|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| batareyka | 

|   Додано:  12 лютого 2013, 22:00  |  |  
		| З нами з: 03 лютого 2010, 03:00
 Повідомлення: 29
 | 

| Теж  там  ласував  тільки  "сирником"  но   його  важко  цим  словом  назвати  ,   таке  відчуття  що  він  тільки  стояв  біля   сиру   но  ніяк    не мав  у  собі   цього  інгрідієнту,   а  тільки  одна  манка  . Що  було  негайно   сказано  офіціантам  на  що  вони    яро  переконували,   що  це  не  манка , а  сир .В кінці  кінців    нічого  їм  не доказали  ,  при  цьому   на  нас  пробували   голос  повишати    в  кінці  навіть  не вибачилися  .
 Колись  ходив  майже  кожен  день   на  налисники  з  ікрою  , куркою   та  іншими  інгрідієнтами , а  зараз   тими  блінчиками   можа   як  бумеранги  запускати , тверді  і  сухі   і  смаку  колишнього   давно  вже  немає.
 Висновок   Імпреза    рівнем  обслуговування  впала  нище  плінтуса .

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Andy_NTK | 

|   Додано:  12 лютого 2013, 22:15  |  |  
		| З нами з: 04 жовтня 2008, 03:00
 Повідомлення: 175
 | 

| все погано. зрозуміло......а де добре? де смачно? трошки позитиву підкиньте панове!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Romcia | 

|   Додано:  12 лютого 2013, 22:39  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2010, 18:58
 Повідомлення: 323
 Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
 | 

| batareyka написав: Теж  там  ласував  тільки  "сирником"  но   його  важко  цим  словом  назвати  ,   таке  відчуття  що  він  тільки  стояв  біля   сиру   но  ніяк    не мав  у  собі   цього  інгрідієнту,   а  тільки  одна  манка  . Що  було  негайно   сказано  офіціантам  на  що  вони    яро  переконували,   що  це  не  манка , а  сир .В кінці  кінців    нічого  їм  не доказали  ,  при  цьому   на  нас  пробували   голос  повишати    в  кінці  навіть  не вибачилися  .
 Колись  ходив  майже  кожен  день   на  налисники  з  ікрою  , куркою   та  іншими  інгрідієнтами , а  зараз   тими  блінчиками   можа   як  бумеранги  запускати , тверді  і  сухі   і  смаку  колишнього   давно  вже  немає.
 Висновок   Імпреза    рівнем  обслуговування  впала  нище  плінтуса .
 Там почали робити вареники на пару з вишеньками... поки непогані... але трохи дратує коли вони називають вершковим соусом звичайні аерозольні вершки._________________
 Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Romcia | 

|   Додано:  12 лютого 2013, 22:53  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2010, 18:58
 Повідомлення: 323
 Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
 | 

| Andy_NTK написав: все погано. зрозуміло......а де добре? де смачно? трошки позитиву підкиньте панове!
 позитиву практично ніде немає.... якщо десь піти гарно посидіти, щоб і кава добра, і все решта смачно, то дуже важко знайти, по крайній мірі я ще такого не знаходила...  а якщо швидко і дешево на обід збігати з роботи, то є кілька варіантів.... так щоб і смачно...  треба щоб хтось був при грошах і відкрив щось "грандіозне"... щоб це буле креативно, щоб туристів було чим привабити, щоб було смачно, і щоб було, як ніде, надзвичано привітно... щоб та офіціантка, якій на голову  "вилиєш борщ", не почала гаркати, а гарно сказала, .."що ми зараз принесемо вам свіжий..".  Оце я розумію обслуговування... інакших виходів немає... ті що зараз працюють, спочатку були..хоч пилинку здувай, а тепер вони просто "косять бабло"... а люди що, не мають куди дітись... якби ж ми не ходили в ці "класні" заклади, вони б рано чи пізно почали зачинятись, і почали б видумувати щось нове... "ага тут справа не пішла, треба думати в чому проблема"...  і знову ж таки, не повести кудись поїсти свою приятельку (-ля) не вдастся. Так склалось що Коломия місто туристичне.. люди ж не будуть водити додому, щоб поїсти і посидіти, ну як не крути, щось не те... Отаке замкнуте коло_________________
 Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| batareyka | 

|   Додано:  13 лютого 2013, 11:46  |  |  
		| З нами з: 03 лютого 2010, 03:00
 Повідомлення: 29
 | 

| Romcia

Повністю  з Вами  згідний  якщоб  не турестичне  місто  і  не постійний  потік  нових   людей  чухалиб  власники  багатьох   закладів   башку,   що  не так  . А  так  бабло  капає  ну  добре   і  нехочуть  заморочуватися  чому  місцевим  не догода  .
 Ще  одне  як  на  мене   це  треба  щоб  власник  був  совісний  і  постійно  контролював   кухню  тоді  будут  якісні   речі   , а  то  так  получається  як  вище   з  баблом  .

Троя   певний  час  тримала  марку  ,  привітності   і  смачності   но  вже   і  там  замічаються  косяки  . Коли  приходиш  офіціант  тобі  подає  меню   з  таким  виразом  обличча   , що   ось  приперся  і  зараз  буде  мене  напрягати   це  йому  принеси   або  то  принеси  ,  а  потім  ще   і  щось  не так  буде  .
 Напевно  в  них  в  голові  думка   , прийшов  лишив  гроші  посидів   подивився  на  них  гарнюнь    і  пішов  без  замовлення  і  ще  на  каву  лишив  ,  цеб  булоб  ідеально  .
 З  трої  поки,  що  можу  сказати,  що  мені  подобається  піца  вона  на  80% подібна  до  справжньої  смачної  Італійскої   за  ради  чого  час  від  часу  туди  ходжу  .

Де  справді  до  недавнього часу  дула  смачна  їжа так в  Феніксі  біля  квиткового  ринку (є  така  кафешка  маленька ),  но   в  них  там   проблеми  на  мою  думку  з  антисанітарією  ,   все  віглядає  як  на старій  бабусеній  кухні  в  якій  роки  2  не прибирали  ,  і  постійний    запах  різних  варок  , парок   їжі  з  кухні , що  свідчить  що  немає  нормальної  витяжної  системи  .

І  так  про  багатьох   можна  розказувати  .

П.С.
 Власникам  треба  контролювати    совісно  , а  не кидати  як    "курск " і  при  цьому  жалітися  що  мало  клієнтів  , і  зразу   думка  немає  клієнтів  тоді  піднімаєм  ціни  тим  що є  ,  щоб  не прогоріти  .

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Микола999 | 

|   Додано:  17 грудня 2013, 21:27  |  |  
		| З нами з: 27 березня 2012, 12:11
 Повідомлення: 6
 Прізвище, Ім’я: Ершов Микола
 | 

| А ще буде корисно для активістів моніторингу (яких не так аж багато як я думав    ), хороший список закладів знайшов на порталі http://restgeo.com/Category/15/zavedeniya-pitaniya.aspx можна черпати дані для відвідувань))  

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|  |  |