|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 14 лютого 2010, 15:37 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: myrko пише:
воно не дуже й тра
а в хаті п'янки різні фотографувати :D
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 14 лютого 2010, 15:49 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: БорМан пише:
а в хаті п'янки різні фотографувати
Цілком достатньо вмонтованої, навіть забагато. Взагалі, на корпоративних вечірках зеркала "многовато будєт" - страшно підкреслює невміло покладену щєкатурку у дам і почервоніння (-синіння,зеленіння: залежит від дози) участков морди ліца у джентельменов, від надміру споживання алкоголю. Словом, як у Ільфа і Петрова: "...беременные женщены были очень недовольны." (вірніше - ті, які поводяться, як вічновагітні.) :D без ретуші не обійтись...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 лютого 2010, 15:52 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: myrko пише:
Та, тобі на італійське сонце (O sole mio!...) воно не дуже й тра, хіба-бис вібравсі в чорні гори, на чорні потоки...
Та нє , на італійське сонце скорше треба зварювальне скло , але приходиться знімати і у таких приміщеннях де не є багато світла , а хатні п'янки мож спокійно цоркати з вбудованим спалахом , його стає і не такий він вже паскудний, на нетверезі писки ліпшого і не треба . :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 14 лютого 2010, 22:40 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Да хлопці, у радісти вас не візьмуть. :lol:
Якщо маєш бажання робити якісні фоткі у сонячний день, то без вспишки нікуди. У таких умовах вона більш необхідна, ніж коли темно. :bc:
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 15 лютого 2010, 01:15 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Yury пише:
Да хлопці, у радісти вас не візьмуть.
Золотий мій Yury! Мене надзвичайно тішить твоє здорове розуміння гумору. Навіть, коли ти щось і не зрозумів, що цілком природньо, то як колись пояснював Spy, знак: :D , свідчить, що хлопці жартують.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 лютого 2010, 12:12 |
|
|
Прикупив вчора Tamron AF 55-200 mm f4-5,6
не покидає мене підозра , що таки треба було брати 70-300...польові умови покажуть, бо пробував лиш з балькона ...самим склом я задоволений , правда фокус у ньому ручний , але за такі гроші що ше хотіти , але от зум не великий.... я розраховував на більший , але може то моя упередженість... звичайно ліпше би було мати один універсал 18-200, але він купу грошей коштує..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 21 лютого 2010, 16:14 |
|
|
а чого ручний - шоза.. :shock:
ну тепер ше штатив купуй :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 лютого 2010, 16:30 |
|
|
а чого ручний - шоза..
ну тепер ше штатив купуй
штатив у мене є... а то шо ручний , блін , то бяка... кажу тра було 70-300 брати , то був з мотором..а шо вже тепер .. тепер тра комусь цей загнати.. не солити же мені їх справді..
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 21 лютого 2010, 16:37 |
|
|
я так знаю що тоті тамрони робляться під різні апарати. той шо до нікона мав бис мати моторчик у собі
кіко дав за него?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 лютого 2010, 16:54 |
|
|
я так знаю що тоті тамрони робляться під різні апарати. той шо до нікона мав бис мати моторчик у собі
так є з моторчиками , а є і без моторчиків.. мій без , 140...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |