|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 31 серпня 2011, 22:53 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
olesya написав: дуже класні фотки. перехресток Мазепи і Винниченка виглядає просто супер. ага , особливо суперськи виглядає Винниченка, просто Сталінград...  Але то вже не до фото ,до фото у мене претензій нема... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 31 серпня 2011, 22:59 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
Капітан написав: olesya написав: дуже класні фотки. перехресток Мазепи і Винниченка виглядає просто супер. ага , особливо суперськи виглядає Винниченка, просто Сталінград...  Але то вже не до фото ,до фото у мене претензій нема...  ага, Винниченка то точно Сталінград, сама в цьому переконалася. Ми цього року були в гостях у батьків, і якраз батько чоловіка живе на Винниченка, то ми мали можливість мало не щодня насолоджуватися прогулянками по вулиці. а ще я помітила, що Коломия файно виглядає, коли фотками згори, і то чим вище, тим краще.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 вересня 2011, 19:40 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
 сьогодні...
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 04 вересня 2011, 20:06 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: сьогодні... Файно, чистенько, гламурнєнько  , а от дроти я би всі пообрізáв у шопі; а ти шо вже розжився на такий "сапожок", ще й з таким об'єктивчиком? 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 вересня 2011, 21:10 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: сьогодні... Шкода шо відци не видно оте НТКовське "око". Видно на нього ворони сідають, бо розвернули туда, на Жовтневу, так шо Шевченка уже не видко... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 вересня 2011, 21:58 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: exp написав: сьогодні... Файно, чистенько, гламурнєнько  , а от дроти я би всі пообрізáв у шопі; а ти шо вже розжився на такий "сапожок", ще й з таким об'єктивчиком?  о-о !!! то вже добілили і до штукатурили ратушу .. гм , оперативно , навіть до морозів встигли.. аж навіть якось неправильно... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 вересня 2011, 23:43 |
|
|
myrko написав: Файно, чистенько, гламурнєнько  , а от дроти я би всі пообрізáв у шопі; а ти шо вже розжився на такий "сапожок", ще й з таким об'єктивчиком?  нашо шопити, най буде так як є... а шо сподобалося? 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 05 вересня 2011, 21:46 |
|
|
exp написав: нашо шопити, най буде так як є... а шо сподобалося?  Бо ті дроти, у такому веб форматі віглядают як сліди від куль з фільму "Matrix", ти краще калісь хто афтар? 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 05 вересня 2011, 21:48 |
|
|
myrko написав: exp написав: нашо шопити, най буде так як є... а шо сподобалося?  Бо ті дроти, у такому веб форматі віглядают як сліди від куль з фільму "Matrix", ти краще калісь хто афтар?  та хто-хто - Я.Проців  я його попросив просто клацнути...
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 05 вересня 2011, 21:54 |
|
|
exp написав: та хто-хто... Я чось так і подумав... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |