|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 03 липня 2011, 17:48 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
а шо так сумно сидите ? хворієте ? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 липня 2011, 20:30 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
погода була не "льотна" 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 липня 2011, 21:45 |
|
|
exp написав: погода була не "льотна"  от , причина .. як співалося у одній пісні - значит нада бухнуть , чтоби стало свєтлєй..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 липня 2011, 10:27 |
|
|
Капітан написав: exp написав: погода була не "льотна"  от , причина .. як співалося у одній пісні - значит нада бухнуть , чтоби стало свєтлєй.. прикинь, я не знаю тої пісні... видно тому і не бухнули 
|
|
 |
|
 |
nachtigall
|
Додано: 04 липня 2011, 11:50 |
|
|
exp написав: Капітан написав: exp написав: погода була не "льотна"  от , причина .. як співалося у одній пісні - значит нада бухнуть , чтоби стало свєтлєй.. прикинь, я не знаю тої пісні... видно тому і не бухнули  а тре вивчити ту пісню, бо постійно ходитимемо сумні і тверезі
_________________ Vita sine libertate, nihil
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 липня 2011, 15:29 |
|
|
Цитата: а тре вивчити ту пісню, бо постійно ходитимемо сумні і тверезі ага , сидите як бабтисти ...  БорМан , а ти як то допустив ?... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 липня 2011, 15:33 |
|
|
Капітан написав: Цитата: а тре вивчити ту пісню, бо постійно ходитимемо сумні і тверезі ага , сидите як бабтисти ...  БорМан , а ти як то допустив ?...  якраз наша компанія йому допомагає відпочити від алкоголю 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 липня 2011, 16:29 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: Цитата: а тре вивчити ту пісню, бо постійно ходитимемо сумні і тверезі ага , сидите як бабтисти ...  БорМан , а ти як то допустив ?...  тут видиш яка фігня виходить. ну типа ніззя там пити відкрито отаково бо загребут до буцегарні. там сбу рядом. нашо нам траблів 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 липня 2011, 19:47 |
|
|
БорМан написав: Капітан написав: Цитата: а тре вивчити ту пісню, бо постійно ходитимемо сумні і тверезі ага , сидите як бабтисти ...  БорМан , а ти як то допустив ?...  тут видиш яка фігня виходить. ну типа ніззя там пити відкрито отаково бо загребут до буцегарні. там сбу рядом. нашо нам траблів  нашо там взагалі сидіти , якшо пити ніззя.. нафіг така кавярня.. ми там сидіти не будемо.. мені вже те місце на подобаєсі.. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 липня 2011, 20:49 |
|
|
Капітан написав: нашо там взагалі сидіти , якшо пити ніззя.. нафіг така кавярня.. ми там сидіти не будемо.. мені вже те місце на подобаєсі..  то шо без горівки і говорити зі мнов не будеш... бо я не п’ю... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |