вокзалу/автостанції їде?". Нічого не маю проти ремонту дороги, але чого на зиму? :-D Чи це така традиція коли сніг сходить, а з ним і новий асфальт, чи це нова технологія українців, в якій "што нам снєг, што нам зной, што нам дождік пралівной.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

А це вже спешелі для тих, хто просив фото "хороших водіїв". Не знаю чому, але пішла тенденція паркуватись вздовж Чехова. Мабуть тому, що "дехто" побудував будиночок, біля вищезгаданого Чехова. Але питання не в тому, якщо мені знову ж таки не зраджує мій сколіоз, то згідно ПДР паркуватись на тротуарі дозволяється або при відповідному знакові, або якщо для пішоходів залишається не менше 2м. Кмітливі водії, певно в ці 2м включають сам канал, тоді там буде метрів на декілька порядків більше ніж 2м, а якщо рахувати полотно, яке залишається для того, щоб пройти до каналу, щоб не мочити капці - то там ледве 1м буде...
Цитата:
Витяг із ПДР: :rtfm:
15.10. Стоянка забороняється:
а) у місцях, де заборонена зупинка;
б) на тротуарах (крім місць, позначених відповідними дорожніми знаками, встановленими з табличками);
в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м;
г) ближче 50 м від залізничних переїздів;
ґ) поза населеними пунктами в зоні небезпечних поворотів і випуклих переломів поздовжнього профілю дороги з видимістю або оглядовістю менше 100 м хоча б в одному напрямку руху;
д) у місцях, де транспортний засіб, що стоїть, зробить неможливим рух інших транспортних засобів або створить перешкоду для руху пішоходів.

Так що якщо хтось там буде гуляти і побачить менше 1м, нічого страшного, якщо ви випадково поцарапаєте машину ключами, чи ще чимось. Не розминулись з пішоходом, випадково поцарапали машину, якщо ДАІшникам пофіг, то водіям наврядче захочеться часто відвідувати сервіс по перефарбуванню.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Народний дім

Зображення

Зображення

Щось там писали про переоформлення проекту, мов буде не жилий будинок, а виставковий центр, але щось і писали начебто про зупинку будівництва. Ніфіга не зупинилось. Всьо працює повних ходом... Але тихо, не чути ні будівельних ударів кувалдами, ні дрелей, навіть кран і той працює тихо - щоб не спалитись :D Але камера пролазить в любу щілину, тому екслюзив або як дерибаниться коломийська земля, або куди подівся сквер. Але є і позитив. Забудовний Агрофірма "Прут". Трішки погуглити і вже можна дізнатись, кого саме зацікавила земля в центрі міста і цікаво, скільки людей збагатіло, поки ця земля отримала всі підписи і дійшла до теперішнього його власника, чи то пак орендаря 8-)

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Мистецький Центр Вишиванка. Ось воно що. Цікаво, в честь губернатора? :lol:

Зображення

Зображення

Трохи соціальної реклами поруч :) (хто не в темі, в Запоріжжі після відновлення пам'ятника Сталіну появився плакат із зоображенням Гітлера з написом: а чим я гірше, поставте і мені пам'ятник, ось і по цілій Україні тепер ходить схожа соціалка)

Зображення

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 грудня 2011, 17:57 
Офлайн

Не вмістились всі фото в попередній пост, тому продовження
Карпати, якщо хтось не впізнав :D

Зображення

А це взагалі сумна історія. Шарпей, якщо я не помиляюсь, неподалік будівництва жалібно вив, мабуть і йому не подобається :(

Зображення

Зображення

Зображення

Трохи реклами :D Зробив зником, бо колись пару років тому, туло треба у відповідну тему на форум, якщо комусь тра - використається

Зображення

Новобудова біля Ірчана :)

Зображення

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 грудня 2011, 19:08 
Офлайн

Повідомлення: 926
хороший песик! :) сторожує??

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 грудня 2011, 19:19 
Офлайн

хтозна, просто повивав :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 грудня 2011, 21:30 
Офлайн

Повідомлення: 926
хотіла спитати тебе, на якому поверсі живеш,- але бачу шо в собаки ошийник :-D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 80 з 100 [ 1000 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 100  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Фоторозділ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення