|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Svjato
|
Додано: 03 грудня 2011, 22:27 |
|
Прізвище, Ім’я: Україна, Свято
|
Нє, хлопці та дівчата. В мене фотік без зйомного об'єктиву, то ж всілякі фільтри для мене загадка. Хоч розумію для чого воно то все. Але мені хватає того що маю. Для душі. А для професійної зйомки то і фотошоп слід знати, а мені якось все ніколи...
А поляризато що дає?
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 03 грудня 2011, 22:58 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Хлопці, фільтри це "необхідне зло" : то ж кожен для себе вирішує настільки це зло йому необхідне. А дешеві фільтри це подвійне зло (на одному фотофорумі якийсь "чайник" цілу сторінку г-ном обливав ніконовський "полтос": і повільний автофокус, і нехоче фокусуватися, і взагалі об'єктив - мило; поки в кінці не вияснилося, що він ті всі маніпуляції проводив з накрученим дешевим фільтром  ). А дешеві UV фільтри то потрійне зло, бо крім захисту від подряпин вони нічого не дають. Якось так... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 03 грудня 2011, 23:45 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Svjato написав: Нє, хлопці та дівчата. В мене фотік без зйомного об'єктиву, то ж всілякі фільтри для мене загадка. Хоч розумію для чого воно то все. Але мені хватає того що маю. Для душі. А для професійної зйомки то і фотошоп слід знати, а мені якось все ніколи...
А поляризато що дає? то ти так собі думаєш))) O,1w~~_1.JPG?set_id=880000500F) Ось така штука накручується на твій компакт і можеш грузити народ, що в тебе зеркалка і об'єктив знімається Правда таке щастя коштує від 500 до 1000 грн (орієнтовно) і питання чи в ньому є сенс, але є знайомі, які мають таку штуку. що дає фотофільтр - можна прочитати тут: http://fotomag.com.ua/ детально, а так то UV - відбивають ультрафіолет - можна знімати через скло, дно озера, так як світло не відбивається. CPL - підсилює деякі кольори, зокрема синій (небо+вода) та зелений (дерева, трава) на пейзажах цікава штука. Інфрачервоні - не пропускають звичних нам RGB, а пропускають тільки ті хвилі, які не бачить людське око в результаті можна побачити привичну картинку але з іншою динамікою. Якщо помилився десь думаю Борман або myrko мене поправлять.
|
 |
Svjato
|
Додано: 03 грудня 2011, 23:48 |
|
|
SPY написав: Ось така штука накручується на твій компакт і можеш грузити народ, що в тебе зеркалка і об'єктив знімається Правда таке щастя коштує від 500 до 1000 грн (орієнтовно) і питання чи в ньому є сенс, але є знайомі, які мають таку штуку. що дає фотофільтр - можна прочитати тут: http://fotomag.com.ua/Я краще викину фотік чим таке носити... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 03 грудня 2011, 23:57 |
|
 |
 |
|
|
|
 |
Svjato
|
Додано: 04 грудня 2011, 01:02 |
|
|
та я не останній хто знається на новинах техніки, але воно мені справді забагато.. Я знаю що таке RAW і що далі з ним робить процесор майки або процесор i7 і фотошоп... - одне і теж. Мене цікавить хіба сцена і ракурс... ну і емоції... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 грудня 2011, 02:05 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: ось для візуально порівняння з фільтром та без: SPY, це ти сам фоткав і експериментував ? чи може.?!... коли сам зробиш , тогди і кажи .. бо на паркані таки пише , а на дотик , або дерево , або бетон , або залізо... реклами вистачає.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Svjato
|
Додано: 04 грудня 2011, 03:10 |
|
|
Капітан написав: Цитата: ось для візуально порівняння з фільтром та без: SPY, це ти сам фоткав і експериментував ? чи може.?!... коли сам зробиш , тогди і кажи .. бо на паркані таки пише , а на дотик , або дерево , або бетон , або залізо... реклами вистачає..  То явно в шопі зроблено... ніхто не може зазнимкувати єдентичних картинок 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 04 грудня 2011, 03:21 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: Цитата: ось для візуально порівняння з фільтром та без: SPY, це ти сам фоткав і експериментував ? чи може.?!... коли сам зробиш , тогди і кажи .. бо на паркані таки пише , а на дотик , або дерево , або бетон , або залізо... реклами вистачає..  У мене вказано джерело, відповідальність за достовірність інформації - воно несе, а не я))) Колись ми про це говорили, що якщо не вказати джерело, то вина на тому хто сказав, а якщо джерело вказане - рахуй, що відмазався Щодо одинаковості картинок - вони хоч маленькі, але видно ще різні, там травинку вітром задуло, там виросли кульбаби... Може і фотошоп, але він на совісті і авторитетності ресурсу, який я вказав 
|
 |
Svjato
|
Додано: 04 грудня 2011, 03:40 |
|
|
SPY написав: Щодо одинаковості картинок - вони хоч маленькі, але видно ще різні, там травинку вітром задуло, там виросли кульбаби... Може і фотошоп, але він на совісті і авторитетності ресурсу, який я вказав  А.. є таке. Перепрошую. Забираю свої слова назад. Але часто в журналах тим грішать. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |