|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 24 листопада 2008, 01:55 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: Simple пише:
Треба напевно сісти нормально прочитати технічний процес фотографії
я десь раніше у цій темі давав посилання на статтю про нічну зйомку. В неті є навалом інформації на цю тему. Є багато спеціальних форумів, де мож прочитати багато цікавих речей. головне бажання :)
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 24 листопада 2008, 02:09 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: exp пише:
так, згідний, але в неї і загальний фон розмитий.
Якщо головне фон, тоді ой! :D
у мене нема бабла на зеркалку...
Я б не хотів закликати зразу купляти зеркало. До цього треба дійто еволюційно. :D Просто треба знати можливості камери та не вимагати від неї того на що вона не здатна.
У мене Жигулі, я ж не вимагаю щоб вона розганялася до 100 км за 4 секунди. :D :az:
А чутливість матриці це теж саме шо і розмір?
Ні.
Чутливість дає можливість знімати у більш темних умовах.
Розмір дає можливість робити більш якісні фото.
Я взагалі цікавлюсь.. Треба напевно сісти нормально прочитати технічний процес фотографії
:arrow:
Тодя і відповідати буде легше.
|
|
 |
|
 |
Romi4
|
Додано: 25 листопада 2008, 23:17 |
|
З нами з: 25 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 84 Звідки: Коломия
|
Ше має величезне значення зашумленість матриці,яка різна навіть в одинакових модельках, я в свій час на цьому конкретно проколовся, купив фотік за 600 баків, перед тим мав ту саму модель в руках-якість була просто апупенна :D А замовив собі, прийшло чудо з шумами, прийшлось продавати.
Вчора мацав зеркалку Nikon D40 KIT http://www.nikon.ru/product/ru_RU/products/broad/1115/overview.html якість просто суперова, і ціна нормальна, і виставили всього-навсього 3 мегапікселі(максимум 10), так шо мегапікселі то все єрунда, головне якість і розмір матриці, оптика і швидка карточка.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 листопада 2008, 23:20 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Yury пише:
Я б не хотів закликати зразу купляти зеркало. До цього треба дійти еволюційно та я розумію, шо порівняння ніякого... але... :cl:
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 26 листопада 2008, 00:58 |
|
|
але.
За неимением гербовой пишем на простой. |bv
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 26 листопада 2008, 01:02 |
|
|
Romi4,
Помацай ще Кенон, Пентакс, Соні. Та подивись, що коштує скло. Бо кітове то так від 3 до 4, залежно від фірми.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 листопада 2008, 01:15 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Yury пише:
так, згідний, але в неї і загальний фон розмитий. Якщо головне фон, тоді ой![/QUOTE]я сказав, шо навіть фон розмитий... :cl:
:D
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 26 листопада 2008, 01:56 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
фон розмитий... В мене 6,0 пікселів olimpus, в брата sony 7.1.Мої фото якісніші на мою думку.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 26 листопада 2008, 04:10 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
шось у мене закрадається сумнів до тих пікселів. таке враження що реальна їх кількість значно менша а чуваки методом маленького встроєного фотошопа розтягують зображення до заявлених пікселів...бо вже не один раз попадались фотки величезних розмірів і препаршивої якості. можливо таким чином знижуються ціни на модні моделі або шльопають самопали під фірму. може є якісь інакші пояснення?
Цитата: Romi4 пише:
зашумленість матриці
то повинно би проявлятись при слабому освітленні ІМХО коли сигнал з матриці не на багато більший за рівень шумів самої матриці
хто точно знає кіко пікселів влазить у простій 36-ти міліметровій плівкі в одному кадрі?
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 26 листопада 2008, 10:44 |
|
|
я сказав, шо навіть фон розмитий...
Я з цим згоден, але я мав на увазі, що з штатівом файно вийде лише фон, а решта буде розмита. У фотографіі, за рідким виключенням, те, що говоне у кадрі, має бути читкім та у середині, щоб на ньому зупинявся погляд. У разі чіткого фону та розмитих людей - головним у кадрі буде фон. |bv
Цитата: Бодя пише:
хто точно знає кіко пікселів влазить у простій 36-ти міліметровій плівкі в одному кадрі?
Подивись ТТД на Canon 5, він має матрицю рівну повному кадру плівки.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |