|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 16 січня 2008, 12:24 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Це вже не жарти, це серйозно
І як з цим боротися, людині голову не відформатуєш і CCleanerом реєстр не виправиш. Поки сама не дійде своєю головою, що пити до втрати людської подоби погано, нічого не зміниться. Така моя думка.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 січня 2008, 00:20 |
|
|
Цитата: Цікаво чи у Коломиї хтось з офіціантів зможе носити стільки пива?
Думаю ,якщо в собі, то запросто.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 21 січня 2008, 08:11 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
У мене вуйко завскладом працював на Коломийськом пивзаводі, і пиво було пам'ятаю відмінне. Особливо те, з підвалу, тільки що налите, називалося "шпулькою", такого я більше в житті не пробував. :cry:
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 21 січня 2008, 13:51 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Yo)!(, а я пам'ятаю - "шпилька". Чи добре - не в курсі, бо в ті роки пиво було для мене кака, от цукерки чи пепсі - інша справа! :)
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 21 січня 2008, 14:11 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Yo)!( пише:
називалося "шпулькою" пив я те пиво, зараз дійсно нічого подібного нема... :cl:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 січня 2008, 23:31 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
"Не пий козаче, Україна плаче"...
Цитата: [URL=http://www.yes.net.ua/se/sites/ko/?nid=6336]В Коломиї на обліку в наркодиспансері налічується більше тисячі осіб[/URL] В Коломиї на обліку в наркологічному диспансері налічується більше тисячі осіб, залежних від спиртного. Хоча, неофіційно ця цифра в кілька разів більша, кажуть самі лікарі. Відзначається ріст жіночого алкоголізму, крім того, у медиків з’явився новий термін – "пивний алкоголізм"... :roll:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 січня 2008, 23:40 |
|
|
Капу-ут... Деградуємо...
|
|
 |
|
 |
Hutsulka
|
Додано: 25 січня 2008, 23:07 |
|
З нами з: 31 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1345 Звідки: Коломия
|
Цитата: exp пише:
Відзначається ріст жіночого алкоголізму
з чим це пов"язано? :(
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 25 січня 2008, 23:53 |
|
|
Цитата: Hutsulka пише:
з чим це пов"язано?
А ви зайдіть в любий бар чи на дискотеку. Така картина : їй 15, але дзигар в роті і пляшка "напитку" в руці, і вона думає що це круто. Висновок: батьки за кордоном, а в дитини мозгів взагалі нема. От і виходить так :D - ріст жіночого алкоголізму ще з підліткового віку.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 січня 2008, 02:07 |
|
|
Цитата: Висновок: батьки за кордоном, а в дитини мозгів взагалі нема.
Що правда, те правда, які студенти самі круті, чиї батьки за кордоном, у кого мобіли самі модерні, у кого батьки за кордоном, хто думає що вхопив Бога за бороду, у кого батьки за кордоном, слава Богу, що моя дитина ще маленька, і разом зі мною. Закордонні гроші розбестили молодь, бо вони навіть уяви не мають як ці гроші їхні батьки заробляють... ://:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |