|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 04 грудня 2011, 06:02 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Svjato написав: SPY написав: Щодо одинаковості картинок - вони хоч маленькі, але видно ще різні, там травинку вітром задуло, там виросли кульбаби... Може і фотошоп, але він на совісті і авторитетності ресурсу, який я вказав  А.. є таке. Перепрошую. Забираю свої слова назад. Але часто в журналах тим грішать.  не виключено, що і згрішили, тут, як каже капітан, як сам зроблю - тоді вже буду точно знати, зато ви не будете (знову ж таки буде ситуація або фільтр, або я злукавив і заюзав фотошоп) 
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 грудня 2011, 09:28 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ну от , будемо танцювати від того , якшо то не зроблено  , як варіант спаскуджено , нашими руками  , то не може претендувати  на роль достовірного матеріялу , чи як тепер модно казати - артифакту... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 04 грудня 2011, 10:03 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
myrko написав: Хлопці, фільтри це "необхідне зло" : то ж кожен для себе вирішує настільки це зло йому необхідне. А дешеві фільтри це подвійне зло (на одному фотофорумі якийсь "чайник" цілу сторінку г-ном обливав ніконовський "полтос": і повільний автофокус, і нехоче фокусуватися, і взагалі об'єктив - мило; поки в кінці не вияснилося, що він ті всі маніпуляції проводив з накрученим дешевим фільтром  ). А дешеві UV фільтри то потрійне зло, бо крім захисту від подряпин вони нічого не дають. Якось так...  А что фильтры дополнительно покупаются. Вчера наночь глядя, я начала перечитывать эту тему правда дошла только до 10 стр. Моя мечта сбылась, только теперь незнаю радоваться этому или огорчаться. Радости больше.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 грудня 2011, 10:19 |
|
|
Galka написав: А что фильтры дополнительно покупаются. ага , до об'єктивів дзеркальних камер .... правда то по бажанню , і зовсім не є обов'язковим.... одні , то виробляють , інші то нахвалюють , а ще інші - купують... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 04 грудня 2011, 10:28 |
|
|
Капітан написав: ага , до об'єктивів дзеркальних камер .... правда то по бажанню , і зовсім не є обов'язковим.... одні , то виробляють , інші то нахвалюють , а ще інші - купують...  Но там же изначально есть фильтры. У меня теперь NICON D3000
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 грудня 2011, 10:34 |
|
|
Galka написав: Но там же изначально есть фильтры. У меня теперь NICON D3000 Де?  у мене таки Nikon D3000 , і ніяких фільтрів там нема...  ти про щось інше говориш ... 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 04 грудня 2011, 10:37 |
|
|
Капітан написав: Де?  у мене таки Nikon D3000 , і ніяких фільтрів там нема...  ти про щось інше говориш ...  Это я так думала, что есть, я еще книжку даже до конца не прочитала.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 04 грудня 2011, 13:16 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Galka написав: Но там же изначально есть фильтры. Капітан написав: Де? Капітан, та не путай ти дєвушку  , видиш, вона добросовісно ізучає матчасть: рідкісне в наші дні, між іншим, явище. Galka, те про що говориш ти, то софтові фільтри - програмки закладені в фотоапарат, аби мож нє отходя редагувати фотографії. А хлопці мали на увазі механічні фільтри - таке кругле стєкляшко(в кращому випадку), або пластмаско, що накручується на об'єктив камери. Власне моя скромна, як тепер модно говорити, імха  : необхідність фільтрів була у плівочну добу, а з цифровими технологіями, як тут уже прозвучала думка, це все мож робити і софтово (програмно). Доречі вітаю з покупкою, файний вибір (хто би що не казав)  .
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 04 грудня 2011, 13:25 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
Svjato
|
Додано: 04 грудня 2011, 14:22 |
|
Прізвище, Ім’я: Україна, Свято
|
Як я розумію - фільтр може затримати якийсь спектр світла - відповідно зросте чіткість зображення. Що до кольорових фільтрів то є тепер - баланс білого... і до плівкових фотоапаратів вже не відноситься. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |