|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Romcia
|
Додано: 05 серпня 2011, 20:42 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 05 серпня 2011, 21:50 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
ади... підростає нова когорта фотохудожників... 
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 06 серпня 2011, 13:12 |
|
|
 а шо???
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 06 серпня 2011, 13:21 |
|
|
А так 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 06 серпня 2011, 13:32 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
|
 |
БорМан
|
Додано: 06 серпня 2011, 14:41 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
SPY написав: а так? гарні ракурси. головне свіжі - звідти ше ніхто не фотографував.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 06 серпня 2011, 15:52 |
|
 |
 |
|
|
БорМан написав: SPY написав: а так? гарні ракурси. головне свіжі - звідти ше ніхто не фотографував. я вже давно намилявся туди попасти, може не дуже законними шляхами, але збирався... ледве нас впустили... Сторож не хотів пускати, але ми піднялись і сказали, що він пустив  Бачили б ви ту квартиру під дахом, люди не прості там будуть жити і квартирка теж не хрущовка... ех, жаль не вспів сфотографувати(( Дуже сподобались тримач для прапора у вигляді тризуба - за нього архітектору окремий ріспєкт  зробив заготовки для панорами, за що вам спасибі за штатив)) десь склею і покажу 
|
 |
Romcia
|
Додано: 08 серпня 2011, 17:32 |
|
|
Цитата: я вже давно намилявся туди попасти, може не дуже законними шляхами, але збирався... ледве нас впустили... Сторож не хотів пускати, але ми піднялись і сказали, що він пустив тепер скажи "дякую" мені за те що потягнула туди тебе 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 09 серпня 2011, 16:02 |
|
 |
 |
|
|
Romcia написав: Цитата: я вже давно намилявся туди попасти, може не дуже законними шляхами, але збирався... ледве нас впустили... Сторож не хотів пускати, але ми піднялись і сказали, що він пустив тепер скажи "дякую" мені за те що потягнула туди тебе  ах ти... жучка мене тягати не тра - крім того ти сама питалась - а чого ми йдемо до ірчана, адже електрон в іншій стороні - забула? так що це ще хто кого тягнув, а от за те, що знайшла вихід - як попасти - за це спасибі, що поробиш, що я не гарна дівчинка, якій важко відмовити 
|
 |
Romcia
|
Додано: 10 серпня 2011, 10:17 |
|
|
Цитата: ...мене тягати не тра - крім того ти сама питалась - а чого ми йдемо до ірчана, адже електрон в іншій стороні - забула? так що це ще хто кого тягнув,.... Оййййй...... ну так треба було одразу ж сказати що ми йдемо до Ірчана... а то "до Електрону", в такий обхід то далековато однако  Уяви собі якщо я б тебе тягнула від ратуші на автостанцію через жд вокзал, цікаво я би тоді ти реагував???? Цитата: а от за те, що знайшла вихід - як попасти - за це спасибі, що поробиш, що я не гарна дівчинка, якій важко відмовити А це можемо влаштувати 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |