|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Yury
|
Додано: 29 грудня 2008, 15:28 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
"Правильным курсом идёте, товарищи"(С)
:D
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 29 грудня 2008, 15:32 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Yury,
ви теж скажіть вашу думку...
Цитата: Yury пише:
"Правильным курсом идёте, товарищи"(С)
це що популяризація дзеркалок?
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 грудня 2008, 15:41 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Для наочності , ця фотка роблена з максимальним зумом, ялинка від мене навідстані десь 50 метрів. Перший сніг
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 29 грудня 2008, 15:52 |
|
 |
 |
|
|
Ну вроді не погано. Але я подивився прев'ю, з моїм нетом та трафіком не вийде глянути. :(
|
 |
Yury
|
Додано: 29 грудня 2008, 16:34 |
|
|
Цитата: SPY пише:
ви теж скажіть вашу думку..
Моя думка така.
До зеркала треба дойти самому. Якщо тобі потрібно клацати для інтернету та вечорінки, тоді тобі досить любого мила, яке тобі сподабається. Якщо ж ти маєш бажання впливати на процес, вивчати цей процес, друкувати на папері не вдома, а у лабораторіі, то лише тоді треба дивитися у сторону зеркала.
Інакше це будуть тільки марно потрачені кошти.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 29 грудня 2008, 17:46 |
|
 |
 |
|
|
ну в принципі мені би і мила може вистачило, але часто бувають ситуації де треба хороший зум, та хороша якість знімка при дуже поганому освітленні. портативність мені грає роль, так як планую його таскати постійно. Але з іншої сторони замітив, що в мене проявляється інтерес до зеркалок, ось і вирішив попитатись.
ну ладно а взагалі - як вам цей м1060 - чи може краще не брати олімпус, шось інше, або якусь іншу марку, модель за такі гроші...
|
 |
myrko
|
Додано: 29 грудня 2008, 18:12 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
ну в принципі мені би і мила може вистачило, але часто бувають ситуації де треба хороший зум, та хороша якість знімка при дуже поганому освітленні. портативність мені грає роль, так як планую його таскати постійно. Але з іншої сторони замітив, що в мене проявляється інтерес до зеркалок, ось і вирішив попитатись.
ну ладно а взагалі - як вам цей м1060 - чи може краще не брати олімпус, шось інше, або якусь іншу марку, модель за такі гроші... Якраз в "зеркалі" зі стандартним об'єктивом (18-55) зум пр. 4х, тобто треба телеоб'єктив і постійно міняти (зато якість!), а дігітальний зум, це "бред сивой кобылы". От тільки-що ходив по корм для своєї худоби, тай зайшов у Photohall подивитися: Pentax K-100 з DA 18-55 - 360?; Sony Alpha A200 з об'єктивом 18-70 за 400?; Nikon D60 з двома звичайними об'єктивами 18-55 і 55-200 за 640?, з VR об'єктивами за 720?. Є там, звичайно і Олімпуси, лиш тут уже в двох знайомих вони ламалися...
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 29 грудня 2008, 18:42 |
|
|
хороша якість знімка при дуже поганому освітленні.
З такими умовами навіть сама дорога зеркалка наврядчи справиться, тому про це краще забути. Немає світла - немає якості.
ну ладно а взагалі - як вам цей м1060 - чи може краще не брати олімпус, шось інше, або якусь іншу марку, модель за такі гроші...
Ти знаєш, я зараз навідь за зеркалками не слідкую, тому щось радити з іншого не став би. У конкретному апараті я бачу, що зум 7х - маркетінг, 3х з такою матрицею стало би з головою(на мою думку). Я би дивився на Соні, Нікон, Пентакс, Кенон та Олімпус. Про те що ставлять кудись справжній Цейс забудь.
Цитата: myrko пише:
об'єктивом (18-55) зум пр. 4х
Хлопці не плутайте зум та теле. Це "две большие разницы". Зум - це перемінний фокус і все.
Теле - це наближення.
У нашій справі треба розділити фокус на 30-33. Якщо коєфіціент меньший за 1 то маємо віддаленя, якщо більше 1 то теле(приближення).
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 29 грудня 2008, 19:33 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Yury пише:
Хлопці не плутайте зум та теле. Це "две большие разницы". Я то в курсі, просто написав так, щоб було "понятніє" для початківців :D , якщо, звичайно тут можна проводити якусь паралель...
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 29 грудня 2008, 21:26 |
|
|
Цитата: myrko пише:
Я то в курсі, просто написав так, щоб було "понятніє" для початківців
Як раз для таких так і не можна писати, бо він буде розраховувати що 18-55 наближає у чотири раза, а на справді у півтора.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |