Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Розваги, відпочинок, хоббі

Сторінка 4 з 7 [ 64 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 листопада 2009, 03:42 
Офлайн

Повідомлення: 229
Skier написав:
і що не виникає ніколи спірних питань? не вірю..

Плащанський написав:
в страйку слідів влучання на одязі немає. Інколи при влучанні в менш захощені ділянки тіла болить, але не дуже :D . Гра побудована в першу чергу на чесності та свідомості гравців.

Це гра для "серйозних пацанів".

Блін.
Так захотілось "погратись".
А існує віковий ценз?

І найцікавіше: рукопашна буває? :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 листопада 2009, 19:09 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Генерал Справедливість написав:
рукопашна буває?
От, коли виникають все-таки "спірні питання", тоді, напевно, буває ... :?: :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 листопада 2009, 22:50 
Офлайн

Повідомлення: 30
Відповідати на питання буду в порядку надходження.
1) Окуляри ОБОВЯЗКОВО!!! все інше: наколінники, налокітники, гельми, бронижилети за бажанням (але якщо команда вирішила грати в гельмах певної конструкції та кольором паттерну, тобто комуфляжу, члени команди підкоряються).
2) Травми бувають... Мало яка гра обходиться без травм. для цього і передбачені правила для максимального тюнінгу зброї:
- для пістолетів та пістолетів-кулеметів не більше 110 м/с;
- для штурмових гвинтівок та автоматів не більше 145 м/с (мінімальна дистанція 5 метрів);
- для кулеметів не більше 180 м/с (мінімальна дистанція 20 метрів + ОБОВЯЗКОВА наявність пістолета або пістолета-кулемата);
- для снайперської зброї не більше 220 м/с (мінімальна дистанція 25 метрів + ОБОВЯЗКОВА наявність пістолета або пістолета-кулемата + оптичний приціл з кратністю не менще х4).
Найпоширеніші травми, це маленьки кровопідтьоки (ніби видавили прищ, але крові трошки більше :D ). Але бувають і вибиті зуби і простлілені щоки (ну дуже рідко). Це все трапляється від того, що не дотримується дистанція і поведінка неадекватної людини. ВАЖЛИВИЙ МОМЕНТ! При іграх на урбані, або як його ще називають CQB, або "в приміщенні", дистанніях вогню як правило мінімальна: від метра до 5-ти. Відповідно і ризик отримати травму тут приктично 99%. Забігіючи на перед хочу відмітити, що сам з великою пересторогою граю в таких локаціях. Але коли потрібно "зачистити" якесь приміщення, то неодмінно закидую гранатами вручну або за допомогод підствольника... ну і контролюю довгі коридори, а в той час моя команда вже нишпорить по кімнатах.
3) Судді є. Існує так звана ЛІГА ЧЕСТІ. До неї входять гравці зі стажем в страйку (в Коломиї такий суддя також є. Звати його Євген, відділ "Гуцули", ВО ЗАХІД). В обовязки суддів входить покарання (вивід з гри та подальший бан гравцю на рік, та команді на місяць на участь у іграх). Покарання серйозне - тож порушувати правила ніхто спеціально не наважується. Тай користі від цього?! Якщо навіть судді і не помітять порушення, то гравці з протилежної команди не дрімають, і неодмінно доповідять суддям! Покарання бувають:
- свідомий "маклаудизм" - воїн не признається, що в нього влучили;
- гравець прогулюється по вулиці в розгрузці та з незачохленим трахтаматом (це все фотографується та виставляється на гілку ЛІГИ ЧЕСТІ);
- пяний стан на грі (алкоголь, наркотики).
На іграх приватного характеру або маленьких локальних іграх суддів, як правило, не має. Отож в обовязки командира команди входить повсякчасне наголошення новим членам та робота зі "старими" про випадки "маклаудизму". Ніхто не хоче, щоб проти нього махлювали? Так і у нас... Кожен слідкує сам за собою та за товаришами по хоббі. Я не помилився - ми граємо не проти "ворогів", ми граємо З ТОВАРИШАМИ!!! Для цього і підбираються АДЕКВАТНІ люди. Люди, які хочуть слухатись і будуть слухатись!!! Вартує декілька разів не признатись в попаданні по собі (змаклаудити :D ), і ти не спамятаєшся, як команду перестануть запрошувати пограти,... а потім тебе попросять покинути лави команди.
Рукопашної НЕ БУВАЄ. За це бан на рік і тобі і команді. Якщо на приватці і бувають якісь спори, то все вирішується виключно мирним шляхом. Якщо це "новачок", то на горіхи отримує командир. "Старі"
таким не зловживають :wink: . На останній грі в мене влучив снайпер метрів з 35-40, шарік був на "підльоті" і я не ве відчув попадання (шум бою, я сам стріляв, + на осінній куртці була розгрузка). До мене підійшли і сказали, що було попадання. Я вибачився і пішов до "шпиталю". ВАЖЛИВИЙ МОМЕНТ! Коли в тебе влучили, ти повинен йти в спеціальне відведенне для "оживлення" (респауну) місце, яке називають "мертвяк" або "шпиталь". Скільки ти там будеш "оживати" - залежить від заздалегіть обумовленого наперед часу (від 5-ти до 30-ти хвилин). Отож "маклаудити" просто смішно - через пять хвилин ти продовжуєш гру. І є ще не писане правило для страйкболу - якщо "ворог"
не признався в попаданні, значить ти не попав. Стріляти треба так, щоб у "ворога" не було потім думок "маклаудити" :wink: .
4) Вікові обмеження є. Грати можуть молоді люди від 18 років.
P.S. Панево, сміливіше!!! Скористайтесь приватним повідомленням (я вільний в ці вихідні). Я відказуюсь вірити, що нема охочих побачити це все на власні очі :wink: .

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 листопада 2009, 00:29 
Офлайн

Хто там хотів бачити автора цих статей? Папараці підловили :?: http://io.ua/13078931p
На грі були присутні 5 бійців з команди "Блокпост" м. Коломия http://io.ua/13078935p - пятий десь загубвся.... Члени команди зліва на право: Славцьо (це той, що ближче до всіх), Тарко (забув дома гельму, бо трошки заспав), я, Мацьонький (він ще росте). У всіх ОБОВЯЗКОВО командні шеврони. Боєць, що праворуч, не наш :wink:
P.S. Душевно пограли :good:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 листопада 2009, 22:22 
Офлайн

У мене виникла ідея :idea: . Збирайте команду пограємо -- ви візьмете прокатні пейнтбольні маркери, а ми так як є. Площадка є. Кого зацікавило, запрошую в приватні повідомлення :wink: .

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 грудня 2009, 03:06 
Офлайн

http://www.youtube.com/watch?v=YAVpKncEyeg

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 березня 2010, 13:48 
Офлайн

Моє шанування! Сезон розпочато - http://airsoft.ua/forum/viewtopic.php?f=370&t=36209. Гра тривала 23 години нон-стоп!!! Все пройшло на висоті.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 березня 2010, 13:49 
Офлайн

Коломию представляло дві команди. :wink:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 квітня 2010, 22:49 
Офлайн

Моє шанування! Побратими зі Станіслава надають можливість спробувати свої сили в страйкболі. Якщо в когось виникло непереборне бажання пограти в страйк або провести корпоративну гру - (097)9791589 Ярослав. Він відповість на всі Ваші запитання та надасть необхідне сопрядження. :wink:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 квітня 2010, 15:25 
Офлайн

Повідомлення: 125
Цікава гра!
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 4 з 7 [ 64 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Розваги, відпочинок, хоббі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення