|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
GEOX
|
Додано: 12 липня 2007, 15:30 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 38
|
Гарна ідея у канадців! Хай би експортували його сюда :)
|
|
|
|
|
pent@gon
|
Додано: 12 липня 2007, 16:14 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
|
|
|
|
romm
|
Додано: 14 липня 2007, 18:38 |
|
З нами з: 14 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 93 Звідки: Коломия
|
В доброму товаристві та й сармату можна випити. трохи(небагато),о
|
|
|
|
|
SerWoos!
|
Додано: 16 липня 2007, 13:02 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 43
|
Славутич замутив нове пиво "F" - класне, коли студене!
|
|
|
|
|
La piovra
|
Додано: 29 липня 2007, 06:49 |
|
З нами з: 29 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 160 Звідки: Arlington, США
|
[QUOTE]pent@gon написав:Я прихильник зеленого Туборга.
Ще Славутич почав нове ліцензійне Фостерс робити, незле.
Нещодавно тестив нове львівське "Корона", незле, але вони наскільки все нагло у Хайнекена здерли (тип, дизайн, пляшка), що напевно скоро Першої Приватної Броварні не стане, а тільки філія Хайнекена. Ну, це теж незле :)
А от люблю я "Корону" справжню, мексиканську, тільки її тепер в Україні рідко де купиш...[/QUOTE]
Пив я ту Корону в Мексиці , скажу тобі наше пиво в США набагато краще за ту Корону і т.д. . Незнаю чому так :( Але факт залишається фактом . "Балтика" тут також популярна . Можу скинути ссилку на те як "Балтику" в ефірі тестувалі . Хейнекен в прольоті . А взагалі без раків діло не піде .
Всім привіт. Надибаю десь фотку з Мексики з пивом виложу на форумі.
P.S. Радий цему форуму , що саме цікаво - перший топ і про пиво :)
|
|
|
|
|
SerWoos!
|
Додано: 29 липня 2007, 09:05 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 43
|
[QUOTE]La piovra написав:Хейнекен в прольоті[/QUOTE]ШОш А де це таке, Хайнекен в прольоті а балтику пють? У Вашінгтоні? Не вірю
|
|
|
|
|
La piovra
|
Додано: 30 липня 2007, 09:14 |
|
З нами з: 29 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 160 Звідки: Arlington, США
|
:lol: :lol: :lol:
just 1 min.
http://www.baltikabeer.com/roller.php
Обережно трафік
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 09 серпня 2007, 13:49 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
На мою думку краще пити пиво заводське, ніж дома над собою експериментувати :D
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 10 серпня 2007, 05:40 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: exp написав:
На мою думку краще пити пиво заводське, ніж дома над собою експериментувати
:o "Вологодская обл., Череповецкий р-н, дер. Работино"
В кадушку (така дерев"яна діжка, коло 10 л.) на дно кладуть "ржаную" солому (віхоть) і посипають "ржаной мучкой".
А ще за день до того запарюють "хмель" (такі суцвіття на повитиці, що в"ється по деревах коло рік, озер). І, крім того, за кілька днів роблять "сусло" з пророслого зерна (то є така "рожь", що пустила кільця, для того її замочують). Його сушать в "русской печи на противне" і потім запарюють. Через добу робиься такий темний розчин з пивним смаком (я то пробував, але воно - "гадость"). Відтак, то всьо збирається в кадушке. Має відстояти добу!
Я не видів всього процесу від початку до кінця, і більш точно не можу описати. Я видів тільки уривками, але дуже багато раз (і пив, розуміється, також). "Деревенское пиво" роблять "на сенокос" (липень-серпень). Тримають, обов"язково, на холоді, в "леднике". Має темний колір і дуже густе - як дьоготь. (при всім, при тім нема ніякого металу. Всьо париться і варится в дерев"яних або глиняних кадушках, плошках, ладках і мішається дерв"яними ложками, веселками - ніякого алюмінію, поливаної посуди, нержавійки).
Одна біда - воно не може стояти довго, бо воно не пастеризоване (4-5 днів), а потім коня з ніг валит (я й таке пробував!). Очевидно, що перестояне "деревенское пиво" перетворюється в надзвичайно міцну брагу.
На смак "деревенское пиво"... - е-е-е... всі туборги - в кутку сидять, - курять!!!
Воно має пивний смак але... ну-у-у... таке як квасок... надзвичайно приємний смак (та шо говорити - його треба пити!).
На жаль, тільки старші (те, кому за 70) люди (та й то не всі!) уміють "сварить деревенское пиво". Таких уже, практично, не лишилось.
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
FEDOT
|
Додано: 18 серпня 2007, 04:22 |
|
З нами з: 03 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 30
|
на рахунок пива а в украіні вже є у продажі туборг лемон :idea:
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|