|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Romcia
|
Додано: 02 грудня 2011, 12:09 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Капітан написав: ну , я як пізний Іван... Вітаю Романа і Роману з днема ангела , і нехай він вас завжди хороняє, удачі.  Краще пізно ні ніколи Дякую 
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 грудня 2011, 09:09 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Поздоровляю всіх форумчан з Днем ураїнської армії...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 06 грудня 2011, 14:51 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Приєднююсь до привітань! 
|
 |
exp
|
Додано: 06 грудня 2011, 16:26 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Вітаю Капітана, SPY і всіх хто служив в українській армії!!! 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 06 грудня 2011, 17:01 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: Вітаю Капітана, SPY і всіх хто служив в українській армії!!!  спасибі o7
|
 |
exp
|
Додано: 06 грудня 2011, 17:08 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: exp написав: Вітаю Капітана, SPY і всіх хто служив в українській армії!!!  спасибі o7 0.7... мені буде забагато 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 06 грудня 2011, 17:17 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: SPY написав: exp написав: Вітаю Капітана, SPY і всіх хто служив в українській армії!!!  спасибі o7 0.7... мені буде забагато  ех ви...  видно що давно не служили в армії і забули як віддавати військове вітання... PS: запам'ятайте: військове вітання, честь будете віддавати на гражданці Роби раз: права рука піднімається паралельно до землі; Роби два: долонею догори, великий палець прижатий; Роби три: рука згинається в лікті, пальці на рівні виска! ось вам і о7 - смайл, що символізує віддання війського вітання 
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 грудня 2011, 23:21 |
|
|
SPY написав: ось вам і о7 - смайл, що символізує віддання війського вітання  SPY , коли ми служили смайликів не було... ми мали інші приколи , більш  реалістичні ... то ви, молоді ,на віртуальності виросли. Але це нам не помішає випити по келішку , за свято справжніх чоловіків , незалежно хто у якій армії служив... ( я у двох  )
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 грудня 2011, 00:08 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: SPY написав: ось вам і о7 - смайл, що символізує віддання війського вітання  SPY , коли ми служили смайликів не було... ми мали інші приколи , більш  реалістичні ... то ви, молоді ,на віртуальності виросли. Але це нам не помішає випити по келішку , за свято справжніх чоловіків , незалежно хто у якій армії служив... ( я у двох  ) е то у вас смайликів не було, а в нас і смайлики, і віртуальна реальність, і інші ваші приколи... а ви лиш по приколах були... ше скажіть, що присягу складали двічі 
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 грудня 2011, 00:19 |
|
|
SPY написав: ше скажіть, що присягу складали двічі уяви собі , сам від того тащився , навіть з приводу пару реплік відпустив... але як людина підневільна не мав вибору.... а товариш ізображав толпу гостей і родичів...потім давилися державною горілкою , бо наш прапор самогонщик відбув у командировку... такево.. а присягнувши два рази , мабуть не було би великим гріхом присягнути і в третє , і в четверте.. то типа я перший раз стрельнути по обєкту .. потім вже легше.. вибачаюся за відступ від теми.. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |