|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 02 вересня 2015, 00:57 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 вересня 2015, 23:29 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Творчість божевільних...  
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 вересня 2015, 00:50 |
|
|
СуперIMG!!!  погодьтесь, Ляшко тут виглядає багато крутіше, як Насіння Семенченко!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 вересня 2015, 08:40 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 06 вересня 2015, 14:11 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Творчість божевільних...   Цей кацап не є правий! Як можна галактичного вождя малювати на якійсь піндоській тачці! А де Калина чи Патріот? 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 06 вересня 2015, 22:49 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Бігме, ще одного такого давно-о-о вже знаю! я хвилююсь. десь пропав і дано не чути. мо вже з божевільні навіть в бібліотеку конгресу на канікули не випускають
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 07 вересня 2015, 10:45 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
БорМан написав: yanychar написав: Бігме, ще одного такого давно-о-о вже знаю! я хвилююсь. десь пропав і дано не чути. мо вже з божевільні навіть в бібліотеку конгресу на канікули не випускають Ая, просто "вєрховноє главнокомандованіє" рєшило не тратити сили на западєнскіє форуми, а сосрєдоточити сіли на рускоязичних українських сайтах, так шо основна "борьба" тепер там; мовляв, шо ж ви, русскоязичниє сволочі братья, за адно с бєндєровцамі-нєлюдямі... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 вересня 2015, 12:15 |
|
|
Останній раз, влітку 2014-го, Місько появлявся на шпальтах навакозлії: Барак Обама — агент русской разведкиПізніше на різних пабліках Місько хвалився, що скоро він стане "министром информационной политики" навакозії. Але є ще одна пізніша поява у фейсбуку. Грудень 2014: Михаил КрыжановскийМісько збирався балотуватись в якості віце-президента разом з Гілларі Клінтон. Оцю лабуду він розкладав по різних пабліках: "Вона працювала на КГБ. Тепер КГБ працює для неї...". Щороку 12 листопада я поздоровляв Міська з днем народження за адресою --prof777prof@yahoo.com-- від імені "support group of the famous Russian spy". І питав його коли чекати на його нові "шедеври". 2013-го він відповів мені, що у нього "после продолжительной болезни скончалась жена". Мовляв, він у страшному горі і більше не публікується. Тоді я виклав десяток посилань на його писанину уже після того як "скончалась жена". Місько заткнувся назавжди. 2014-го я знову його проздоровив, але більше ні слуху, ні духу...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 вересня 2015, 06:31 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 вересня 2015, 02:16 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |